RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

manijakdv
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la manijakdv » 20 apr 2014, 21:16

Molim vas rođeni,ko Boga vas molim,ako vam je i u malom dijelu mozga prisutna mogućnost da nas pustite,nemojte to uraditi,akobogda mi ćemo vas dobiti pošteno i srcem Željovaca,nikad ništa u našoj istoriji nismo dobili guzovače pa nemoj ni ovo.Mi smo već jednom u našoj ligi imali sličnu situaciju kad smo zadnje kolo gostovali u Širokom Brijegu,očekivali su nas ljudi sa koferom para ali dobili su što preko dvoje visi.Mi izgubili titulu pošteno,niko nam nije mogao prigovoriti ništa u utakmici koja domaćima apsolutno ništa nije značila.Možete li vi to zamisliti,mi zijanili titulu u zadjem kolu,na Koševu bilo opšte-narodno veselje a mi bili ponosni na svog Želju i svog Amara koji nije dao da se "srede" 3 boda.
I sad,kletem vam se u sve što mogu,više bih volio izgubiti nego dobiti "sređenu" utakmicu.U svakom slučaju,mi smo u stanju dobiti Veleža u Vrapčićima kao što to radimo redovno zadnjih godina,poginućemo za pobjedu i ako tako završi znajte da je to 100 % pošteno.Najvažnije je da se ne koljemo između sebe,da sve bude fer i korektno,mi imamo motiv titulu,vi imate motiv skinuti skalp najvećem klubu u BiH svih vremena pa bujrum,neka pobijedi bolji.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 21:37

Siroki vas tad nije pustio samo iz jednog razloga i nije bilo para koje bi oni tad prihvatili. Sezonu prije ste na Grbavici u play offu pustili Buducnoat da pobijedi u namjestenoj utakmici i Siroki je radi toga ostao bez finala. Samo mi vi nemojte o postenju zivi bili.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 apr 2014, 21:42

Aaaaaaaaaa jeste navalili majko mila hajd' malo popustite dosadili ste više i bogu i narodu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 21:44

Zar nisi skont'o dosada da forum ima domaćine i goste ? :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 20 apr 2014, 21:48

a tek je nedelja dan te nije :silent: :zviz:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 apr 2014, 21:48

A jesu zagadili pdf danas... :roll:

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 20 apr 2014, 21:50

treba i ovde pod hitno uvesti zabranu gostovanja....
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 21:54

A šte će tek biti zadnje kolo :crazy: :o
Držmo se :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 apr 2014, 21:57

nem73 je napisao/la:treba i ovde pod hitno uvesti zabranu gostovanja....
:lol: :lol: :lol: :lol: :clap:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 apr 2014, 22:51

Ko vam ne igra i koliko oni znace za vas tim ?
FKŽ !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 apr 2014, 22:52

Ma treba ugasiti forum dok ne završi sezona,ovo nije humano majke mi.
Da pokušam da se vratim na temu,kako god prođe ovih par kola do kraja možemo je ocijeniti kao solidnu.Kažem solidnu jer smo u drugom dijelu igrali odlično do sada,a u prvom dijelu toplo hladno i izgubili dosta bodova kući od slabijih ekipa(osim Širokog).To smo nekako nadoknadili u drugom dijelu i sada tek vidimo koliko su skupi bodovi izgubljeni kući,i još tome dodati ono nesretno ispadanje iz kupa.Na našu žalost uprava nije uspjela dovesti kvalitetnog napadača,što je se osjetilo na mnogim utakmicama koje smo remizirali a imali kolosalne prilike za golove,i mislim da smo odlično plasirani koliko smo bodova prosuli i zbog čega smo ispali iz utrke za evropu kroz prvenstvo.Eto sada se nalazimo u situaciji da faktički sa Olimpicom odlučujemo o prvaku PL,igrači i uprava su pod ogromnim pritiskom,što možda i nije loše da malo očvrsnemo i na tom polju.Koga možemo pobijediti,pobijediti,ko bude bolji od nas nek pobijedi i pošteno mu čestitati,nikakve mutne radnje i puštanja bilo kome.Ono što raduje jeste da je uprava počela spremati ekipu za iduću sezonu i najbitnije igrači koji su nosioci igre su počeli produžavati ugovore,a evo i Vlada se vraća što je po meni lijepa najava za iduću sezonu.Igrači samo nek igraju srcem i nek ostave zadnji atom snage na terenu,pa ako ne bude dovoljno za pobjedu bože moj treba čestitati protivniku i ići dalje. :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 20 apr 2014, 22:53

