FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

magic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la magic » 25 jul 2011, 11:49

burek pita je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:HAHAHA...Tipičan primjer kad čovjek ne vidi dalje od svog nosa. Pa čovječe Makabi je 3. ekipa u Izraelu, odmah poslije Hapoela(Hapoel-Željo 6:0) i Makabija Haifa(Makabi-Borac 7:4)...i ti meni kažeš da je iznenađenje ako Željo ne prođe...eh kamo sreće! ;)
i orebro je bio 2 il 3 ekipa u svedskoj pa smo im pokazali ko je nosilac a ko nenosilac, sve je do vas i do vaseg stava, ako ih potcjenite ili precjenite mozete ispasti
ali je taj isti orebro ove sezoone 11 u svom prvenstvu...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jul 2011, 12:00

Virtu4l je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Uvjeren sam da Sparta nije uopce kvalitetnija ekipa od Sarajeva.
Prosle sezone u manje-vise istome sastavu ih je unakazila Zilina :oops: za ulazak u ligu prvaka.
U grupi evropa lige prosli su dalje zahvaljujuci tome sto je Palermo igrao Sa rezervnim sastavom,
Na ovakve postove se naježim, od glave do pete. Znači, po tebi je Sarajevo favorit u ovom dvomeču?

Pastore, Miccoli, Maccarone, Liverani, Cassani, Balzaretti... ovo je rezervni sastav Palerma, jel?
Najezis se na ovakve postove, a ne najezis na one u kojem je tvoj skretnciar jaci od Partizana od prosle sezone :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 jul 2011, 12:06

magic je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:HAHAHA...Tipičan primjer kad čovjek ne vidi dalje od svog nosa. Pa čovječe Makabi je 3. ekipa u Izraelu, odmah poslije Hapoela(Hapoel-Željo 6:0) i Makabija Haifa(Makabi-Borac 7:4)...i ti meni kažeš da je iznenađenje ako Željo ne prođe...eh kamo sreće! ;)
i orebro je bio 2 il 3 ekipa u svedskoj pa smo im pokazali ko je nosilac a ko nenosilac, sve je do vas i do vaseg stava, ako ih potcjenite ili precjenite mozete ispasti
mozda ce i makabi biti 11 u svom prvenstvu, hebo vas oni sta ste se prepali, sta bi da igrate sa spartom

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 25 jul 2011, 12:07

Zeljo je trebao pobjediti prvu utakmicu 2-0 kod kuce i po moje misljenje Maccabi je na nivo Sherifa. A sto se tice FK Sarajevo oni su trebali pobjediti drugo utakmicu 3-0. Oni su Orebroa dominirali ali Sparta Prag je totalno druga prica, tim malo slabiji od Cluja kad su FKS igrali protiv njih.,

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 jul 2011, 12:08

Najezis se na ovakve postove, a ne najezis na one u kojem je tvoj skretnciar jaci od Partizana od prosle sezone
Čovjek je rekao da imamo tim KAO Partizan prošle godine i većina ga je napala. Čovjek je pretjerao, al ovaj DIV predviđa siguran prolaz protiv Sparte! :o

Burek pita...kad budeš gledao pojedine klubove objektivno i po njihovom kvalitetu tad će ti sve ovo što si napisao biti smiješno! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 25 jul 2011, 12:23

Je li moguce dovesti adis "baggio husidica u FK Sarajevo? Ako ne FKS onda zeljo ili olimpik? To sto hocu da pitam imaju li nasa klubova kapital da dovedu nasu izgubljenu dijasporu? ko sto smo doveli Jahica?

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 jul 2011, 12:30

kao prvo ko je sad na cijem forumu...i drugo
sta vas vise boli taki za nas i spartu
ono sto je sigurno da je to KLUB koji je jaci od tog makabija po svim osnovama a fv se furajte da su jaci od sparte
a to sto imate strah i komplex od izraelskih klubova..to je vec stvar onog rezultata ali samo u 35 min (pocetnih)..jbg ako i ispadnemo ispali smo od fakat JAKOG protivnika a vidjeccete da se i vama protiv malabija sprema ISTO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 jul 2011, 12:35

magic je napisao/la:

orebro je bio 3 kad je biolo izvlacenje za league europe, kad su igrali prvu sa nama bili su na 5 mjestu...kad je bila druga na kosevu bili su 6-7 na tabeli...a do juce su bili na 11 mjestu. Igrali su juce tekmu na svom stadionu i ne znam kako su zavrsili...znaci mozda su se malo popravili ili jos vise pali...
uglavnom poenta je na tome da su bili 3 u svedskom prvenstvu kad je bilo izvlacenje...tako da dusebriznici nemaju sta reci

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 jul 2011, 12:37

@FCS

Jel to iz kafane pišeš sa i-phonea ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jul 2011, 12:38

Jarane izgleda jutros nisi prodao sve tuljumbe pa si vidno isfrustriran. Dirkas ti Torlakov a sa tobom to radi i brko i kompletan strucni stab ... al ih Torlak ispali :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jul 2011, 12:42

