Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hoce, nazalost. Trebao je lani ici, ali je ipak ostao, ovo ljeto sigurno ide.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Hvalim te Boze,jos samo da vrate Gaga..
Ma znas da od toga nema nista.L_blancos je napisao/la:Hvalim te Boze,jos samo da vrate Gaga..
Steta za Lassa al odlazak je neminovnost.
rijetki igraci koji nakon hladjenja na klupi od 3 mjeseca moze uletit na zadnjeg veznog,desnog beka i biti ponajbolji igrac ekipe.
kradja Milana.
Xabi/Nuri/Granero/Khedira
e sada ce definitvno trebati neko.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne vjerujem da Mourinho ozbiljnije računa na Gaga, opet, ne znam
Realno gledajući, ne bi se toliko provlačio po posudbama da ga Mourinho želi u ekipi, čak je zadnjih dana izašla info da je Roma htjela otkupiti njegov ugovor, al je zapelo na cifri koju Real traži za njega
Realno gledajući, ne bi se toliko provlačio po posudbama da ga Mourinho želi u ekipi, čak je zadnjih dana izašla info da je Roma htjela otkupiti njegov ugovor, al je zapelo na cifri koju Real traži za njega
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I to sto kazes,jedno su zelje a realnost je drugo..
Mada vjerovatno imamo rijesenje za back-up centralnog veznjaka u Castilli,sumnjam da ce Mou obracati previse paznje na Alexa..
Sad je tek ocajno potreban desni bek..Eh da je Coentrao-u nekako zamjenit desnu i lijevu
Mada vjerovatno imamo rijesenje za back-up centralnog veznjaka u Castilli,sumnjam da ce Mou obracati previse paznje na Alexa..
Sad je tek ocajno potreban desni bek..Eh da je Coentrao-u nekako zamjenit desnu i lijevu

Pa ne treba nam DB, imamo Arbelou, pitaj NamikaL_blancos je napisao/la: Sad je tek ocajno potreban desni bek..Eh da je Coentrao-u nekako zamjenit desnu i lijevu

Zašto to tako kažeš. Pa Lass je igračina i po.L_blancos je napisao/la:Hvalim te Boze,jos samo da vrate Gaga..
Sigurno da ne trebamo. UStvari sad trebamo ako Lass ode, treba neko na klupi. Recimo idealan bi bio onaj Pišček.zizu1991 je napisao/la:Pa ne treba nam DB, imamo Arbelou, pitaj NamikaL_blancos je napisao/la: Sad je tek ocajno potreban desni bek..Eh da je Coentrao-u nekako zamjenit desnu i lijevu
- anonymousHD
- Kontakt:
Baš sam i ja razmišljao, Piszczek je fantastičan, podhitno ga dovest pa makar i na klupi sedio..
Pisczek je star 27 god, ili mlad, kako želite, nekako mi izgleda previše staro - uslovno rečeno za dugoročniju investiciju, treba neko mlađi, evo već smo ima mjesec dana pominjali jednog igrača iz Porta, veoma mlad, 21 god, veoma talentovan, bio bi sigurno isplativija investicija
Altintop nije još otišao?On može odraditi Lassove tekme ionako igra iste pozicije,može malo i naprijed.Nemam ništa protiv Javija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Jedino što ja u ovom trenutku želim su ili Daniele De Rossi, ili Mats Hummels. Treće nema.
Eto, ako Jozo baš insistira na RB, onda Maicon možda?
Eto, ako Jozo baš insistira na RB, onda Maicon možda?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Nail for Real
- Kontakt:
Imamo mi boljih igraca da griju klupu od Hummelsa.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Eh sada, kada bi se mi pitali, bio bio ovo Soccer Manager, jer bi svako po sebi krojio ekipu, znati će se sve do početka sezone, to je sigurno 

I ja bi Balonju i Pirla,ali drugo je realnost.
O Javiju se odavno priča i još vjerujem da može doći
O Javiju se odavno priča i još vjerujem da može doći

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bili su govorili na kraju sezone da sigurno napušta i da odlazi u neki turski klub, neki od velikih, dalje o njemu nemam infoLBJ MVP je napisao/la:Altintop nije još otišao?On može odraditi Lassove tekme ionako igra iste pozicije,može malo i naprijed.Nemam ništa protiv Javija
O kojem Javiju je riječ ?LBJ MVP je napisao/la: O Javiju se odavno priča i još vjerujem da može doći
Javi Martinez. Ali nista od toga, ako ko dođe bice back up za Khediru i Alonsa.
Don't hate what you don't understand.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jednom jedinom.

Moja jedina zelja.
@xaviesta, znaci Modric dolazi
.

Moja jedina zelja.
@xaviesta, znaci Modric dolazi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije istina. On bi igrao prvu postavu uvijek. Bolji je od Khedire, a znamo takodjer da su Pepe i Ramos jako cesto suspendovani.xaviesta je napisao/la:Javi Martinez. Ali nista od toga, ako ko dođe bice back up za Khediru i Alonsa.
Problem je sto on nece doci sigurno. Spanski klubovi, barem njih vecina nikada ne prodaje svoje igrace Madridu. Za Real je cijena veca od 50 miliona eura, kada bi platili otkupnu klauzulu od 40, ima neki stavki u ugovoru da bi Real morao platiti jos neki dodatni novac pa bi to izaslo preskupo. Joaquin, Vicente, Mendieta, Villa nisu, nece ni on.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nani :
"Ronaldo laže da mu je Bento rekao da šutira posljednji. Bio sam tu kada je on prišao Bentu i rekao da želi da, tako što će peti izvesti penal, riješi seriju. Želio je svu slavu samo za njega ako bismo eliminisali Špance. Ja sam selektoru rekao da prihvatam bilo kakvu njegovu odluku, jer su penali rulet", rekao je Nani.
"Ronaldo laže da mu je Bento rekao da šutira posljednji. Bio sam tu kada je on prišao Bentu i rekao da želi da, tako što će peti izvesti penal, riješi seriju. Želio je svu slavu samo za njega ako bismo eliminisali Špance. Ja sam selektoru rekao da prihvatam bilo kakvu njegovu odluku, jer su penali rulet", rekao je Nani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nani je to zanijekao na svome twittteru, kao i svaki drugi igrac koji "da intervju za Mirror". Mirror je da napomenem izmislio i onu da Ronaldo zeli u Chelsea 
Mislim koliko moras biti glup da nesto takvo kazes svom suigracu.

Mislim koliko moras biti glup da nesto takvo kazes svom suigracu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.