NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 19 jun 2017, 12:43

Dolaze na probu 3 igrača iz Africkih zemalja danas su im poslate pozivnice.

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 13:54

Danas svi igraci imaju sastanak sa upravom, koliko sam upoznat ni Mujagic ni Cvijanovic ne ostaju u Zvijezdiii... Brzi takodje se nije dogovorio, pa nece niko igrati za klikere dole, ja ne znam sta misle taj Zdravko i Ensar

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 jun 2017, 14:15

Šteta je ako se raspe postojeći kadar ,@desetkamarakane kakva je lova stigla da ne kukaju za plate

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 jun 2017, 16:33

Jel bio sastanak imal informacija

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 jun 2017, 16:44

Koja je svrha oni plakata po gradu da uskoro ide prodaja karata, jel se mogu kupiti ili sta vec treba uradit

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 17:43

Nema nista protiv njega, poska voli Zvijezdu i tu nema nikave price, uradio je dosta za Zvijezdu, nema nikakvu korist od nje, i drag mi je... mada me iznervira kad mlatne nesto a znam da nije upravu... ne smijes previse vjerovati ovim dole.... da imaju nesto u glavi isplatili bi plate davno, nije milion maraka,(sad vec duguju dvije plate) i zadrazali postojeci igracki kadar i to bi bilo najvece pojacanje, jer ekipu je lakse uigrati kad je vise vremena na okupu, logicno!; i siguran sam da bi bili u vrhu... a ovako sve na novo i pitanje je kakvi cemo biti,vec sam rekao da su 3 prva mjesta rezervisana za Slogu,Olimpik, Velez onda slijede Bosna Visoko, Rudar.... zapamtite ovo sto sam napisaoo....

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 19 jun 2017, 18:13

ehaske je napisao/la:Nema nista protiv njega, poska voli Zvijezdu i tu nema nikave price, uradio je dosta za Zvijezdu, nema nikakvu korist od nje, i drag mi je... mada me iznervira kad mlatne nesto a znam da nije upravu... ne smijes previse vjerovati ovim dole.... da imaju nesto u glavi isplatili bi plate davno, nije milion maraka,(sad vec duguju dvije plate) i zadrazali postojeci igracki kadar i to bi bilo najvece pojacanje, jer ekipu je lakse uigrati kad je vise vremena na okupu, logicno!; i siguran sam da bi bili u vrhu... a ovako sve na novo i pitanje je kakvi cemo biti,vec sam rekao da su 3 prva mjesta rezervisana za Slogu,Olimpik, Velez onda slijede Bosna Visoko, Rudar.... zapamtite ovo sto sam napisaoo....
Bivši član uprave

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 18:22

Mujagic napistio kso sto sam i rekao... trebamo 2 beka pod hitno

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 jun 2017, 18:43

Mujagica smo trebali zadržati šteta velika

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 19:13

Normalno da smo trebali, svi su ogorceni jer plata kasni mjesec, ka i u prvoj polisezoni svi igraci na pauzu bez marke... Ne mogu Ensar i Zdravko pregovarati nude kikiriki ljudima

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 19:16

Dolja nas takodje napustio. pa dokle??? nadam se da se.ovo nece nastaviti i da imamo rjesenja neka

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 19 jun 2017, 19:41

Sve borussia Dortmund kakve pare na ruke tko to daje, ako su plate kikiriki onda nek svi razmisle jer imaju kikiriki u svojoj firmi, osim ako im šef. Daje na ruke kad dodju u firmu tražit posao

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 19:46

desetkamarakane je napisao/la:Sve borussia Dortmund kakve pare na ruke tko to daje, ako su plate kikiriki onda nek svi razmisle jer imaju kikiriki u svojoj firmi, osim ako im šef. Daje na ruke kad dodju u firmu tražit posao
Odavno vecu glupost nisam cuo, pa ti ako si nesto u upravi a mislim da jesi... crno nam se pise

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 jun 2017, 20:03

Ništa sad nije jasno jedni pričaju idemo na premier ligu ima se keša, jedni kontru pišu sta se dešava??