manijakdv je napisao/la:Molim vas rođeni,ko Boga vas molim,ako vam je i u malom dijelu mozga prisutna mogućnost da nas pustite,nemojte to uraditi,akobogda mi ćemo vas dobiti pošteno i srcem Željovaca,nikad ništa u našoj istoriji nismo dobili guzovače pa nemoj ni ovo.Mi smo već jednom u našoj ligi imali sličnu situaciju kad smo zadnje kolo gostovali u Širokom Brijegu,očekivali su nas ljudi sa koferom para ali dobili su što preko dvoje visi.Mi izgubili titulu pošteno,niko nam nije mogao prigovoriti ništa u utakmici koja domaćima apsolutno ništa nije značila.Možete li vi to zamisliti,mi zijanili titulu u zadjem kolu,na Koševu bilo opšte-narodno veselje a mi bili ponosni na svog Želju i svog Amara koji nije dao da se "srede" 3 boda.
I sad,kletem vam se u sve što mogu,više bih volio izgubiti nego dobiti "sređenu" utakmicu.U svakom slučaju,mi smo u stanju dobiti Veleža u Vrapčićima kao što to radimo redovno zadnjih godina,poginućemo za pobjedu i ako tako završi znajte da je to 100 % pošteno.Najvažnije je da se ne koljemo između sebe,da sve bude fer i korektno,mi imamo motiv titulu,vi imate motiv skinuti skalp najvećem klubu u BiH svih vremena pa bujrum,neka pobijedi bolji.
Nema poštenijeg kluba na Balkanu od vas! :clap:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 20 apr 2014, 22:56

vm22 je napisao/la:A jesu zagadili pdf danas... :roll:
slika
Ma šta buraz zagadili na nekad najčistijem forumu danas se ne može disati, ako bude ovako narednih dana a mi jadni ne navkli na ovolika zagađenja pocrkat ćemo bog te mazo.Nadati se da donosioci ovoga zagađenja će naći put i zajedno sa ovim zagađenjem napustiti naše lijepo i čisto mjesto što prije to bolje :crazy: :sick: :oops:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 23:00

zizu1991 je napisao/la:Ko osim Hajdarovića i Oštrog neće igrati protiv Željezničara ? :kafa:
I mene isto zanima?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 apr 2014, 02:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ko osim Hajdarovića i Oštrog neće igrati protiv Željezničara ? :kafa:
I mene isto zanima?
Ramovic(povrijedjen),Hajdarevic i Ostri 3 zuta

P.S. U PM dodjem veceras na forum da vidim sta se desava kad tamo mali milion stranica i djecijih postova :problem: ,daj bola ohanite malo.Bujrum i Zeljovcima i navijacima ostalih timova nek komentarisu konstruktivno na nasoj temi `ali brate smaranja i djecijih podjebavanja i prepucavanja mi je preko glave.
Ako mi zelimo da posteno pobjedimo jednog renomiranog protivnika to ne znaci da ga mrzimo :roll: .Treba postovati svakog rivala ali brate ako izgubite u postenoj igri nemate se sta zaliti na nas(ne zelimo vas pobjediti zato sto vas mrzimo,nego radi nas samih i nasih navijaca)Nosite mi kalkulacije,i da vas pustimo(sto se nece desiti) opet ce te igrati gradski derbi i tu je sve moguce.Vi ce te izgubiti u ove 2 utakmice(sa nama i Pitarima) 2-4 boda(sigurno necete dobiti obadvije),tako i zrinjski (a zrinjski ima bolju gol-razliku odvas),tako da ja mislim da je Siroki najblizi tituli jer imaju lahak raspored do kraja i najvjerovatnije ce odbiti sve do kraja.Ali to mene/nas ne interesuje,ja/mi hocemo da Velez dobije sve utakmice do kraja,a ako ne uspijemo cestitat ce mo rivalu(ako bude posteno)na odnesenim bodovima.

FORZA VELEZ

P.S.1 Stvarno sam se zabrino za starog liju naseg PastrVu sta se desava sa njim :cry: ,da je popio ban vec bi se do sada javio pod drugim imenom,mozda drugom vrstom ribe :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 apr 2014, 08:08

Dobro je,smirilo se malo.I nema potrebe za tenzijama.Mi se borimo za tu nadu,za to peto mjesto,Zeljo za prvaka i logičan je naboj ali tenzije su nepotrebne.Neka to bude praznik lopte,neka bude 7-8 golova i neka pobijedi bolji.Za dva mjeseca opet zajedno,rame uz rame za našu BiH :bih:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 21 apr 2014, 09:25

