Kad te svi salju u carobnjake to je kraj price.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Mislim, da mu mora biti jasno, da u Phoenixu nema vise sta traziti. Jasno su mu pokazali Durant i suigraci koliko su uz njega poslije onog "samaranja". I ako jos ne konta, sad mu je i trener objasnijo a navijaci su mu odavno okrenili ledja.
Zadnja izmjena: harko35, dana/u 10 jan 2025, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Sansi su poceli pobjedjivati, to im je najbitnije, mozda im je ovo pozitivan šok na ekipu. Ono slihtanje Juke i glumatanje amera te pametovanje po twiteri i gdje je uzima danak.
Trosio je energiju bespotrebno, ovakvo nesto mu je trebalo pa ako iz ovoga ne izvuce pouku i trzne se onda bolje odmah neka ide u Evropu i krevelji se.
Trosio je energiju bespotrebno, ovakvo nesto mu je trebalo pa ako iz ovoga ne izvuce pouku i trzne se onda bolje odmah neka ide u Evropu i krevelji se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zašto bi išao u Evropu?
Nije sramota biti zamjena.

Nije sramota biti zamjena.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Beduin
- Kontakt:
Ne kazem da je za Evrope, ako si pratio i sam uvijek pisem kako itekako ima jos odigrati u NBA i zalosno bi bilo da vec sad ode u Evropu, ali govorim hipoteticki ako ce nastaviti po starom onako nezainteresovano i dekocentrisano igrati, nece on ni kao igrac sa klupe imati vrijednost.
Pod hitno se mora mijenjati i izvuci pouke iz Sansa, izvagati gdje je grijesio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To definitivno. Imam neki osjećaj da se i kod njega konačno desio neki klik u glavi. Jusufe preuzmi ključeve WizardsaBeduin je napisao/la: ↑10 jan 2025, 10:53Ne kazem da je za Evrope, ako si pratio i sam uvijek pisem kako itekako ima jos odigrati u NBA i zalosno bi bilo da vec sad ode u Evropu, ali govorim hipoteticki ako ce nastaviti po starom onako nezainteresovano i dekocentrisano igrati, nece on ni kao igrac sa klupe imati vrijednost.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jusuf je bezbroj puta pokazao sta zna i prije poslije povrede podjednako da moze igrat na visokom nivou. Po meni u Fenixu od dolaska nema tu neku podrsku kao u Portlandu sto je imao, razumljivo i to, zbog mnogo vece sredine. On mizda jest na svoju ruku svojeglav i jednostran, ali svako moze vidjeti da je on jedan giant gentleman, i da jednostavno na njega mnogo utice losa sredina, i losa energija, ma koliko se trudio ostati hladan. Stvar je voljnog momenta i samopouzdanja, nesto slicno kao kod Muse. Definitivno ga Phoenix ne zaslužuje, odron od timske atmosfere. Zao mi je sto uvijek izvlači deblji kraj. Podrska majstore od mene ako ti ista znaci.
Jes brate propo ko žeton uzet će samo 18 milja Iduce sezone.
Kad mu pogledaš karijeru jedini naš legitimni starter u NBA ikada vala baš je čovjek za sazalit se.
Juka je u ekipi prepunoj likova koji ne znaju šta je timski duh i da je košarka timska igra. U svakom slučaju propast ekipe epskih razmjera kada se uzmu u obzir plate.
Gdje god ga trejdaju bolje mu je.
Ovde je realno najmanje njegove krivice, očekivali su da igra nešto što ne može, a zapostavilja ono što bi i mogao.
U svakom slučaju je gušt gledati ih kako se koprcaju, Juka opušteno i profesinalno ovo odraditi i čekati gdje je naredna destinacija.
Kad mu pogledaš karijeru jedini naš legitimni starter u NBA ikada vala baš je čovjek za sazalit se.
Juka je u ekipi prepunoj likova koji ne znaju šta je timski duh i da je košarka timska igra. U svakom slučaju propast ekipe epskih razmjera kada se uzmu u obzir plate.
Ovde je realno najmanje njegove krivice, očekivali su da igra nešto što ne može, a zapostavilja ono što bi i mogao.
