Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
16 ljudi nije pouzdano, mogao bi ovaj Palazzio završiti u kanalu 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I kažu kako bi i njih trebalo odmah optužiti za neprijavljivanje, zato nisu vjerodostojni... 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ide se na sudjenje. Ništa od nagodbe. Znači morat ćemo tražiti novog trenera. Kako li će se ovo odraziti na naš daljnji mercato?
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zašto se mora tražiti novi trener? Na osnovu čega si to zaključio?
Željezničar ale!
Nisam siguran da li će Conte moći biti tu dok traje sudjenje a ono bi moglo potrajati. 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
O novom treneru će se razmišljati jedino ako se Conte osudi, a kako stvari stoje to će se teško desiti.
Agnelli je ponovo prozvao FIGC kazavši kako su nesposobni.
Agnelli je ponovo prozvao FIGC kazavši kako su nesposobni.

Željezničar ale!
http://www.juventus.com/juve/it/news/Di ... ea+Agnelli" onclick="window.open(this.href);return false;
Predsjednik dao saopstenje poslije ove lakrdije i kaze dosta diktature FIGC
i da je ovo novi napad na JUVE i njegove ljude

Edit: komentari navijaca su da Agnelli treba sad zabraniti igracima da igraju za repku sto je Oxy@ govorio da su ponosni na juve i predsjednika da nastavimo sa ono tuzbom za odstetu od 444 miliona eura za Farsopili
vizetaalle 16:28 del 02/08/2012
E adesso è arrivato il momento di non dare più i tesserati alla Nazionale, che guerra sia!
Fiero di essere JUVENTNO!!!!!
Attaccate....basta attaccate......ma cosa stiamo lì a patteggiare!!! Caro Presidente....si va a testa alta, si prendono tutte le pene che vengono assegnate, si cerca di rivolgersi ad altri gradi della giustizia, si aggiungono una cinquantina di milioni ai 440 richiesti....Conte può allenare dalle retrovie, Bonucci magari radiato rientra nei cinquanta milioni di danni extra da richiedere, Pepe lo vediamo l'anno prossimo....ma sempre a TESTA ALTA.....Giovanni avrebbe fatto così...TESTA ALTA Presidente perchè qui....ci stanno infinocchiando un'altra volta ....ONORE per piacere ONORE
ma che gironale di me.da, pubblicate solo quello che vi fa comodo, sieti voi i veri dittatori
signor agnelli consiglio di trasferire la squadra a sanmarino per gli allenamenti e di giocare a torino solo le partite...
GRANDE PRESIDENTE!!!RAPPRESENTI A PIENO IL PENSIERO DI MILIONI DI JUVENTINI CON LE PALLE PIENE DI QUESTO SISTEMA MALATO E ORMAI OBSOLETO!!!
Predsjednik dao saopstenje poslije ove lakrdije i kaze dosta diktature FIGC

