Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bilo bi uredu otvoriti posebnu temu Ballon d'Or jer mene fakat ne zanima čitati o tome na temi Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koga briga za 15 godisnjeg delikventaLBJ MVP je napisao/la:Bilo bi uredu otvoriti posebnu temu Ballon d'Or jer mene fakat ne zanima čitati o tome na temi Real Madrid C.F.

"mal te ne sam" a nakon dvije tekme u grupi, portugalci trazili da posjeti psihologaHZ_ilidzaa je napisao/la: Osim toga Ronaldo je odigrao sasvim solidno na euru , doveo je svoju ekipu mal te ne sam do polufinala gdje su nakon lutrije ispali od trenutno najbolje reprezantacije svijeta. Da **** rak raka niko me ne moze ubijediti da Ronaldo ove sezone nije zasluzio zlatnu loptu.

ser del barça es el millor que hi ha !
Ne kužim kakve sad veze psiholog ima sa svim ovim?Scof1eld je napisao/la:"mal te ne sam" a nakon dvije tekme u grupi, portugalci trazili da posjeti psihologaHZ_ilidzaa je napisao/la: Osim toga Ronaldo je odigrao sasvim solidno na euru , doveo je svoju ekipu mal te ne sam do polufinala gdje su nakon lutrije ispali od trenutno najbolje reprezantacije svijeta. Da **** rak raka niko me ne moze ubijediti da Ronaldo ove sezone nije zasluzio zlatnu loptu.
Ako ne razumiješ ulogu psihologa u nogometu, povuci se s foruma, moliti ću te lijepo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
A šta je bilo u trećoj? U najvažnijoj utakmici? Kada su svi očekivali da Portugal ne može ništa protiv Holandije, on ih je SAM pobedio. Odveo svoju repku u četvrtfinale, pa pogotkom u polufinale. Reci mi, kad je to Messi uradio sa svojom repkom? Šta misliš, da ti posetiš psihologa...Scof1eld je napisao/la:"mal te ne sam" a nakon dvije tekme u grupi, portugalci trazili da posjeti psihologaHZ_ilidzaa je napisao/la: Osim toga Ronaldo je odigrao sasvim solidno na euru , doveo je svoju ekipu mal te ne sam do polufinala gdje su nakon lutrije ispali od trenutno najbolje reprezantacije svijeta. Da **** rak raka niko me ne moze ubijediti da Ronaldo ove sezone nije zasluzio zlatnu loptu.

- PatrickBateman
- Kontakt:
Sudjeno ti je da dr.kas na Ronalda,legendu RealaHammer je napisao/la: Ako ćemo svesti ovu temu na to da svi budemo za Ronalda, onda je to sramota.

Olimpijske igre 2008.anonymousHD je napisao/la:A šta je bilo u trećoj? U najvažnijoj utakmici? Kada su svi očekivali da Portugal ne može ništa protiv Holandije, on ih je SAM pobedio. Odveo svoju repku u četvrtfinale, pa pogotkom u polufinale. Reci mi, kad je to Messi uradio sa svojom repkom? Šta misliš, da ti posetiš psihologa...Scof1eld je napisao/la:"mal te ne sam" a nakon dvije tekme u grupi, portugalci trazili da posjeti psihologaHZ_ilidzaa je napisao/la: Osim toga Ronaldo je odigrao sasvim solidno na euru , doveo je svoju ekipu mal te ne sam do polufinala gdje su nakon lutrije ispali od trenutno najbolje reprezantacije svijeta. Da **** rak raka niko me ne moze ubijediti da Ronaldo ove sezone nije zasluzio zlatnu loptu.
Nakon što je zabranila Messiju da zaigra za svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu,Barcelona je pristala pustiti ga nakon razgovora kojeg je održao s Josepom Guardiolom.Pridružio se momčadi Argentine i postigao prvi gol u pobjedi 2:1 protiv Obale Bjelokosti.Zatim je postigao prvi zgoditak i asistirao Ángelu Di Maríi u drugoj utakmici u pobjedi 2:1 u produžetku protiv Nizozemske.Nastupio je i u polufinalnom susretu protiv Brazila, kojeg je Argentina dobila 3:0 i tako prošla u finale. U utakmici za zlatnu medalju, Messi je ponovno asistirao Di Maríi za jedini pogodak u pobjedi protiv Nigerije.
messi je barem nešto donio argentini za razliku od ronalda

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako nije ,donio je Portugalu titulu sa turnira u Gornjem Vakufu koji se u fudbalskom svijetu rangira sa OI. Ne seri molim te , cuj OI 

zato je češka velesila ipak je trebalo njima zabiti gol
htio sam samo da kažem da ne pravite od muhe slona...
i ovo je moj posljednji post na temu messi vs ronaldo

htio sam samo da kažem da ne pravite od muhe slona...
i ovo je moj posljednji post na temu messi vs ronaldo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Vidim opet se aktivirala grupa najvecih obozavateljica Ronalda na celu sa barbi-touratom mandriem i njegovom srednjom nogom pet(yow know me)ardom,pa djevojke strpite se malo,sezona pocinje za 50 dana, imacete priliku za olajavanje taman ce i Ramazan lijepi otic.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Odlična vijest.
Arbeloa je nakon fenomenalnog performansa protiv Portugala opet među deset najkorisnijih igrača prvenstva. Popeo se za tri mjesta i sad je 9.
Sam je zaustavio Ronalda i Coentraa svojom brzinom i odlicnim reakcijama, cak toliko da nijedan od ova dva igraca nije bio prijetnja po vrata Ikera Casillasa.
Arbeloa je nakon fenomenalnog performansa protiv Portugala opet među deset najkorisnijih igrača prvenstva. Popeo se za tri mjesta i sad je 9.
Sam je zaustavio Ronalda i Coentraa svojom brzinom i odlicnim reakcijama, cak toliko da nijedan od ova dva igraca nije bio prijetnja po vrata Ikera Casillasa.
Mandrax ustane i nakon sto iskrmelja, obigra pola miliona stranica da bi nasao neku Ronaldovu sliku i ovdje je postavio. Vec mjesecima istu radnju ponavlja.
Zbog toga je tvoj zivot grijeh za ovu planetu i prvom prilikom se trebas ubiti!
Zbog toga je tvoj zivot grijeh za ovu planetu i prvom prilikom se trebas ubiti!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Namiks madridisto, moj prijedlog za naredni nick je "puska" a da u potpisu stavis"moj nick je anagram" a avatar po tvom izboru.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 29 jun 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kako im ne dosadi preglabati ko je najbolji na svijetu, ne razumijem 

Cristiano: "Quiero que gane España, tengo muchos amigos"

as.com

as.com
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Evo na Milanovom forumu slave dolazak Lassa, izgleda da Lass ide, po njihovim saznanjima, kada se vrati s odmora iz SAD- a da će potpisati ugovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.