U svakom slučaju je gušt gledati ih kako se koprcaju, Juka opušteno i profesinalno ovo odraditi i čekati gdje je naredna destinacija.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Upravo sinoc sazno da ce Beal zarađivat $57,000,000 u sezoni 26/27. Ludilo!!edin139 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 17:21Jes brate propo ko žeton uzet će samo 18 milja Iduce sezone.
- NerminFatic
- Kontakt:
Jusuf je pogrijesio u posljednjem intervjuu kad kaze da se ne kaje zbog tuce i da bi opet isto ucinio. Blesavo i kratkovido. Sta mu je?? Trener i klub mu to ocigledno nisu oprostili, pored slabije forme.
Nije lud, nakon one drame sa Greenom, logično da više neće dati na sebe. Za to apsolutna podrška, večeras odmara protiv Jute.NerminFatic je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:46Jusuf je pogrijesio u posljednjem intervjuu kad kaze da se ne kaje zbog tuce i da bi opet isto ucinio. Blesavo i kratkovido. Sta mu je?? Trener i klub mu to ocigledno nisu oprostili, pored slabije forme.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NerminFatic
- Kontakt:
On je sada prvi udario, s Greenom je bilo obrnuto. Zato ga je KD&comp. prekrizila, izgleda.Surreal je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:57Nije lud, nakon one drame sa Greenom, logično da više neće dati na sebe. Za to apsolutna podrška, večeras odmara protiv Jute.NerminFatic je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:46Jusuf je pogrijesio u posljednjem intervjuu kad kaze da se ne kaje zbog tuce i da bi opet isto ucinio. Blesavo i kratkovido. Sta mu je?? Trener i klub mu to ocigledno nisu oprostili, pored slabije forme.
Naravno da je pogriješio u posljednjem slučaju gdje je prvi nasrnuo na protivničkog igrača. Naravno da je pogriješio kada je izjavio da bi opet isto učinio. Očito da jos neke stvari nije poslozio u svojoj glavi.
On je pogriješio i kada je Green u pitanju. I u izjavi poslije tog incidenta, koja bi se eto donekle i mogla tolerisati, uslovno receno, ali je probudio nanovo "zvijer" u Greenu u narednoj utakmici gdje ga je bro niger pomeo s terena a Nurkic ko biva "Greena" o parket šakom nakon što je zabio najobicniji poen preko njega?!
Zbog čega tolika potreba za ponižavanjem protivničkog igrača ma ko on bio.
Budi primjer a ne se.ronja.
On je pogriješio i kada je Green u pitanju. I u izjavi poslije tog incidenta, koja bi se eto donekle i mogla tolerisati, uslovno receno, ali je probudio nanovo "zvijer" u Greenu u narednoj utakmici gdje ga je bro niger pomeo s terena a Nurkic ko biva "Greena" o parket šakom nakon što je zabio najobicniji poen preko njega?!
Zbog čega tolika potreba za ponižavanjem protivničkog igrača ma ko on bio.
Budi primjer a ne se.ronja.
druže haj nek tebi neko yebe mater, nek te vrijeđa, pa da vidimo jesi li gospodin i možeš li kanalisati emocije u trenutku
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kako onaj kaže u Kenguru: Pa za te pare ja bi da me j.ebe. ceo stadion 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
svi ga karaju
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
KD i Green su teski idioti,ali eto imaju preozbiljne NBA karijere pa mogu da trpaju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da bi trash talkao, sprdao se ili prozivao nekoga na društvenim mrežama, moraš na terenu neki nivo pokazati. KD da nekome isčupa oko na terenu to bi bilo opravdano u medijima, od navijača i saigrača jer će u iduće dvije utakmice utrpati 80 poena.
Jusuf je pokazao očajan nivo ove sezone sem 2 utakmice, na obje strane tetena i treba biti pošten pa to reći koliko god ga mi svi ovdje gotivili, pratili i koliko god nam bio drag.
Jusuf je pokazao očajan nivo ove sezone sem 2 utakmice, na obje strane tetena i treba biti pošten pa to reći koliko god ga mi svi ovdje gotivili, pratili i koliko god nam bio drag.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Da ima mozga , sljedeću protiv Warriorsa kada ostane sa Greenom ide lagano guslanje , okret rolingom i lakat u zube , ono baš jako i samo digneš ruke u zrak ono u fazonu šta se desilo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 29 gostiju.