FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma sjećam se, jesam pogodio rezultat? mislim da smo gubili 1-2, ne znam da l' je na poluvremenu bio taj rezultat 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
hebemu,vjecita borba za opstanak,
najludje je bilo kada odosmo prvi put u inter toto,kup,fazon,pobjeda za ostanak,nerjeseno ispadamo,mi pobjedili isto 4-2 cini mi se,ja ujutro ustao,sloboda u evropi,kada neupado sa stolice

najludje je bilo kada odosmo prvi put u inter toto,kup,fazon,pobjeda za ostanak,nerjeseno ispadamo,mi pobjedili isto 4-2 cini mi se,ja ujutro ustao,sloboda u evropi,kada neupado sa stolice

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
ja dodavo lopte tu utakmicu, pokiso ko mis hahah, jos pred kraj ja ono polako donosim loptu a meni neki njihov sve po spisku. kernesvrstani je napisao/la:to je to... a cini mi se da su na pol bili takvi rezultati da ispadamo iz lige... sjecam se da su se svi usrali na poluvremenuJTS je napisao/la:da, da, kiša pljuštala, a Vojvoda ga zavuče iz slobodnjaka na gol prema svlačionicama, **** me, mislim da je bilo 4-2wienultras je napisao/la: jeste dok je igro vojvoda te godine smo u zadnjem kolu,ili predzadnjem izborili opstanak,vojvoda dao go ugljevik ja mislim,iz slobodnjaka na tusnju,kisa padala ko nikada,te godine neznam jesmoli bod donijeli sa strane

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pogledaj malo rezultate od prije, pa ćeš vidjeti da je ovo jedan od najboljih startova u sezonu. Iako je sad već skoro polusezona. To što smo mi u federalnoj to je druga priča. Da smo bili ovako u vrhu u PL onda bi mogli nešto jadit.Skver je napisao/la:@wienultras
Mi smo u federalnoj ligi, mozda si zaboravio i igramo katastrofalno
-
- Kontakt:
Jooj bio se obradovo ko dijete igračci kad procita za Zebu, a nista izgleda jbg.
Msm.da je ovo sezona naseg povratka sta vise ubjedjen sam u to a tu ce nam Faraon pomoc (vidit ce te kad on povuce veze sa Dasom i kad Bratstvo povali Jedinstvo a mi dole uzmemo lagano tricu)
. Nakon onog razgovora njega i Azmira to mi stalno kroz glavu prolazi valjda budem u pravu i valjda i on pokusa tako skupit koji poen pred izbore.
Msm.da je ovo sezona naseg povratka sta vise ubjedjen sam u to a tu ce nam Faraon pomoc (vidit ce te kad on povuce veze sa Dasom i kad Bratstvo povali Jedinstvo a mi dole uzmemo lagano tricu)