Edit: komentari navijaca su da Agnelli treba sad zabraniti igracima da igraju za repku sto je Oxy@ govorio da su ponosni na juve i predsjednika da nastavimo sa ono tuzbom za odstetu od 444 miliona eura za Farsopili
vizetaalle 16:28 del 02/08/2012
E adesso è arrivato il momento di non dare più i tesserati alla Nazionale, che guerra sia!
Fiero di essere JUVENTNO!!!!!
Attaccate....basta attaccate......ma cosa stiamo lì a patteggiare!!! Caro Presidente....si va a testa alta, si prendono tutte le pene che vengono assegnate, si cerca di rivolgersi ad altri gradi della giustizia, si aggiungono una cinquantina di milioni ai 440 richiesti....Conte può allenare dalle retrovie, Bonucci magari radiato rientra nei cinquanta milioni di danni extra da richiedere, Pepe lo vediamo l'anno prossimo....ma sempre a TESTA ALTA.....Giovanni avrebbe fatto così...TESTA ALTA Presidente perchè qui....ci stanno infinocchiando un'altra volta ....ONORE per piacere ONORE
ma che gironale di me.da, pubblicate solo quello che vi fa comodo, sieti voi i veri dittatori
signor agnelli consiglio di trasferire la squadra a sanmarino per gli allenamenti e di giocare a torino solo le partite...
GRANDE PRESIDENTE!!!RAPPRESENTI A PIENO IL PENSIERO DI MILIONI DI JUVENTINI CON LE PALLE PIENE DI QUESTO SISTEMA MALATO E ORMAI OBSOLETO!!!
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 02 avg 2012, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Govorim to zbog toga što mi je malo vjerovatno da će Baroni biti u stanju da vodi tim dok traje sudjenje a sudjenje bi moglo potrajati. Pročitao sam Agnelliev 'napad'. Vjerujem da će sada žustro reagovati i na to. Ništa me više ne čudi.
Svi se u Italiji 'ibrete' zbog ove situacije i ponašanja prema najtrofejnijem klubu u Italiji. Izgleda da je samo tužilaštvu jasno šta žele.
Svi se u Italiji 'ibrete' zbog ove situacije i ponašanja prema najtrofejnijem klubu u Italiji. Izgleda da je samo tužilaštvu jasno šta žele.
I Agnelli je smiješan više s tim prozivanjem FIGC i uvijek se na kraju sagne, još mi čekamo njega da povuče neki pravi potez, do sad je on bio previše tanak, malo je on toga izgleda naslijedio od dide.
A ukoliko bude kazna ( a biće 90% osuđen na ovom sportskom sudu), znači da od tad neće moći voditi ekipu, a to je prije super kupa, onda ide prebacivanje postupka na civilni sud, e sve zavisi koliko će to potrajati, ali ako će biti više od 4 mjeseca, onda bi trebalo angažovati trenera do kraja sezone, mislim da bi najbolje došao Prandelli, jer on gaji sličan stil fudbala kao Conte, tako da se ne bi mijenjao koncept.
A ukoliko bude kazna ( a biće 90% osuđen na ovom sportskom sudu), znači da od tad neće moći voditi ekipu, a to je prije super kupa, onda ide prebacivanje postupka na civilni sud, e sve zavisi koliko će to potrajati, ali ako će biti više od 4 mjeseca, onda bi trebalo angažovati trenera do kraja sezone, mislim da bi najbolje došao Prandelli, jer on gaji sličan stil fudbala kao Conte, tako da se ne bi mijenjao koncept.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Odužit će se ovaj proces maksimalno, ja sam ubjeđen da će Conte čitavu sezonu biti na klupi. Vidite da nam ne mogu ništa, samo izmišljaju toplu vodu. Sreća naša pa su nam dobri advokati i ne dopuštaju da se igraju s nama kao 2006.
Željezničar ale!
Znam da ništa ne znam. Italija je smiješna 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma gotovo je to ako ode na sudjenje, unaprijed su oni osudjeni a ovo sto je Konte pristao na nagodbu su ga navukli profesionalno, znaci priznao je da je kriv i sad je sam sebe ukopao...Bonuci nije pristajao ali bojim se da protiv njega imaju vec dovoljno "dokaza"... cim se tako ponasaju i neki svjedoci su prihvatljivi a neki ne, to je kopija farsopolija i ishod sudjenja se zna , tako da vjerovatno valja razmisljat o novo treneru
ukopali su sami sebe pristajanjem na nagodbu, a vidi se da se ova lakrdija nece dozvati razumu po ponasanju tuzilastva koliki god pritisak javnosti bio.

ukopali su sami sebe pristajanjem na nagodbu, a vidi se da se ova lakrdija nece dozvati razumu po ponasanju tuzilastva koliki god pritisak javnosti bio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Conte nije priznao da je kriv. Conte je pristao na nagodbu po članku 23. po kome je suspendovan ali bez priznanja krivnje.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma gotovo je to ako ode na sudjenje, unaprijed su oni osudjeni a ovo sto je Konte pristao na nagodbu su ga navukli profesionalno, znaci priznao je da je kriv i sad je sam sebe ukopao...Bonuci nije pristajao ali bojim se da protiv njega imaju vec dovoljno "dokaza"... cim se tako ponasaju i neki svjedoci su prihvatljivi a neki ne, to je kopija farsopolija i ishod sudjenja se zna , tako da vjerovatno valja razmisljat o novo treneru![]()

I dalje mi nije jasno. Svi govore jedno a Carobbio drugo i vjeruje se Carobbiu.

