FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 01 jul 2019, 14:04

Osim13 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:@Osim13 pocinjem sumnjati u tvoje inf. :kafa:
Ja sam za njega još juče napisao da mi je svakako nepoznanica kako igrački tako i transferski :nedam: :mrgreen:
Reci covjeku da smo poslusali navijace :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jul 2019, 14:08

irfo je napisao/la: Reci covjeku da smo poslusali navijace :kafa:
Drago mi je da je propao tvoj pokušaj da nam uvalis svog igrača Halilovića, sad je na mene red da krojim sportsku politiku. :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 14:10

Ja samo šutim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 jul 2019, 14:12

braco je napisao/la:
Drago mi je da je propao tvoj pokušaj da nam uvalis svog igrača Halilovića, sad je na mene red da krojim sportsku politiku. :kafa:
Izgleda da je meni i Husari ponovo rampa...

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 14:15

Zeljo92 je napisao/la:Navijaci su imali 3 godine da osvoje titulu, sad posto se vise nista ne pitaju smirite strasti, Amar je tu i on ce je osvojiti. :bih:
Mislis na ove TREBE što ne dolaze na skupstine i oglasavaju se na forumima i preko portala? Vjeruj mi, bitni kao lanjski snijeg, uskoro ce to shvatiti.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jul 2019, 14:19

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
Zato sam ja tu da dignem sportski segment, ali neće niko da me posluša. :P

Naprimjer već neko vrijeme smaram na ovoj temi da dovedemo anonimusa iz druge lige Srbije:
braco je napisao/la:Poslušaj me Amare, igrača u ovim godinama, uskoro bez ugovora, plus iz druge srpske lige, ne smiješ propustiti. :kafa:

https://www.transfermarkt.com/ousman-ma ... ler/645606

Ali dušmani mi ne vjeruju, ali me Zvezda (učesnik LP :kafa: ) posluša i potpišu ove sedmice mog igrača koji će im donijeti milione. :mrgreen:

slika

Monchi mi nije do koljena. :kafa:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 jul 2019, 14:23

Trebalo je na zvanicnoj staviti imena levata koji nisu dosli. Ono razumijem da moze postojati neki bas jak razlog da se neko ne pojavi, ali da se planirano i kontinuirano ne dolazi na skupstinu je uvreda za klub. Ako nekome nije cast da bude u najvisem organu kluba koji fercera skoro 100 godina, onda brate istupi iz skupstine. Zato treba te uhljupe javno spomenuti da se vise ne bi desavale slicne sabotaze. To su obicne pickice koje nemaju muda da se pojave i kazu svima sta imaju reci. Kriju se pod nekim nikovima i laju.
Cuva Bog Zelju svog!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 jul 2019, 14:26

Slijedeća skupština je svakako izborna,što su dolazili,dolazili su....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 jul 2019, 14:29

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
Zato sam ja tu da dignem sportski segment, ali neće niko da me posluša. :P

Naprimjer već neko vrijeme smaram na ovoj temi da dovedemo anonimusa iz druge lige Srbije:
braco je napisao/la:Poslušaj me Amare, igrača u ovim godinama, uskoro bez ugovora, plus iz druge srpske lige, ne smiješ propustiti. :kafa:

https://www.transfermarkt.com/ousman-ma ... ler/645606
Ali dušmani mi ne vjeruju, ali me Zvezda (učesnik LP :kafa: ) posluša i potpišu ove sedmice mog igrača koji će im donijeti milione. :mrgreen:
slika
Monchi mi nije do koljena. :kafa:
Jos jedan prelazni rok prodje bez crnca, dat cemo im priliku jos jedan iz dobre volje, ne bude li crnca kakvog u klubu, sjedamo mi u upravljacke strukture :cool:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 jul 2019, 14:30

Moze se naci dobrih tamnoputih fudbalera koji nece kostati puno, a mogucnost za dobit je velika. Samo nismo mi jos na tom nivou da skautiramo takve igrace, jedina opcija je preko nekih menadjera i poznanstava da nekog dovedu kod nas. Treba traziti takve kontakte. Sad ih je bilo nekoliko na probi, ali ocito da su neki bas losi. Mozda neki bude kao i Yaya Toure pa za 5 godina zaigra za Juventus pa ispadne da smo se zajebali :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jul 2019, 14:32

@irfo zato sto su vam igraci fus :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 14:44

Što se tiče skupštine poslao im je @irfo ispisnice preko Vibera u subotu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 14:50

Ja jes se otegao ovaj dan

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 15:27

UBIPITAR je napisao/la:Slijedeća skupština je svakako izborna,što su dolazili,dolazili su....
Za skupstinu treba uvesti neke kriterije, normative, a ne kao do sada da svako na prijedlog clanova kluba moze biti izabran. Prosli put Danan i ekipa na forumu davali prijedloge a Misimovic birao. Pa pljeskali svi zajedno kada su nam crtali da smo na raskidima u plusu.

