Malo je bolja situacija, ali ne vidim kako ovdje možemo izvući više od remija (u najboljem slučaju).
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hvala qurcu da i mi jednom damo jedan eurogol iz ničega, obično svaki put bude obrnuto. 
Malo je bolja situacija, ali ne vidim kako ovdje možemo izvući više od remija (u najboljem slučaju).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta je Leao-u?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Istegao haman dlaku na nozi
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Toliko od Rafe za ovu godinu, kako stvari stoje. 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ova ekipa moze pobijediti i izgubiti od svakoga takodjer mogu dati gola iz ničega kao i promasiti cist zicer. Neka zapnu 2-1 nista sto se ne moze stic i okrenut.
Meni je nas napad u ovoj formaciji najbolje djelovao dok su igrali Pulisic i Gimenez. Meni se jednostavno Rafa ovdje ne uklapa.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Al pored Pulisica Rici ulazi umjesto Leaoa kako misli dat go sa RCLom i Nkunkuom
Hajd ako ništa nisu dosadne utakmice, ima uvijek nekih preokreta i uzbuđenja, što nisam baš očekivao od Allegrija 
Nkunku i RLC, e na sta smo spali da nam pravi preokret 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nkunku definitivno nije isti igrac koji je bio i Öeipzigu, garantujem da si ga u Londonu roknuli i poslali nekog slicnog njemu, pa lik ne moze igrati u nasoj federalnoj ligi.
Pulisic je izgledao prehladjen bio pa nije najspremniji.
Nkuknku ne razumijem kako se ovako lose gradi kada je okrenut ledjima ka golu.
Nkuknku ne razumijem kako se ovako lose gradi kada je okrenut ledjima ka golu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Može njih Max utegnuti kao ekipu al ne moze od njih napraviti pojedinačno bolje igrače. Nama trebaju dva nova igrača u odbrani za prvih 11.
Il Club più titolato al mondo!
Nama prije svega treba napadač. Za izučavati je kako smo mi (do ovog kola) prvi na tabeli a nemamo klasičnog napadača. Koliko god ja ne volio Allegrijev stil igre, ovu formaciju i svu tu talijanštinu u globalu, on je odradio veliki posao u ovom prvom dijelu sezone.
Vidim neko se žalio što smo ispali iz kupa, po meni je to sasvim očekivano jer mi u rosteru nemamo više od 20 igrača, od toga su tri golmana plus 2-3 igrača za koje moliš Boga da ih ne uvede.
Dakle realno nemaš 15 normalnih igrača za rotirati u polju, dok drugi ozbiljniji klubovi imaju po 22-23 igrača koji su spremni u svakom momentu uletiti u prvih 11.
Sramotno je kakva su dva diletantska mercata odradili u ovoj godini. I pored sve želje da nešto kritikujem ekipu, trenera, igrače ponaosob, fakat ne mogu kada pomislim na ove činjenice.
Vidim neko se žalio što smo ispali iz kupa, po meni je to sasvim očekivano jer mi u rosteru nemamo više od 20 igrača, od toga su tri golmana plus 2-3 igrača za koje moliš Boga da ih ne uvede.
Dakle realno nemaš 15 normalnih igrača za rotirati u polju, dok drugi ozbiljniji klubovi imaju po 22-23 igrača koji su spremni u svakom momentu uletiti u prvih 11.
Sramotno je kakva su dva diletantska mercata odradili u ovoj godini. I pored sve želje da nešto kritikujem ekipu, trenera, igrače ponaosob, fakat ne mogu kada pomislim na ove činjenice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I napadač hitno u januaru, pa ne možeš ovu četvoricu imati zdrave u isto vrijeme da si hljeb, vazda problemi jer ili nemaš s kim igrati ili nemaš koga ubaciti. Yebem ti i to više. Od toga dvoje ne zna dati gola ni da im život ovisi o tome.
Primili smo dva gola nakon glupih grešaka, bez toga bih rekao da nije tako loše kao što izgleda. Sa Torinom znaš da nikad nema lijepog fudbala, to nisam ni očekivao, ali mogli smo bar biti na nuli i čekati svoju priliku.
Primili smo dva gola nakon glupih grešaka, bez toga bih rekao da nije tako loše kao što izgleda. Sa Torinom znaš da nikad nema lijepog fudbala, to nisam ni očekivao, ali mogli smo bar biti na nuli i čekati svoju priliku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Čist penal nakon gluposti debila. Čist faul prije njihovog drugog gola. To da je u 16-cu ne bi bio faul ali ovdje jeste. Za sve osim za Milan. I naravno VAR nije niti pomislio da provjeri.
Jedino Rabiot nešto pokušava. Još kad se sjetim da Nkunku prima dobru loptu i kad je mogao da bude oči u oči sa golmanom on staje i čeka da trojica stanu ispred njega.
Jedino Rabiot nešto pokušava. Još kad se sjetim da Nkunku prima dobru loptu i kad je mogao da bude oči u oči sa golmanom on staje i čeka da trojica stanu ispred njega.
A daj ba care, pa Jel ovo moguce? Panovaj Njkunjku ko neki amater. **** Masic iz Čelika je bolji od njega.
U pm naša uprava koja dovede ovog idiota za 40mil.
I jos se nađu stručnjaci ovdje koji su to nazvali: napokon pravi transfer gdje se dovodio ozbiljan napadac

U pm naša uprava koja dovede ovog idiota za 40mil.
I jos se nađu stručnjaci ovdje koji su to nazvali: napokon pravi transfer gdje se dovodio ozbiljan napadac
Kako ne moze, nije li mu cilj da ih popravi kako pojedinacko tako o timski
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovaj prekrsaj na Saelemakersu je bar zuti ako ne i crveni.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
Pa I dobio je žuti.
Ovo je crveni, al to profi mafija fino odradi sa sklanjaju reprize na to vec ajmo pokazivat sta se dešavalo kod šansi.
Al u Italiji vrijedi:
Non si parla con la mafia FIGC albitri
"Ne raspravlja se sa mafijom FIGC sudije"
Zato im zelim sve najgore u Europi, i da Bog da ih izbacili u Zenici u martu
Mamu vam žabarsku
Al u Italiji vrijedi:
Non si parla con la mafia FIGC albitri
"Ne raspravlja se sa mafijom FIGC sudije"
Zato im zelim sve najgore u Europi, i da Bog da ih izbacili u Zenici u martu
Mamu vam žabarsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.