NK Zvijezda Gradačac

desetkamarakane
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la desetkamarakane » 19 jun 2017, 22:13

U čemu vidite osnovu da imamo dijeliti pare na ruke

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 19 jun 2017, 22:54

Stvar je kada das pojedincy ba ruke a taj pojedinac goli **** onda ti svi traze to je slucaj sa Zvijezdom.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 19 jun 2017, 23:18

spiska je napisao/la:Stvar je kada das pojedincy ba ruke a taj pojedinac goli **** onda ti svi traze to je slucaj sa Zvijezdom.
Ma znaš da se razumijemo,i to je tako što si napisao, greška i sta sad, bilo je i biće a ako se oni nevide u toj priči vidim iz prošlosti koliko su ostali napredovali u drugim sredinama kad su otisli, ma jasta nek al malo sutra

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2017, 02:42

Ova nasa tema je postala dno-dna..Ne mogu da vjerujem sta sam sve procito danas,pa ljudi ne citaju ovo samo simpatizeri Zvijezde mogu samo zamisliti sta misle ostali koji navrate na nasu temu.Imate pp pa tamo opletite sa raznoraznim psovkama i vrijedjanjem jer ovo vise nema smisla.Da se razumijemo nisam ja nikakav moralista,ali postim,Ramazan je i onda umjesto da procitam o nekoj novosti iz kluba naletim na ovakve stvari..Mnogo dobrih i konstruktivnih forumasa uopste se vise ne oglasava na temi .. I da,pojedinci da li Vi uopste procitate svoj post kada ga napisete u par slucajeva samo sto nisam ukljucio google prevodioca da bih skontao sta je pisac htio reci..ccc..

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 20 jun 2017, 07:16

možda nebi trebao, ali evo ipak ću napisati jedan komentar, Zvijezda mi je simpatična pa zbog toga,
griješite u stavu oko plaćanja igrača. ukoliko ne platit kako treba , i ako niste redovni sa onim što dogovorite , nećete stvoriti ekipu.
čini mi se da dolazite u fazu u kakvoj je bio moj Radnički. malo para . a pravilo je koliko para toliko muzike. i eto ISPADANJE U NIŽI RANG.

moram malo braniti i igrače. jer neko spomenu amaterizam. to vazi samo za plaćanje . a od igrača traže svi. treniranje , svaki dan , u toku priprema i po 2 treninga. karantin kod kuće kad su JAKI mečevi. putovanje i noćenje , na daljim relacijama. E TO NIJE AMATERIZAM.

amaterizam je kad igrači mogu naći posao , raditi i igrati u klubu. a ovim tempom , šta klubovi od njih traže , oni nemaju kad negdje RADITI.ili na drugi način da kažem . ko RADI , ne može stići odraditi svaki trening. i neće igrati ni kod jednog trenera .a smijesno bi bilo da npr. odradi 3 smjenu i dodje igrati utakmicu. ovo je ,,malo smijesno,, ali je ISTINA.

SVI IGRAČI IMAJU SVOJU CIJENU. i niko neće ispod svog dostojanstva više igrat ni za kakvu svetinju.
a za dobru platu igraće i nižu ligu. eto SLOGA , dovodi premijer ligaške igrače.

izvinjenje što sam uzeo za pravo da pišem na vašem forumu. želim vam sreću dalje.

default@mp3

Post Postao/la default@mp3 » 20 jun 2017, 08:42

zmaj348 je napisao/la:m,Ramazan je i onda umjesto da procitam o nekoj novosti iz kluba naletim na ovakve stvari..Mnogo dobrih i konstruktivnih forumasa uopste se vise ne oglasava na temi .. I da,pojedinci da li Vi uopste procitate svoj post kada ga napisete u par slucajeva samo sto nisam ukljucio google prevodioca da bih skontao sta je pisac htio reci..ccc..