Nadam se povratak u BiH Premijer Ligi
-
- Moderator
- Kontakt:
Zezajte se vi, nije Smaja džabe spremao i drugi tim 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sta imam gledat rezultate iz PL i porediti ih sa ovim, halo momak ovo je kako ovdje kazu odron odrona liga i u toj ligi Sloboda se ne moze sastaviti sa loptom kako bog zapovijeda, a da ne pricam o prezentaciji njihove igre i vrhunske taktike, razlika izmedju ove lige i PL je kao nebo i zemlja i rezultati se ne mogu porediti ama bas nikako.....U ovom timu PL mogu igrati samo Kenan Cejvanovic, Muhamed Omic, Mirnes Salamovic i Jasmin Mujkic (kao alternativa), jedini oni zadovoljavaju kriterije. Ovo bodova sto su skupili to je cisto na snagu bilo i jedino im skidam kapu za fizicku pripremljenost ali ni to neznaju koristiti....Zaista ne zelim nikoga prozivati, ali jedinu svijetlu tacku u ovom tunelu vidim to sto se nasa Sloboda nije ugasila zahvaljujuci velikom, ponavljam velikom covjeku Azmiru Husicu, nismo jos ni svjesni sta je covjek uradio, a nadam se da ce on znati sta i kako dalje.Coraco je napisao/la:Pogledaj malo rezultate od prije, pa ćeš vidjeti da je ovo jedan od najboljih startova u sezonu. Iako je sad već skoro polusezona. To što smo mi u federalnoj to je druga priča. Da smo bili ovako u vrhu u PL onda bi mogli nešto jadit.Skver je napisao/la:@wienultras
🔴⚫️
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nas gledam jutros snimak...ko nekad u Orasju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa čekaj ti si spomenuo prvi, da ti Sloboda nije nikad bila gora, a braniš da se porede rez. iz PL. Nije lave Sloboda jedina odron u odron ligi, de ti prvo pogledaj i ostale, pogledaj kako oni igraju. Skupili smo bodove na snagu, prvi nam bježi 5 bodova (od ovog kola) ne znam kako su oni uspjeli skupit toliki broj bd. Sam si rek'o da je ovo odron od lige, ne znam zašto očekuješ lepršavu i neku super igru ? između ostalog kad smo to mi tako lijepo igrali zadnji put ?Skver je napisao/la:Sta imam gledat rezultate iz PL i porediti ih sa ovim, halo momak ovo je kako ovdje kazu odron odrona liga i u toj ligi Sloboda se ne moze sastaviti sa loptom kako bog zapovijeda, a da ne pricam o prezentaciji njihove igre i vrhunske taktike, razlika izmedju ove lige i PL je kao nebo i zemlja i rezultati se ne mogu porediti ama bas nikako.....U ovom timu PL mogu igrati samo Kenan Cejvanovic, Muhamed Omic, Mirnes Salamovic i Jasmin Mujkic (kao alternativa), jedini oni zadovoljavaju kriterije. Ovo bodova sto su skupili to je cisto na snagu bilo i jedino im skidam kapu za fizicku pripremljenost ali ni to neznaju koristiti....Zaista ne zelim nikoga prozivati, ali jedinu svijetlu tacku u ovom tunelu vidim to sto se nasa Sloboda nije ugasila zahvaljujuci velikom, ponavljam velikom covjeku Azmiru Husicu, nismo jos ni svjesni sta je covjek uradio, a nadam se da ce on znati sta i kako dalje.Coraco je napisao/la:Pogledaj malo rezultate od prije, pa ćeš vidjeti da je ovo jedan od najboljih startova u sezonu. Iako je sad već skoro polusezona. To što smo mi u federalnoj to je druga priča. Da smo bili ovako u vrhu u PL onda bi mogli nešto jadit.Skver je napisao/la:@wienultras
Ne znam da li si upućen ali taj čovjek koji nas je spasio je trenutno jedini čovjek koji nas održava u životu da se ne ugasimo ko svijeća, i taj ti je čovjek obećao sve ovo što je do sad ispunio, obećao ti je i izlaz u evropu do narednih 10 godina, i opet kukamo nešto nismo zadovoljni. Koga boli k. za Slobodom što smo to mi nekad nešto bili ? sad smo u ovom rangu i nemamo pravo da ikoga podcijenimo jer su ljudi u istom nivou sa nama.
Malo smo nezahvalni jbt, tražimo od čovjeka da skrši toliko novaca u klub samo da bi se mi vratili u PL, čovjek ima plan koji je počeo ostvarivat i treba ga podržat u tome, a ne hajmo popljuvat ekipu.
Niko haman ne vidi da je ovo potpuno nova ekipa ljudi, eto Bišćani se godinama uigravaju sa istom ekipom sad su dobili malo pomoći od opštine, 2-3 pojačanja, i sa time nam ljudi bježe samo 5 bodova. Malo logike treba.
-
- Kontakt:
Kao i uvijek, sve što kažeš zaista je tako,ali nažalost takvih je ovdje vrlo malo.Skver je napisao/la:Sta imam gledat rezultate iz PL i porediti ih sa ovim, halo momak ovo je kako ovdje kazu odron odrona liga i u toj ligi Sloboda se ne moze sastaviti sa loptom kako bog zapovijeda, a da ne pricam o prezentaciji njihove igre i vrhunske taktike, razlika izmedju ove lige i PL je kao nebo i zemlja i rezultati se ne mogu porediti ama bas nikako.....U ovom timu PL mogu igrati samo Kenan Cejvanovic, Muhamed Omic, Mirnes Salamovic i Jasmin Mujkic (kao alternativa), jedini oni zadovoljavaju kriterije. Ovo bodova sto su skupili to je cisto na snagu bilo i jedino im skidam kapu za fizicku pripremljenost ali ni to neznaju koristiti....Zaista ne zelim nikoga prozivati, ali jedinu svijetlu tacku u ovom tunelu vidim to sto se nasa Sloboda nije ugasila zahvaljujuci velikom, ponavljam velikom covjeku Azmiru Husicu, nismo jos ni svjesni sta je covjek uradio, a nadam se da ce on znati sta i kako dalje.Coraco je napisao/la:Pogledaj malo rezultate od prije, pa ćeš vidjeti da je ovo jedan od najboljih startova u sezonu. Iako je sad već skoro polusezona. To što smo mi u federalnoj to je druga priča. Da smo bili ovako u vrhu u PL onda bi mogli nešto jadit.Skver je napisao/la:@wienultras
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Fukare ispratile na vječni počinak člana svoje porodice
Danas je na posljednje putovanje, ispraćen jedan od najvećih ljudi koji je volio Slobodu i Tuzlu srcem i dušom. Hibrid je bio momak velika srca i do zadnjeg dana svog života kroz vene mu je tekla crveno crna krv.
Oni malo stariji navijači među njima i legenda Tuzle, Fukara Suljo Dorić čovjek koji je danas i ako je u navijačkoj penziji došao da isprati člana svoje navijačke porodice:
" Otišao je naš drug ,član naše porodice i ovo je velika tuga za Fukare. Bio je sa nama kada je bilo najgore i ovo je zaista tuga, za sve nas. Na posljedni ispraćaj došli i Siuksi ,naši stari prijatelji ,ljudi koji su se povukli, ali znali su što znači biti navijač i živjeti za svoj klub, hvala im na tome".
http://freshpress.info/index.php/press- ... e-porodice" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas je na posljednje putovanje, ispraćen jedan od najvećih ljudi koji je volio Slobodu i Tuzlu srcem i dušom. Hibrid je bio momak velika srca i do zadnjeg dana svog života kroz vene mu je tekla crveno crna krv.
Oni malo stariji navijači među njima i legenda Tuzle, Fukara Suljo Dorić čovjek koji je danas i ako je u navijačkoj penziji došao da isprati člana svoje navijačke porodice:
" Otišao je naš drug ,član naše porodice i ovo je velika tuga za Fukare. Bio je sa nama kada je bilo najgore i ovo je zaista tuga, za sve nas. Na posljedni ispraćaj došli i Siuksi ,naši stari prijatelji ,ljudi koji su se povukli, ali znali su što znači biti navijač i živjeti za svoj klub, hvala im na tome".
http://freshpress.info/index.php/press- ... e-porodice" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
tugo tužna, došao nam neki Džajić na probu, napadač .. čitavu karijeru proveo u Italiji po nižim ligama
e moj Smajile, takvu si ekipu napravio da nam igrači stalno dolaze na probu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
@Coraco
Vidim da nemozes daleko dobaciti kao ni ova ekipa Slobode, ocito nisi skontao sta sam napisao....Nemam namjeru vise replicirati, pisi sta hoces, to je tvoje pravo
Vidim da nemozes daleko dobaciti kao ni ova ekipa Slobode, ocito nisi skontao sta sam napisao....Nemam namjeru vise replicirati, pisi sta hoces, to je tvoje pravo
🔴⚫️
kakav sad crni Djajic? pa lika nema ni na transfermraktu! i onda neko napise da nam treba Zeba doci
pa ovaj klub je toliko srozan da je to nevjerovatno. nama ce trebati 20 godina da speremo ovu ljagu sa sebe! katastrofa. kakva crna tradicija i ime nema toga vise, ovo je postao jedan veliki seljacki klub! zalosno

