FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo jeste cudno za Zubanovica. Sta stoji iza ove odluke, nije se uspio nametnuti i ne zeli na posudbu?
- plavousrcu
- Kontakt:
U sezoni kakva nas ocekuje ne bi imao nikakvu minutazu. Njemu je bolje da ide negdje, ali za mene prosjek omladinac koji nece nista napraviti ako babuka ne pogura nekim vezama. Ilic valjda trazio ugovor na dvije a Amar htio na cetiri godine.
Onda je i pametna odluka za Ilica po mom, jer dok ga ti formiras treba nam 1,5 godina, i onda on fakticki ode dzaba.plavousrcu je napisao/la:U sezoni kakva nas ocekuje ne bi imao nikakvu minutazu. Njemu je bolje da ide negdje, ali za mene prosjek omladinac koji nece nista napraviti ako babuka ne pogura nekim vezama. Ilic valjda trazio ugovor na dvije a Amar htio na cetiri godine.
- Dokoljenko
- Kontakt:
20.07.2019. Stadion Grbavica.
FK Željezničar - FK Borac
Gledalaca 13.000
Mi smo Željini Željo je naš!
FK Željezničar - FK Borac
Gledalaca 13.000
Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto je Krpic uzeo malog Mehica pod svoje. Pumpaju sklekove u sobi hahahahah.. doci ce mali na Grbavicu ko Ray Misterio.
Atmosfera
Atmosfera
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Samo da se drzi mali sto dalje od shishakerimatomic1921 je napisao/la:Sto je Krpic uzeo malog Mehica pod svoje. Pumpaju sklekove u sobi hahahahah.. doci ce mali na Grbavicu ko Ray Misterio.
Atmosfera
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa dobar je Asim momak...irfo je napisao/la:Samo da se drzi mali sto dalje od shishakerimatomic1921 je napisao/la:Sto je Krpic uzeo malog Mehica pod svoje. Pumpaju sklekove u sobi hahahahah.. doci ce mali na Grbavicu ko Ray Misterio.
Atmosfera
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Vidis li asima? E onda lafcino gledaj ga ..DAS IST WALTER...al nocni klubkerimatomic1921 je napisao/la:Asim je parazit. I usput, ne zna šutati.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 jul 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Zaim i Asim ce da slave sa trofejem na kraju sezone 
Jedva čekam Borac, Grbavicu, Bogija i het trik Zaima.
Babuka sam sebi određuje"Zubanović je propustio današnji trening, Fejzić je otišao u Tuzlu da se dogovori sa Slobodom, Bogičević radi po nekom svom planu, a Osmanković nije trenirao zbog upale tetive. Nadamo se da se vraća brzo".
Osim13 je napisao/la:Babuka sam sebi određuje"Zubanović je propustio današnji trening, Fejzić je otišao u Tuzlu da se dogovori sa Slobodom, Bogičević radi po nekom svom planu, a Osmanković nije trenirao zbog upale tetive. Nadamo se da se vraća brzo".
- MocMahale444
Grijaci klupe nadam se. Onaj zec je vela havle. Zaim od kad je razvalio Slobodanku u kupu prije 100 ljeta nije odigrao postenskih 45 min.irfo je napisao/la:Zaim i Asim ce da slave sa trofejem na kraju sezone
Zec the Asim slab pravo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Evo ga 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Svi kao jedan. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, GIBRA, Google Adsense [Bot], LoveFootball1987, nmkdak1ng, Riziko, teamnorth1989 i 55 gostiju.