Ako tu ne bude Contea, ON bi nam puno pomogao.

juventus 0244@ nema potrebe traziti novog trenera jer su sinoc AGNELLI I ADVOKATI procijenili situaciju i 90% da i oni znaju da ce Conte na ovom sportskom sudu biti osuden i oni se pripremaju za civilni sud,a sad sam pricao sa kolegom koji je pravnik i on kaze ako se ovaj proces na sportskom sudu okonca 08.08, a posto Conte nece ulagati zalbu na tu presudu odmah ce se ici na civilni sud i on kaze objasnijo sam mu da nema apsolutno nikakvih dokaza protiv Contea samo moja rijec protiv tvoje da taj proces nece trajati duze od 1 mjesec maksimalno 2 jer kako kaze da ovakav proces moja rijec protiv tvoje bez dokaza uopste ne bih dosao na civilni sud tako da ce se ovo brzo rijesiti
Ma ne moze se uopste traziti neko zvucno ime ako dodje do suspenzije Conte-a.
Conte ce sve vrijeme biti sa ekipom, dok nece sjediti na klupi u toku utakmice.
Dakle potreban je samo neko ko ce ga tu zamjeniti, sve ostalo ostaje isto.
I dalje ce on biti glavni covjek i donositi sve odluke.
Conte ce sve vrijeme biti sa ekipom, dok nece sjediti na klupi u toku utakmice.
Dakle potreban je samo neko ko ce ga tu zamjeniti, sve ostalo ostaje isto.
I dalje ce on biti glavni covjek i donositi sve odluke.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
@mdss
Daj Bože da bude tako, ali ja nisam optimista, jer i za vrijeme farsopolija je bilo tako, pa neće, pa na kraju Serija B, pa pogledaj samo ovu situaciju Sieni ide -6 bodova, a Juventus i za manje izbačen u Seriju B, tek se sad vidi šta je napravljeno Juventusu 2006
. U Italiji je previše korupcije pa sam dokaz da se presude donose prije završetka procesa, gdje ćeš više.
Daj Bože da bude tako, ali ja nisam optimista, jer i za vrijeme farsopolija je bilo tako, pa neće, pa na kraju Serija B, pa pogledaj samo ovu situaciju Sieni ide -6 bodova, a Juventus i za manje izbačen u Seriju B, tek se sad vidi šta je napravljeno Juventusu 2006

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vidal je napisao/la:Conte nije priznao da je kriv. Conte je pristao na nagodbu po članku 23. po kome je suspendovan ali bez priznanja krivnje.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma gotovo je to ako ode na sudjenje, unaprijed su oni osudjeni a ovo sto je Konte pristao na nagodbu su ga navukli profesionalno, znaci priznao je da je kriv i sad je sam sebe ukopao...Bonuci nije pristajao ali bojim se da protiv njega imaju vec dovoljno "dokaza"... cim se tako ponasaju i neki svjedoci su prihvatljivi a neki ne, to je kopija farsopolija i ishod sudjenja se zna , tako da vjerovatno valja razmisljat o novo treneru![]()
ukopali su sami sebe pristajanjem na nagodbu, a vidi se da se ova lakrdija nece dozvati razumu po ponasanju tuzilastva koliki god pritisak javnosti bio.![]()
Čim se Conte pokušao nagoditi o visini kazne tim činom je pokazao da je znao za namještanje i da će vjerovatno dobiti suspenziju na godinu dana sasvim zasluženo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nema govora o nekoj zamjeni trenera, Contea na fudbalskoj panorami Italije niko ne može zamijeniti, a jedini koji bi nastavio tamo gdje je on stao je Guardiola, svi ostali bi nas upropastili i nastavili igrati cattenacio.
Nema govora, klub će ostati uz trenera, on će (ako bude suspendovan) opet voditi glavnu riječ, na klupi je potreban samo neko ko će povremeno davati savjete igračima i motivisati ih sa klupe.
Nisu naši igrači bez mozga pa da im neko mora sve crtati.
Sve će biti OK.
Nema govora, klub će ostati uz trenera, on će (ako bude suspendovan) opet voditi glavnu riječ, na klupi je potreban samo neko ko će povremeno davati savjete igračima i motivisati ih sa klupe.
Nisu naši igrači bez mozga pa da im neko mora sve crtati.
Sve će biti OK.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Saurman@
ja se zabrinuo gdje si kad evo njega da nam objasni sta je pisac htio reci

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sky - Juventus je odlučio da Conte i dalje bude trener Juventusa bez obzira na ishod suđenja i moguću suspenziju.
To je to. @Oxygen je sve fino rekao. Nama treba samo neko ko će igrače upučivati tokom utkamice, za sve ostalo tu je Conte.
A vala mogao bi i ovaj Nedved izganjati licencu, za to mu trebaju 2 ili 3 mjeseca.
To je to. @Oxygen je sve fino rekao. Nama treba samo neko ko će igrače upučivati tokom utkamice, za sve ostalo tu je Conte.
A vala mogao bi i ovaj Nedved izganjati licencu, za to mu trebaju 2 ili 3 mjeseca.

Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.