Potpisujem. Nekada po 5 minuta čitam post da skontam šta je tko htio da kaže. Katastrofa.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 jun 2017, 09:17

Bogdanovic slobodan igrač

dugalija
Kontakt:

Post Postao/la dugalija » 20 jun 2017, 13:33

Bogdanovic ima vec klub tako da ne planirajte njega

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jun 2017, 14:39

dugalija je napisao/la:Bogdanovic ima vec klub tako da ne planirajte njega
Nesikiraj se nasi nemogu zadrzat nase igrace a kamoli da dovedu nekog iz PL, to mi samo naglas razmisljamo

dugalija
Kontakt:

Post Postao/la dugalija » 20 jun 2017, 16:18

Ne mogu da vjerujem da nismo mogli zadrzat Dzenu evo momak otiso u Slaven

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2017, 17:38

U slaven :oops: :oops: :oops:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 20 jun 2017, 17:43

Sramota zar je Slaven ponudio bolje uslove od nas takvog momka tako lako pustiti

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 20 jun 2017, 18:25

Ma Dzeno mi ie drag al se je upropastio ovim potezom, sudbina slicna Jaranovicevoj nazalost. Kontaju otice u bolje i pojedu **** a steta. Cvijanovic potpiso idemo dalje... Ako si zmaju na mene mislio i na moje postove imas opciju spamator pa slobodno al da imbicili ignorisu ove degene ne bi bilo niceg jednostavno mi je vise prikipilo oni bi nesto a nisu spacni sebi obezbjedit budzet za mjesec dana. Tkkanton i combe se posebno isticu. Oni su lafo navijaci Zvijezde al Bog dragi da dodje i napravi neki potez da im se ne svidja popljuvali bi, goni ih vise ba...upravu si za psovke tu sam ja pretjero licno al idu na ignor oni od sad i od mene nece bit vise takvog ponasanja.

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 20 jun 2017, 20:47

Ma daj te ljudi popustite malo i jedni i drugi. Evo prijedloga za marketing u klubu:

Ove polusezonske promovisat po gradu, postavit stand tri dana u sedmici do pocetka prvenstva. Cetiri cure iz ŽNK mogu biti po 2 na smjenu. 2 od 8 do 12, druge 2 od 12 do 16h. Napravit formulare/ zahtjeve popunis na licu mjesta i kazes osobi za lupam 10 dana ce bit gotova ili ce vam bit javljeno na mobitel. Promovisat po radiu, oba radija to mogu kao medijski partneri. Ne bi bilo lose da se sa radio Gradaccem poprica da se uvede sedmicna emisija cirka 10-15 mi uta nakon svake utakmice u toku sezone npr. Ponedjeljkom ili utorokm gost budu igraci i trener, naravno ne svi nekad da to bude trrner nekada neki igrac. Stranica nije samo za vec procitane izvjestaje ili neke druge vijesti koje je vec neko prenijeo. Najava utakmice, interviju u 3-4 recenice s nekim igrace, trenerom, posjecivanje treninga video zapisi. Vijesti iz omladinskog pogona, predstavljanje igraca itd... Svaki dan imas sta objavit i da bude citano i odmah bi manje bilo ovih izmisljotina. Klub da uzme na sebe da kupi 10 tak dresova i da prodaje pred utakmicu. Majice, privjesci, mirisi se uvijek mogu odradit za male pare i napraviti neki standic kao sto sam vec naveo pred utakmicu, a ne da to bude stol vec je neko o tom piso. Ima jos bruku stvari sto se moze popravit s te strane pred nama je vidjet cemo.

I da sve se ovo moze radit volonterski, evo stajim prvi na raspolaganju ;) :D

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2017, 22:35

ludiloo je napisao/la:Ma Dzeno mi ie drag al se je upropastio ovim potezom, sudbina slicna Jaranovicevoj nazalost. Kontaju otice u bolje i pojedu **** a steta. Cvijanovic potpiso idemo dalje... Ako si zmaju na mene mislio i na moje postove imas opciju spamator pa slobodno al da imbicili ignorisu ove degene ne bi bilo niceg jednostavno mi je vise prikipilo oni bi nesto a nisu spacni sebi obezbjedit budzet za mjesec dana. Tkkanton i combe se posebno isticu. Oni su lafo navijaci Zvijezde al Bog dragi da dodje i napravi neki potez da im se ne svidja popljuvali bi, goni ih vise ba...upravu si za psovke tu sam ja pretjero licno al idu na ignor oni od sad i od mene nece bit vise takvog ponasanja.
Ma sve ok,nikog ja ne stavljam na ignore listu imas i ti svremena na vrijeme dobrih postova :) pozdravljam odluku da ne psujes vise evo kod mene dijete npr cita forum(12 godina) i ja sam mu trenutno zabranio da cita postove s nase teme...Zivio,.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 jun 2017, 22:39

zomir je napisao/la:Ma daj te ljudi popustite malo i jedni i drugi. Evo prijedloga za marketing u klubu:

Ove polusezonske promovisat po gradu, postavit stand tri dana u sedmici do pocetka prvenstva. Cetiri cure iz ŽNK mogu biti po 2 na smjenu. 2 od 8 do 12, druge 2 od 12 do 16h. Napravit formulare/ zahtjeve popunis na licu mjesta i kazes osobi za lupam 10 dana ce bit gotova ili ce vam bit javljeno na mobitel. Promovisat po radiu, oba radija to mogu kao medijski partneri. Ne bi bilo lose da se sa radio Gradaccem poprica da se uvede sedmicna emisija cirka 10-15 mi uta nakon svake utakmice u toku sezone npr. Ponedjeljkom ili utorokm gost budu igraci i trener, naravno ne svi nekad da to bude trrner nekada neki igrac. Stranica nije samo za vec procitane izvjestaje ili neke druge vijesti koje je vec neko prenijeo. Najava utakmice, interviju u 3-4 recenice s nekim igrace, trenerom, posjecivanje treninga video zapisi. Vijesti iz omladinskog pogona, predstavljanje igraca itd... Svaki dan imas sta objavit i da bude citano i odmah bi manje bilo ovih izmisljotina. Klub da uzme na sebe da kupi 10 tak dresova i da prodaje pred utakmicu. Majice, privjesci, mirisi se uvijek mogu odradit za male pare i napraviti neki standic kao sto sam vec naveo pred utakmicu, a ne da to bude stol vec je neko o tom piso. Ima jos bruku stvari sto se moze popravit s te strane pred nama je vidjet cemo.

Dobar prijedlog,nista nas ne kosta a mogli bi ljude napokon vratiti na stadion..Bez punog stadiona nema ni jakih sponzora,u tome je kompletna poenta..

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 jun 2017, 23:22

Daju se cuda uraditi kad smo.ujedinjeni a ovo pljuvanje ovih I starih ne vodi nigdje , u drugim klubovima ljudi ne prime po pola godine platu niko nista kod nas uposlenici kluba spavaju na forumu. Treba neko ko je adekvatan da svaki dan napise mail sa najnovijim desavannima.u klubu neko ko ce niti ovlasten I imati informacije iz prve ruke, ja mu objasnim kako na sajt da objavi I eto rijesen problem kedjutim nece niko obaveze. Volontera imamo.mnogo ali te ljude.nema ko da rasporedi, za karte prica se 7 dana niko da pusti u prodaju samo se prica I prica.... a zauzeli su se da se uradi nesto. Sto se.tice emisije ja I bet imamo dogovor svake nedilje jutarnji program rezervisano za Zvijezdu desavanja u toku sedmice I sumiranje utakmice

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 21 jun 2017, 00:28

zomir je napisao/la:Ma daj te ljudi popustite malo i jedni i drugi. Evo prijedloga za marketing u klubu:

Bravo kralju jedina pametna stvar ovdje zadnjih par mjeseci .
Svi spominju neke svađe i pljuvanja a niko nikoga i ne zna a kamo li da se svađaju jbo vas forum nikad nije bio prava slika dešavanja i stanja u klubu .
Jos jednom svaka čast a vi galamdžije i kamenjari Mrs u rupe

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 21 jun 2017, 00:53

Pozdrav za normalnu raju. Imam jedno pitanje za sve one koji su pratili zvijezdu. Kakav je minel Doljancic ili kako se vec preziva, nisam siguran. Malo vise s te neke fudbalske strane, a volio bih znati i zivot van terena kakav vodi. Hvala unaprijed i lijep pozdrav :)

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 21 jun 2017, 01:01

shaman7 je napisao/la:Pozdrav za normalnu raju. Imam jedno pitanje za sve one koji su pratili zvijezdu. Kakav je minel Doljancic ili kako se vec preziva, nisam siguran. Malo vise s te neke fudbalske strane, a volio bih znati i zivot van terena kakav vodi. Hvala unaprijed i lijep pozdrav :)
Exxxxtra, nismo ga mogli zadržati jer je dobar igrač.
Ranieri vam je tata..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.