FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amerosm
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2012, 20:23

Ja licno imam osjecaj da ce vecerasnja utakmica odluciti sudbinu Guardiole na klupi Barce. Ukoliko ne daj Boze kojim slucajem ne prodju u finale mislim da ce se na kraju sezone povuci i to ce opravdati time da je ekipa izgubila moticaciju, mada ja tesko mogu zamisliti Barcu bez Guardiole.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2012, 20:24

Ne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 apr 2012, 20:24

Ocekuje se dosta golova . Prvo,ne vjerujem da ce Di Mateo odigrati kao u Londonu, oni znaju da su ih vile pronosale u tom mecu . Barca je tada imala 6-7 opasnih prilika, te 24 suta prema Cehu , veceras ako napravite bar polovinu od toga jedna ce uci da ga hebes .Ako uzmemo u obzir da je Camp Nou veci teren , samim tim teze se braniti ,ali u isto vrijeme zbog sirine idealan za kontra napade . Dakle,ocekujem malo otvoreniji Chelsea ,Chelsea koji ce preko kontre traziti neki pogodak .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 apr 2012, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2012, 20:25

Ne znam šta mandrax stručnjak veli, ali ja kažem pobjeda Chelsea u oba poluvremena :mrgreen: :mrgreen:
E čuj ga oni bi još i naređivo kako će ko igrati :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 24 apr 2012, 20:28

juznjak> je napisao/la:Ako uzmemo u obzir da je Camp Nou veci teren , samim im teze se braniti ,ali u isto vrijeme zbog sirine idealan za kontra napade .
Daj ba, bar sam od tebe ocekivao da ne padas na te gluposti. Camp Nou je tacno jedan metar siri i duzi od SB-a. Ne moze jedan metar odlucit da ga yebes :D

Ne znam sta da ocekujem od vecerasnje utakmice, moze biti potop, moze biti i veliko razocaranje za culese. Ali u svakom slucaju sam siguran da ce biti velikih sudijskih previda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 apr 2012, 20:30

Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listića :lol: Ovo mi je čak najnesigurniji par :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2012, 20:31

3 0 na halfu !!!!
ser del barça es el millor que hi ha !

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 24 apr 2012, 20:33

Scof1eld je napisao/la:3 0 na halfu !!!!
hoces reci 0 3 :mrgreen: :lol: :lol:
HALA MADRID!!!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 24 apr 2012, 20:34

Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo :mrgreen: :D e necemo sad namjerno :lol: :lol: :D :mrgreen: :ugeek:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 apr 2012, 20:37

tech je napisao/la:Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo :mrgreen: :D e necemo sad namjerno :lol: :lol: :D :mrgreen: :ugeek:
LBJ MVP je napisao/la:Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listića :lol: Ovo mi je čak najnesigurniji par :roll: :mrgreen:
O čemu ti :mrgreen: Draže mi je finale Barca-Real nego Chelsea-Real :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 24 apr 2012, 20:41

LBJ MVP je napisao/la:
tech je napisao/la:Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo :mrgreen: :D e necemo sad namjerno :lol: :lol: :D :mrgreen: :ugeek:
LBJ MVP je napisao/la:Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listića :lol: Ovo mi je čak najnesigurniji par :roll: :mrgreen:
O čemu ti :mrgreen: Draže mi je finale Barca-Real nego Chelsea-Real :)
Ako je tako zaista, onda respect ;) :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2012, 20:41

Idemooooooo Chelseaaaaaaaa :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 apr 2012, 20:49

Mene najvise strah ovog Turcina sto sudi, poznate su veze Turske i Turkish Airlines-a i Barselone, a negdje sam procitao da je ovaj sudija u nekakvim rodbinskim vezama sa rukovodiocima spomenute kompanije, sto znaci :( , jeb.aji ga, ako zapne Barsi nadajmo se svacemu :(
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 24 apr 2012, 20:52

Harrison je napisao/la:Mene najvise strah ovog Turcina sto sudi, poznate su veze Turske i Turkish Airlines-a i Barselone, a negdje sam procitao da je ovaj sudija u nekakvim rodbinskim vezama sa rukovodiocima spomenute kompanije, sto znaci :( , jeb.aji ga, ako zapne Barsi nadajmo se svacemu :(
nije ba nego sudijin najbolji jaran ima komsiju cija cura navija za Barcelona pa ce zbog toga pogurati Barcelonu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 apr 2012, 20:55

kirba je napisao/la:nije ba nego sudijin najbolji jaran ima komsiju cija cura navija za Barcelona pa ce zbog toga pogurati Barcelonu
Ima ti ta mjesta :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2012, 21:00

E vidi kako sudija uleti klizeći Cahilu i sad će Mesiu biti lakše :shock: :shock:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 apr 2012, 21:08

Trebao biti penal za Chelsea, Valdez pokupio i loptu i Pique-a i Drogbu... jbt...ja mislio Pique umro, u pocetku haman nikave znake zivota nije davao :o :o, jbt. sjeb'o sam se bio :shock:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 24 apr 2012, 21:11

Pique zaboravio kako se zove poslije ovog. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2012, 21:13

Ma daj ne zajebaji više jbt :P beze trolaš. ;)

Sad za sad, Barca ih razbija, realizacija opet problem.
Valdes ubi sve redom :P (jes ga pokupio :roll: )
Sudija nije ni imao nekog posla.
Očekujem prolaz Chelsea :mrgreen:

belefront

Post Postao/la belefront » 24 apr 2012, 21:17

Fuj fuj fuj, jeb.o te Valdes koji konj od covjeka, pa da sam Pique sastavio bi ga sa stativom... On je daleko najgluplji igrac na svijetu gov** ruzno :evil: :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.