Sloboda Tuzla
Ja mislim da bi sad Biscani potpisali da im najvece pojacanje na polusezoni bude ostanake Smajla Karica na klupi Slobode. Covjek selektiro ekipu, pa onda poceo najvecim pojacanjima davat otkaz, sad registruje juniore fali igraca, na probi sve ne dokazani igraci koji se od nekud izvlace, igra nabijanje lopte i akcije iz auta i prekida, jedino pozitivno je sprema igraca, al kosto neko rece ni to ne zna koristiti. Od sad najveca kletva među navijackim skupinama, da Bog da vam Smajl Karic bio trener, ima ovi drugi da se prepadnu i glas da im se ukoci, da nece moci naredni 5 tekmi navijat. Fukarama ekstra oni imuni na kletvu njima Smajl vec trener, tako da mogu druge da kunu do mile volje. Siuxsima je najgore oni su prebolili kletvu, mislim kad bi ih opet snaslo polusezonu bi im se glas ukocio 

Ne znam brate vjerovatno te nisam razumio u potpunosti. Kraće, smatram da je stvarno nezahvalno bilo šta tražiti u ovoj trenutno poziciji, samo ako se sjetimo januara 2013.Skver je napisao/la:@Coraco
Stvarno ne znam gdje Smajli izvuče ovog džokera, ne postoji pisani trag o ovom čovjeku uopšte i ne znam koji će nam k. sad, kad završavamo polusezonu za 4 mozda najlakse utakmice.
- Probisvjet
- Kontakt:
Smajle idi u PM! Nemam vise zivaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Smajle idi u PM! Nemam vise zivaca.

Covjek je napravio takvu ekipu,da nam svake sedmice dolaze novi igraci na probu... SMAJLI BOG !

Danijel Zrnic nam sudi mec protiv Branitelja !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.