PS Znam da ću mu za dvije utakmice yebat sve redom jer će mi živce povadit, ovo sad koristim priliku da pišem objektivno dok sam smiren pozitivne i negativne stvari u vezi njegabraco je napisao/la:Ali kako je Asim čudan igrač. Frajer ulazi stalno u najviše šansi, ne znam otkad je došao da su 1 ili 2 igrača više od njega u šansi. Nit je neki dribler nit nešto extra prodoran ali vazda se nađe na pravom mjestu. I to je valjda neki kvalitet. To što usere dosta šansi i to je odraz (ne)kvaliteta. Ali solidan igrač za ove lige.
Lik je volio Želji dat go više nego se hljeba najest, u kojem god je klubu igrao. Čak nam je u i prijateljskoj dao go ako se dobro sjećam na pomoćnom kad smo protiv Travnika igrali. I on i Zajim mi djeluju ko da su razrahaćeni neke pameti i brige. Možda je to i nekad dobro, mislim da na njh nešto i pritisak i ne utiče zbog toga. Zajimu čitav stadion yebe mater 90 minuta, on će i pored toga u 92. minuti pokušati opet driblat iako mu to već nije uspjelo pet puta u toj utakmici.
A i Asim je dao nekoliko bitnih gamewinnera, prošle sezone 2 put riješio Borca, ove sezone isto nekoliko utakmica. Mada realno za nekog boljeg Želju ni jedan ni drugi nemaju šta da traže u prvih 11. Ali nismo još dosegli taj nivo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa onum Iličem bi trebalo obavezno potpisati.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta ce nam dan donijeti?Osim13 je napisao/la:Fino jutro
Nadam se samo pozitivne vijestiplavousrcu je napisao/la:Sta ce nam dan donijeti?Osim13 je napisao/la:Fino jutro
Halilovic i Graovac i to bi bilo to od pojačanja ?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Odlican intervju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ide jedan Comunicado Oficial danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Papa Džubur > Papa Perezirfo je napisao/la:Ide jedan Comunicado Oficial danas
Lijep i sunčan dan sudeći po finom jutruAdmir74 je napisao/la:Nadam se samo pozitivne vijestiplavousrcu je napisao/la:Sta ce nam dan donijeti?Osim13 je napisao/la:Fino jutro![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad će dresovi, nije valjda da su za ozbiljno uzeli moj prijedlog od zimus da ih treba gole na teren slat :/
Officiale

Ja kazem nemoj, ne znaju oni za ironiju. Jbg, sad gledaj svaku tekmu Bogija nagog.Osim13 je napisao/la:Kad će dresovi, nije valjda da su za ozbiljno uzeli moj prijedlog od zimus da ih treba gole na teren slat :/
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Danas ili ? E.H ili D.GAdmir74 je napisao/la:Officiale![]()
To je častLjoZee je napisao/la:Ja kazem nemoj, ne znaju oni za ironiju. Jbg, sad gledaj svaku tekmu Bogija nagog.Osim13 je napisao/la:Kad će dresovi, nije valjda da su za ozbiljno uzeli moj prijedlog od zimus da ih treba gole na teren slat :/
Ode nam Fejza izgleda. Sretno majstore
- invincible1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Ja kazem nemoj, ne znaju oni za ironiju. Jbg, sad gledaj svaku tekmu Bogija nagog.Osim13 je napisao/la:Kad će dresovi, nije valjda da su za ozbiljno uzeli moj prijedlog od zimus da ih treba gole na teren slat :/
=\_1921_/=
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vakat je za dresove fakat. Treba neki dobar marketing uraditi za to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Snimiti džingl nekog igrača kako skida duksu, sa leđa onako, ispod dukse dres, okreće se igrač, dres u fokusu, diže se prema glavi, a ono... 
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Proximic, Sarun, Taree, zastitaIdentiteta i 59 gostiju.