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 19 jun 2017, 20:05

desetkamarakane je napisao/la:Sve borussia Dortmund kakve pare na ruke tko to daje, ako su plate kikiriki onda nek svi razmisle jer imaju kikiriki u svojoj firmi, osim ako im šef. Daje na ruke kad dodju u firmu tražit posao

Jesi dobar

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 19 jun 2017, 20:32

Još nismo počeli kupovat igrače pod ugovorom a slobodnim treba davat da dodju i davat pare na ruke da produže pa ljudi kod nas je još radna grupa, ko ce plaćat te ljude kasnije kad se oformi uprava a ti doveo dijeleci na ruke koliko tko traži eto sviđa mu se toliko nula ili toliko mu treba. Koja to ima komisija da procjeni, pa valjda se treba protezati koliko.si dug a nek traže sta hoće mogu dobit samo koliko se moze

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 20:50

desetkamarakane je napisao/la:Još nismo počeli kupovat igrače pod ugovorom a slobodnim treba davat da dodju i davat pare na ruke da produže pa ljudi kod nas je još radna grupa, ko ce plaćat te ljude kasnije kad se oformi uprava a ti doveo dijeleci na ruke koliko tko traži eto sviđa mu se toliko nula ili toliko mu treba. Koja to ima komisija da procjeni, pa valjda se treba protezati koliko.si dug a nek traže sta hoće mogu dobit samo koliko se moze
Mi ti nisi normaln, ko si da si!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 jun 2017, 21:02

ehaske je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Još nismo počeli kupovat igrače pod ugovorom a slobodnim treba davat da dodju i davat pare na ruke da produže pa ljudi kod nas je još radna grupa, ko ce plaćat te ljude kasnije kad se oformi uprava a ti doveo dijeleci na ruke koliko tko traži eto sviđa mu se toliko nula ili toliko mu treba. Koja to ima komisija da procjeni, pa valjda se treba protezati koliko.si dug a nek traže sta hoće mogu dobit samo koliko se moze
Mi ti nisi normaln, ko si da si!
Reko sam bio da necu pisat jedno odredeno vrijeme jer i Bog je od nas digao ruke ali na ovaku glupost ne mozes ostat nijem.
Majstore jesil ti svjestan sta pises. Radna grupa je dobila mandat na 45 dana. To ti je 15 dana do pocetka prvenstva. Jel do rad ne trebaju dovest nista spacno??? I rastjerat sve sto ima ganjajuci neke svoje iznose koji su ravni prvoj kantonalnoj.
Jesil ti normalan svega ti????
I jos jedna opaska za nase strucnjake. Dvije sezone su kukali pogotovo prvu kada smo se borili za ulazak da ne mozes dovest dobre igrace iz premier lige u federalnu?
E pa legende Olimpik i Sloga vam pokazuju da moze. A tek su poceli dovodit. Znaci moras imat ozbiljne ljude u pregovorima i ne nudit sicu. Jer sve ima svoju cijenu.

ehaske
Kontakt:

Post Postao/la ehaske » 19 jun 2017, 21:54

Definitivno necu vise nista pisati na formu, kad vidim kakvih sve debila ima, svaka informacija koju sam vam rekao bila je tacna, uvjerili ste se, ovde je nekom krivo kad mu dokazes da nije u pravu... znam da ovde ima i sadasnje uprave i neko je od njih ovaj debil ludilo... toliko od mene na ovom formu. Pozz za svu dobru i normalnu raju!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 19 jun 2017, 21:56

ehaske je napisao/la:Definitivno necu vise nista pisati na formu, kad vidim kakvih sve debila ima, svaka informacija koju sam vam rekao bila je tacna, uvjerili ste se, ovde je nekom krivo kad mu dokazes da nije u pravu... znam da ovde ima i sadasnje uprave i neko je od njih ovaj debil ludilo... toliko od mene na ovom formu. Pozz za svu dobru i normalnu raju!
Takodje vise nepisem nista.pozzz
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.