FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobre info nam onaj drug dade.. Ono, raspitivanje o voljenom klubu i to. Respect!
075
ma zato ja govorim sve treba sa rezervom uzimati, ne kazem ja da Zeba nije pregovarao sa Azmirom al cim je uletila ponuda iz premier lige odma je prihvatio plus je ponuda iz njegovog grada! ista situacija je bila sa golamnom zelje Hadzicem i svi znamo da je izabrao Zelju! samo polako
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Izvinjavam se na pogresnom infu o dolasku Zebe u Slobodu...izgleda da se situacija brzo promijenila oko njegovog dolaska.
P.S. Izgleda da ne treba govoriti o bilo kakvim dolascima dok se to sluzbeno ne objavi.
P.S. Izgleda da ne treba govoriti o bilo kakvim dolascima dok se to sluzbeno ne objavi.
🔴⚫️
- nesvrstani
- Kontakt:
Jel ima neko da prodaje knjigu sportsko drustvo sloboda 2009 izdanje, ili da zna gdje se to moze kupiti? na pp
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
U subotu bez 6 prvotimaca: Samir Efendić, Mirza Musić, Enes Brčkalić, Mirhad Mehanović, Muhamed Omić i Damir Mehidić. Prilika da se ostali dokažu (nadam se) 

Stim da bi Omic trebao bit spreman do Subote.Coraco je napisao/la:U subotu bez 6 prvotimaca: Samir Efendić, Mirza Musić, Enes Brčkalić, Mirhad Mehanović, Muhamed Omić i Damir Mehidić. Prilika da se ostali dokažu (nadam se)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
pa ko ce igrat,nema pola prvog tima,ode smajli u formaciju 9-1Coraco je napisao/la:U subotu bez 6 prvotimaca: Samir Efendić, Mirza Musić, Enes Brčkalić, Mirhad Mehanović, Muhamed Omić i Damir Mehidić. Prilika da se ostali dokažu (nadam se)

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim da Sale ide na desnog beka a na njegovo mjesto dolazi mali Carlos.. dakle odbrana: Neza-Carlos-Cejvan-Sale, u veznom Oma, Prses i mozda onaj novajlija iz Orasja Hasanovic i jos NEKO
.. gore su Mico i Mujka

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Riba; Nezic, Sale, Cejvan, Omerovic; Oma, Prses, Fejzic, Jaganjac; Mico, Mujka...ako se Oma ne oporavi umjesto njega Karlos ili umjesto Jaganjca a Omerovic u vezni red...jbg Fejzic mora igrati 
al opet ko zna sta i o cem Smajl razmislja
tesko onom ko razmislja na tom nivou 

al opet ko zna sta i o cem Smajl razmislja

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jos cetiri utakmice agonije, nadam se. Nikada Sloboda nije bila gora, ja ne pamtim.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
jeste dok je igro vojvoda te godine smo u zadnjem kolu,ili predzadnjem izborili opstanak,vojvoda dao go ugljevik ja mislim,iz slobodnjaka na tusnju,kisa padala ko nikada,te godine neznam jesmoli bod donijeli sa straneSkver je napisao/la:Jos cetiri utakmice agonije, nadam se. Nikada Sloboda nije bila gora, ja ne pamtim.
@wienultras
Mi smo u federalnoj ligi, mozda si zaboravio i igramo katastrofalno
🔴⚫️
-
- Kontakt:
nebitno koja smo liga,pricam upravo o IGRI,jer nepamtim da smo ikada dali manje golova nego tadSkver je napisao/la:@wienultras
da, da, kiša pljuštala, a Vojvoda ga zavuče iz slobodnjaka na gol prema svlačionicama, **** me, mislim da je bilo 4-2wienultras je napisao/la:jeste dok je igro vojvoda te godine smo u zadnjem kolu,ili predzadnjem izborili opstanak,vojvoda dao go ugljevik ja mislim,iz slobodnjaka na tusnju,kisa padala ko nikada,te godine neznam jesmoli bod donijeli sa straneSkver je napisao/la:Jos cetiri utakmice agonije, nadam se. Nikada Sloboda nije bila gora, ja ne pamtim.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
to to,u raslje braco,JTS je napisao/la:da, da, kiša pljuštala, a Vojvoda ga zavuče iz slobodnjaka na gol prema svlačionicama, **** me, mislim da je bilo 4-2wienultras je napisao/la:jeste dok je igro vojvoda te godine smo u zadnjem kolu,ili predzadnjem izborili opstanak,vojvoda dao go ugljevik ja mislim,iz slobodnjaka na tusnju,kisa padala ko nikada,te godine neznam jesmoli bod donijeli sa straneSkver je napisao/la:Jos cetiri utakmice agonije, nadam se. Nikada Sloboda nije bila gora, ja ne pamtim.

- nesvrstani
- Kontakt:
to je to... a cini mi se da su na pol bili takvi rezultati da ispadamo iz lige... sjecam se da su se svi usrali na poluvremenuJTS je napisao/la:da, da, kiša pljuštala, a Vojvoda ga zavuče iz slobodnjaka na gol prema svlačionicama, **** me, mislim da je bilo 4-2wienultras je napisao/la:jeste dok je igro vojvoda te godine smo u zadnjem kolu,ili predzadnjem izborili opstanak,vojvoda dao go ugljevik ja mislim,iz slobodnjaka na tusnju,kisa padala ko nikada,te godine neznam jesmoli bod donijeli sa straneSkver je napisao/la:Jos cetiri utakmice agonije, nadam se. Nikada Sloboda nije bila gora, ja ne pamtim.

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.