Ovo stvarno nema smisla,presli ste sve granice(mislim na komsije)dajte molim vas dozvolite malo prostora.
Gotovo svaki post citirate i prosipate ironiju,tamo bilo ko da napise nesto,ne mora biti uvreda,vi se lijepite.
I da,moderatori to prate i uredno brisu postove,a ovde je to kao dozvoljeno...nevjerovatno.
Ako neko treba da replicira i ne uvazi moje(nase)misljenje,taj neko moze biti samo navijac FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 25 jul 2011, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 jul 2011, 12:46

Dirk je napisao/la:Jarane izgleda jutros nisi prodao sve tuljumbe pa si vidno isfrustriran. Dirkas ti Torlakov a sa tobom to radi i brko i kompletan strucni stab ... al ih Torlak ispali :mrgreen:
Jao fazona,jel to sam smisljas.Idi ba Dirkaj neku koku,sto si zapeo za nas.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 25 jul 2011, 12:50

Djeco, razlaz!

ako nastavite sa infantilnom raspravom bit ce banova, nemojte se poslije pitati kako, sta!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jul 2011, 12:50

molotovljev je napisao/la:Ovo stvarno nema smisla,presli ste sve granice(mislim na komsije)dajte molim vas dozvolite malo prostora.
Gotovo svaki post citirate i prosipate ironiju,tamo bilo ko da napise nesto,ne mora biti uvreda,vi se lijepite.
I da,moderatori to prate i uredno brisu postove,a ovde je to kao dozvoljeno...nevjerovatno.
Ako neko treba da replicira i ne uvazi moje(nase)misljenje,taj neko moze biti samo navijac FK Sarajevo.
A mi cim primirisemo njihovu temu odmah se javi aca i sve to regulise, a kod nas oni mogu srati po citav dan postovi se samo obrisu i doticni opet po starom.

@barbarez
Ovo je tema FKS, sta ti radis na njoj jos malo ces imati vise posova na ovoj temi nego na temi skretnicara...kompleks :D

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 25 jul 2011, 12:58

Mr Plummer je napisao/la:Djeco, razlaz!

ako nastavite sa infantilnom raspravom bit ce banova, nemojte se poslije pitati kako, sta!
kandidati se sami namecu...
OVDJE SE OVA GLUPA RASPRAVA ZAVRSAVA!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jul 2011, 13:12

Vezano za Spartu,ne sumnjam da ce momci dati sve od sebe u ovom duelu,ja kao vatreni navijac FK Sarajevo
nadam se da mozemo izbacit protivnika kakav je Sparta,vjerujte mi,cak i Liverpool da je u pitanju necu se
predati prije nego sudija svira kraj.
Isto tako,ako ne prođemo necu biti razocaran,Boze moj,idemo dalje...
Nakon svega,svih negativnosti u bliskoj proslosti ili bolje receno nakon rata,konacno smo stali na noge.
Mislim da,polako ali sigurno dolazi nase vrijeme,da se vratimo na staze stare slave i napravimo iskorak.
U ovom trenutku,vazno je sacuvati ekipu na okupu,zamislite za dvije sezone,sa kosturom i jos par pojacanja.

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jul 2011, 13:32

Na ovom forumu treba uvesti ogranicenje na godine , previse je djece ovdje.

High

Post Postao/la High » 25 jul 2011, 13:58

Dupovac neće igrati u Pragu,Maksumić će na njegovu poziciju.Možemo prijaviti još jednog igrača,24 sata prije utakmice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jul 2011, 15:21

Virtu4l je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Uvjeren sam da Sparta nije uopce kvalitetnija ekipa od Sarajeva.
Prosle sezone u manje-vise istome sastavu ih je unakazila Zilina :oops: za ulazak u ligu prvaka.
U grupi evropa lige prosli su dalje zahvaljujuci tome sto je Palermo igrao Sa rezervnim sastavom,
Na ovakve postove se naježim, od glave do pete. Znači, po tebi je Sarajevo favorit u ovom dvomeču?

Pastore, Miccoli, Maccarone, Liverani, Cassani, Balzaretti... ovo je rezervni sastav Palerma, jel?
U redu,igrali su u kombinovanome a ne u rezervnome,kada ih je Sparta dobila u Pragu igrali su Darmian,Glik,Liverani,Rigoni,Hernandez,Maccarone,Kasami uz par standardnih igraca.

Ne treba precjenjivati Spartu,ove godine se desilo da i Zeljeznicar i Sarajevo nisu rasporadali ekipu nakon sto su izborili evropska takmicenja,sto je bilo vrlo svojstveno nasim timovima i to ce se sigurno osjetiti,Sarajevo ce da prodje Spartu!

I da,neki me optuzuju da sam rekao da je Sarajevo favorit protiv Sparte :oops:
Rekao sam da mislim da Sparta nije bolja ekipa od Sarajeva,bilo bi logicnije da je to protumaceno kao da sam rekao da su sanse 50:50,al ajd' nek misli ko sta hoce,bitno je da Sarajevo prodje.

A to sto si naveo Maccaronea i Liverania kao standardne igrace Palerma govori koliko si upucen.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2011, 15:55

da li ce biti prijenos na nasim kanalima, nisam tv pogledao otkako samo bio u Sarajevu :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.