Bravo Badžak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ako Bog da koji potpis ubrzo da upotpuni ovo.
Bravo Badžak

Bravo Badžak
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 02 jul 2019, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nisu sposobni platiti ovo siće, petnaestak stotina hiljada duga koje je najbolja uprava ostavila. Plate, obaveze, dobavljace, travu, hibrid. Kako vas nije stid! Još kukaju što ih se pljuje svaki dan zadnjih sedam mjeseci. Sramota.
Nemoj Miske nikad da si vratio papire u klub, sve posalji portalima neka objave.
Nemoj Miske nikad da si vratio papire u klub, sve posalji portalima neka objave.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Kako je potvrđeno za ****, Željezničar je u potpunosti izmirio dug koji je imao prema ovoj kompaniji, pa će klub sada moći normalno funkcionisati, s obzirom na to da je blokada računa napravila dosta problema.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Megamix generalni sponzor!
U narednim danima ce objavit.
- plavousrcu
- Kontakt:
Bez kamate koju je vratio u klub pa zato dobio reklamu na jednom od najposjecenijih stadiona u regionu. I onda se cudimo kako je tokom opsade osnovao firmuDokoljenko je napisao/la:Megamix generalni sponzor!
Lijepo. Naravno do ovoga nije trebalo ni doći ali dobro je pa su riješili.LjoZee je napisao/la:Kako je potvrđeno za ****, Željezničar je u potpunosti izmirio dug koji je imao prema ovoj kompaniji, pa će klub sada moći normalno funkcionisati, s obzirom na to da je blokada računa napravila dosta problema.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Dovodimo igrace, vracamo dugove, placamo obestecenja... Sve ukazuje na "kljuc u bravu"...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Hajde, Badzak, sa tim iznenadjenjima. Necemo do Nove cekati. Ubrzaj to loma 
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/37688/
a jesu navalili sa ovim sponzorima, pomalo ljudi, pomalo....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Fuj.irfo je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/37688/
Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
Dok ne uplate penziono Domorockom ja ne idem na stadionirfo je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/37688/
23
Kakav si ti kompleksaš ja sam u stanju šokazagor1987 je napisao/la:Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kontam vec treniraju jer vidim najavili ste ih kao velika pojacanja. Ziv mi bio i ostani sokiranOsim13 je napisao/la:Kakav si ti kompleksaš ja sam u stanju šokazagor1987 je napisao/la:Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
Ti si moja zakletva, ti si moj BogOsim13 je napisao/la:Kakav si ti kompleksaš ja sam u stanju šokazagor1987 je napisao/la:Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
23
- themaniaks
- Kontakt:
Eno ih prce ti staruzagor1987 je napisao/la:Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Osim13 je napisao/la:Kakav si ti kompleksaš ja sam u stanju šokazagor1987 je napisao/la:Sta je sa Subicem,Halilom i Graovcem cujem veoma su blizu?
Jedini od svojih ulijece bez potrebe i konta da ispada nesto zanimljiv, da nekog spusta. Boze sacuvaj.
Ajde bice ba sto padate u depresiju? Ne vidim da pljujete sto ih nisu doveli? Malo kad skontam to su klocevi sta ce vam. Amara i uprava napolje niste sposobni nikog osim Alispahica da dovedete,slabite nam gradskog rivala bice kanta za nabijanje
Joj i to penziono je jos jedan mit i izmisljotina dobro ustimanih poltrona i internet brigade. Najbolja uprava poslala ljude u penziju.
Iako je to uradila uprava s Gredicem pisi sevap megamixu
Iako je to uradila uprava s Gredicem pisi sevap megamixu
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.