FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ilić: Žao mi je što nisam ostao, Želji želim sve najbolje
https://sportsport.ba/fudbal/ilic-zao-m ... lje/324528
https://sportsport.ba/fudbal/ilic-zao-m ... lje/324528
Šteta za momčića, mislio sam da bi mogao biti bingo. Ali dobro, stoper će svakako doći. Samo nadam se što prije 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Imam osjećaj da će doći neki paklen stoper 
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Valjda i lijep dan i sedmica.Osim13 je napisao/la:Lijepo jutro.
BIT CE ŽELJO OPET SAMPION, OPET SAMPION, OPET SAMPION!!!!!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uskoro idu ponovo casovi ljubavi i navijanja kao ovdje kad su ostali ovi madjari da uzivaju u navijanju poslije tekme
Ima li neko instagram te plavuse u bijeloj haljini? Pitam za druga
Samo da pocne sezona vise i da se pokrene plava lokomotiva.
Samo da pocne sezona vise i da se pokrene plava lokomotiva.
Cuva Bog Zelju svog!
Uh, Ferencvaros 
Kako sam gotivio tu ekipu i generaciju.
Begaaaanovićććććććććććććććć

Sjećam se sa društvom u stanu gledali, aj kad je hastal poletio
Kako sam gotivio tu ekipu i generaciju.
Begaaaanovićććććććććććććććć
Sjećam se sa društvom u stanu gledali, aj kad je hastal poletio
Najljepsi Bajram 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Fuj.
To su ona vremena kada je klub bio pred stecajem, sa pišljivih tri miliona na računu i mladom ekipom afirmisanih Željinih dječaka. Sreća pa se pojavio Misimović da to sve rastjera, posudi nam pare uz kamatu i potroši desetak miliona na polovne igrače koje njegov sin Adnan skautir'o preko you tuba. Hvala najboljoj upravi.
Ispravka od juče. Željo - Borac, nije 13.000 već 12.987. Čitam jutros Mini Mi i par njegovih drugova neće doći. Zauzeti su pljuvanjem po Želji.
To su ona vremena kada je klub bio pred stecajem, sa pišljivih tri miliona na računu i mladom ekipom afirmisanih Željinih dječaka. Sreća pa se pojavio Misimović da to sve rastjera, posudi nam pare uz kamatu i potroši desetak miliona na polovne igrače koje njegov sin Adnan skautir'o preko you tuba. Hvala najboljoj upravi.
Ispravka od juče. Željo - Borac, nije 13.000 već 12.987. Čitam jutros Mini Mi i par njegovih drugova neće doći. Zauzeti su pljuvanjem po Želji.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ne ulazim odavno tamo, gadno za čitati. Ne treba se trovati sa onim bljuvotinama.Dokoljenko je napisao/la:Fuj.![]()
PS
Jel još stoji ono da Amar ima fore 5 kola da obezbjedi titulu i napravi novi jug, inače slijedi cijepanje članskih i neaslomivi vjetrovi sa tribina
https://sportsport.ba/fudbal/osim-skrat ... azu/324545
Znaci da Subasic ostaje
A ovi navijaci sto svoje dolazenje uvjetuju time ko se (ne)nalazi u klubu nek znaju da je plavi voz kreno bez njih, nema vise ukrcavanja.
Znaci da Subasic ostaje
A ovi navijaci sto svoje dolazenje uvjetuju time ko se (ne)nalazi u klubu nek znaju da je plavi voz kreno bez njih, nema vise ukrcavanja.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 02 jul 2019, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Aha @Osim, njih 12 nece dolaziti na utakmice da Stanic ne bi platu dobio. Nego yebo pljuvače Želje, da mi napravimo kakvu anketu. Blizi se sto godina pa da pocnemo birati najbolje od najboljih. Za pocetak naj menager svih vremena, evo kandidati:
Milan Ribar. Šampion 71/72. Snaga: disciplina, sistem, omladinski pogon. Slabost: Nije uspio u evropi.
Ivica Osim. Polufinalista kupa Uefa 84/85. Snaga: vizija ispred svog vremena, inteligencija, autoritet. Slabosti: Nije nikada osvojio prvenstvo i kup Uefa.
Adnan Misimovic. Drugo mjesto 2016/2017. Drugo mjesto 2017/2018. Kup 2017/2018. Jesenji prvak 2017/2018. Polufinalista kupa 2016/2017. Dva druga mjesta i jedan kup. Snaga: Babo, youtube, v_scout, forumi, dvije godine u igri "između dvije vatre" biran među prvima u svom razredu, skromnost. Slabosti: nema.
Kao sto vidite lista je skracena jer ima mjesta samo za najbolje. Pa da izaberemo.
Milan Ribar. Šampion 71/72. Snaga: disciplina, sistem, omladinski pogon. Slabost: Nije uspio u evropi.
Ivica Osim. Polufinalista kupa Uefa 84/85. Snaga: vizija ispred svog vremena, inteligencija, autoritet. Slabosti: Nije nikada osvojio prvenstvo i kup Uefa.
Adnan Misimovic. Drugo mjesto 2016/2017. Drugo mjesto 2017/2018. Kup 2017/2018. Jesenji prvak 2017/2018. Polufinalista kupa 2016/2017. Dva druga mjesta i jedan kup. Snaga: Babo, youtube, v_scout, forumi, dvije godine u igri "između dvije vatre" biran među prvima u svom razredu, skromnost. Slabosti: nema.
Kao sto vidite lista je skracena jer ima mjesta samo za najbolje. Pa da izaberemo.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Jedan insta update
Ovi nasi se takmice u skakanju u vodu. Nemojte samo glavu izgubiti. Ima i video, ali to fakat ne znam kako da skinem i stavim.

Ovi nasi se takmice u skakanju u vodu. Nemojte samo glavu izgubiti. Ima i video, ali to fakat ne znam kako da skinem i stavim.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jes se uradio Krpa 
Raja ba,idemo dalje,zašto se vraćamo na par psihopata i pitara.
Klub gazi punim gasom,što je bilo,bilo je,vrijeme i sudski procesi će pokazati,ko je šta,kako kad.
A mi ,po članske,dresove,godišnje.....
Biće Željo opet šampion!
Klub gazi punim gasom,što je bilo,bilo je,vrijeme i sudski procesi će pokazati,ko je šta,kako kad.
A mi ,po članske,dresove,godišnje.....
Biće Željo opet šampion!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ovi talijanski novinari smotaniji od nasih, treba im javit da je Rodin u pitanjuThe Umbrian newspapers on newsstands today (La Nazione, Il Messaggero and Corriere dell'Umbria) all speak of a young central defensive foreigner whose signature would be imminent. But the name has not been leaked.
An operation carried out with extreme discretion by the red and white leadership that came out only in the imminent official announcement and that could lead to a white team of a European team, as already done in previous years, for example with Dragomir