Nekad su utakmice Želje i Veleža bile praznik za oči. U oba tima veliki broj super kvalitetnih igrača, dobra atmosfera, nekakav zdrav rivalitet, pravi derbi.
To znamo mi koji smo ih gledali, mi koji smo 40+.
Danas, ovi novi klinci, ma pojma oni nemaju i ne žele da znaju. Zato i piskaraju ovdje svakakve gluposti. Stvaraju se grozne tenzije pred svaku utakmicu, fakat ne razumijem otkud ovolika mržnja.
Navijač sam Želje, samo Želje i nikoga više. Ali, poslije Sarajeva, Mostar mi je najljepši grad. Možda iz razloga što je imao groznu sudbinu u ratu, ali Mostar je svakako prelijep grad. Ne znaju klinci i neće da znaju.
Velež i Željo su toliko slični, radnički klubovi, djeca iz radničkih porodica. Uvijek dobar omladinski pogon, puno dobrih igrača. ... I jednima i drugima oteti stadioni. Mi smo se ipak vratili na Grbavicu. Veležu želim da se vrati pod Bijeli brijeg ili da napravi bolji, ljepši stadion, Velež to svakako zaslužuje.
Naši klubovi imaju odlične odnose, klinci to ne znaju.
Ovdje navijači mole druge navijače da im puste utakmicu :D :D :D
Očekuju valjda da će im neki forumaš reći OK, eto pustit ćemo vas :D.
Opet ovim drugima, kako god da bude, bit će namješteno, u svom jadu najlakše je drugog okriviti.

Ja želim da bude dobra utakmica, da bude puno golova, da bude dobra atmosfera .... da pobijedi bolji. Nadam se da će Željo biti bolji, a i ako bude drugačije neće propasti svijet.
Neka titulu uzme onaj ko je najviše zaslužio, ja bih bio presretan da je naša djeca donesu na Grbavicu.
Veležu želim da izađe u Evropu, da bude svake godine sve bolji i bolji, da obraduju malo Mostarce.
Želim im da svake godine budu drugi .... iza nas :)

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 21 apr 2014, 10:02

Može li se Velež žaliti na treći žutih karton koji je vaš golman dobio?

Jel to kod nas uopšte moguće? :kafa:

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 21 apr 2014, 10:57

terabajt je napisao/la:
Juventino1995 je napisao/la:Kako se neko moze cudit sto navijaci i igraci Veleza idu na pobjede sve do kraja, kakvo bola pustanje kome? Da se naguzimo zelji pa da opet na utakmici zeljo svinjski se dize parola red pussy i manijaci pjevaju rodjeni su najvece picke,da mi iskacu gerilci iz sume i razbiju auto,Poginut protiv jednih i drugih pa eto vas tamo. Da je u pitanju Sarajevo bila bi druga prica bar sa moje strane zbog velikog prijateljstva,naravno ako Velezu ni za stabne treba.FORZA RODJENI
Upravo taj vas odnos sa pitarima, vasa podrska nima protiv nas, price, kamenjanje u vrapcicima i jos mnogo toga da ne ulazim nije za foruma je i dovelo do toga da se promijeni odnos izmedju nasih prvih ekipa na tribini, cudi me da ne znas razlog. Sto se tice ostalih navijaca ima se korektan odnos sa obje strane. Nije tako davno bilo kada smo zajedno pjevali na grbavici i u vrapcicima. Nek bolji pobijedi .
neznas ni ti prema tome ne kenjaj,drvenija,turnir,napali momke od 15-16god....
da znas jos jednu stvar,od igraca se trazi da odigraju tj da ginu na zadnje tri utakmice i ako velez bude za nekoga igrao igrat ce za Siroki jer s tim klubom imaju najbolje odnose....
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 21 apr 2014, 10:58

Po meni je u subotu sve moguce.
Mi igramo pod srasnim pritiskom kuci inace a sada ce nam pritisak biti jos veci.
Mislim da Zeljo ima nesto iskusniju ekipu i da je tu njihova prednost. Mi smo u jednoj jako dobroj seriji i bilo bi ljepo nastaviti to u pobijednickom duhu.
Odavno nismo Zelju dobili kuci, imam osijecaj da nam Zeljo ko ekipa nikako ne lezi, mada smo mi bili jako losi sve ove sezone.
Onako realno kada se sve uzme i sabere ovde je x najrealniji. Ali eto vidjet cemo.
Ja samo znam da smo mi gubili bodove i protiv jako slabijih ekipa pa ne znam sto ce biti cudno i ako izgubimo od Zelje. Stvaraju se tako glupe price i teorije zavijera da sta god uradis i kako god zavrsi neko ce biti kriv za nesto.
Jedni su kupili, drugi prodali , treci namijstili itd...
Totalna glupost. Po meni savez ovde treba da se dobro osvrne na desavanja u ova zadnja 3 kola pa cak i u ovim kljucnim utakmicama pojacati malo posmatrace iz raznih komisija kako nebi doslo do bilo kakve spekulacije i obavezno direktan prenos svih utakmica vodecih klubova.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.