A kada je dao poslovne prostore koji vrijede milion pod hipoteku za kredit od tristo hiljada, niti su znali, niti ih je pitao. Dobro se sjecam na 1921 forumu jedan skupstinar i deklarisani navijac mega procedura, ja ima kredit on nema, ja ima hipoteka on nema, ja ima lizing on nema, ja prodat Anel pare potresene on nije istina. Na to sve se nadovezu Danan i ostali poltroni pa pljuju, kazu nisi nikakav navijac. Da smo ja i slicni i sutili uskoro Želje ne bi ni bilo. Rasturili bi nas na proste faktore kao sto su rasturili dvadesetak miliona. I imaju obraza lajat po klubu njih par, na forumu napravljenom od Željinih para sa Željinim navijačima. TREBE!

Za sto godina kluba, bićemo armirani beton! U inat dušmanima!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 01 jul 2019, 15:49

.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 01 jul 2019, 15:57, ukupno mijenjano 2 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 jul 2019, 15:50

Nekadašnji veznjak FK Sarajevo Slaviša Vukičević prokomentirao je aktuelnu situaciju vezanu za FK Željezničar i Nogometni savez BiH.

- U profesionalnom nogometu je sve dozvoljeno dok ti sudija ne presudi. Maradona i njegova Božija ruka Tjeri Anri (Thierry Henry) i njegova ruka, iks nepravilnih golova, ofsajda, faulova, auta... Sve je dozvoljeno, ali na kraju utakmice pobjede se čestitaju - napisao je Vukičević, član druge šampionske generacije kluba s Koševa (sezona 1984./'85.) na svom Facebook profilu te dodao i ovo:

- Tabela je jedino mjerilo za kvalitet ekipa, sa svim profesionalnim vrlinama, kao i manama. Jedni igraju evropska takmičenja, a drugi ispadaju... To je jedino mjerodavno. Rekao bih sportski! Jesam duševni navijač mog FK Sarajeva, koje je zasluženo osvojilo duplu krunu u bh. nogometu. Aferim. Međutim, i naše komšije FK Željezničar izborio je na zelenom terenu - sa svim kvalitetama i manama profesionalnog nogometa, evropsko takmičenje.

I, nažalost, opet nesportski NSBiH, koji ne cijeni svakodnevni znoj profesionalnih nogometaša, donio je nesportsku odluku da našem, mom, najvećem bh. rivalu ne dozvoli što su zaslužili na zelenom terenu. Evropske utakmice. Žalosno, ali istinito... Čak se NSBiH bori za omalovažavanje nogometnih vrijednosti.

FK Sarajevo volim, to je moja mladost, ali igrače Želje i njegove simpatizere sam uvijek cijenio. Ali s ovim NSBiH naš siromašni nogomet samo može biti još bukvalno siromašniji. Profesionalni nogomet, profesionalcima
- zaključio je Vukičević.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 jul 2019, 15:59

Naravno, neko baci kost oko Graovca i odma pljuvacina po Amaru, since 2018 i 2015 navijaci kluba, jos malo i vama je taraba.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 jul 2019, 16:05

Dokoljenko je napisao/la:Sa jeftinijim kartama nije sto hiljada po utakmici. Primarno je pune tribine a ne zarada.
Po meni mislim da treba dobra reorganizacija karata. Realno vide svi da prosjecnu raju boli neka stvar ne za zeljom ili sarajevom nego opcenito fubalom u bih pa cal i repkom.

Moj prijedlog je recimo manje tekme sjever i istok 5 a jug 3 marke...jbg sad hoce lik da ode na tekmu povede rodjaka i sincica. Naravno na sjever ce i jbg...treba im za karte kafu i ako sta pojedu 50 maraka...i dodju gledaju zeljo vs neki pic.kojevac...mnogo je kume.
=\_1921_/=

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 16:17

invincible1921 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Sa jeftinijim kartama nije sto hiljada po utakmici. Primarno je pune tribine a ne zarada.
Po meni mislim da treba dobra reorganizacija karata. Realno vide svi da prosjecnu raju boli neka stvar ne za zeljom ili sarajevom nego opcenito fubalom u bih pa cal i repkom.

Moj prijedlog je recimo manje tekme sjever i istok 5 a jug 3 marke...jbg sad hoce lik da ode na tekmu povede rodjaka i sincica. Naravno na sjever ce i jbg...treba im za karte kafu i ako sta pojedu 50 maraka...i dodju gledaju zeljo vs neki pic.kojevac...mnogo je kume.

To je prijedlog koji ce vrlo vjerovatno biti usvojen. Realne su te cijene koje si naveo i ja se slazem sa njima, samo bi zapad ostavio dvadeset a onaj vip za guzonje svi iz skupstine, uprave po pet stoja za godisnje. Cak bi jug bio dvije da se ja pitam, uz uslov da je to navijacka tribina i da svi sektori trebaju navijati a ne sjediti. Petaka pa sjedi kao gospodin.

Jos bi trebalo dosta toga oko navijaca da se pokrene a mimo kluba i sami navijaci smisljaju i pripremaju projekte. Vec odavno se razmislja o tome koji klubovi bi mogli uvelicati proslavu za rođendan, jer se to mora dosta ranije dogovoriti.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 01 jul 2019, 17:26

OSIM će dovest koga on htjedne KRAJ PRIČE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Zulfo9 i 37 gostiju.