ma dje nije,taj frajer nije normalan,on je uvjeren da je najbolji igrac svijeta i kad pogrijesi drugi su krivi,nisu bili na tom mjestu na koje je on dodo,kad fula,go se izmako,nije ni on bio na pravom mjestu,nije on s glavom dobarVidal je napisao/la:![]()
Marke dorat.
EDIT: Nije to istina. Pa nije ni Nicklas blesav. Zna se ko je nosio taj dres.Treba njega prvo zaslužiti.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nego, Bendtner je poznat po svojim ispadima, uvjerit ćete se kasnije u to i upoznat ćete karakter najboljeg fudbalera na svijetu.In the Under 21 league Arsenal have played 3 and won 3, scoring 9 and conceding 1

Kolko god da on nije dobar sa glavom, nije ni Wenger najbolji kad je dao njega a ostavio Chamacka. Oba su flopovi, al Betner ima više šansi da da gol nego Čamak.

I molimo Boga da nam se niko ne povijedi danas.
EDIT:
Misli se na to da li će odbrana uticat na lepršavost u napaduAsked if this would mark a return to a negative style, Wenger said: "No, no, we want to score goals.

EDIT2:

vrati se ba

Vođa zna.
-
- Kontakt:
hahahahaha pa sta ti ba mislis neko sisao vesla pa ce ti prodati najveceg talenta i onda ti ga slijedecu sezonu trenirati za tebe hahahahaha e ne mogu vjerovati...hackerinho je napisao/la:roki moj,kupis i ostavis na posudbi da se kali...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- TheVerminator
- Kontakt:
Zna li iko kad dobivamo novog proizvođača dresova i ko bi to mogao da bude?
Zbog para, naravno

Zbog para, naravno

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Pa kad im platis sto nebi? Ako nista posaljes ga u drugi klub na posudbuBigBigBang je napisao/la:hahahahaha pa sta ti ba mislis neko sisao vesla pa ce ti prodati najveceg talenta i onda ti ga slijedecu sezonu trenirati za tebe hahahahaha e ne mogu vjerovati...hackerinho je napisao/la:roki moj,kupis i ostavis na posudbi da se kali...

Od sljedece sezone addidas je sponzor ...TheVerminator je napisao/la:Zna li iko kad dobivamo novog proizvođača dresova i ko bi to mogao da bude?![]()
Zbog para, naravno
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Zato sto ce ga radije zadrzati kod sebe jos koju godinu i zaraditi tri puta vise nego sto bi dobio tada a usput ce i osvojiti koji trofej.soxx je napisao/la:Pa kad im platis sto nebi? Ako nista posaljes ga u drugi klub na posudbuBigBigBang je napisao/la:hahahahaha pa sta ti ba mislis neko sisao vesla pa ce ti prodati najveceg talenta i onda ti ga slijedecu sezonu trenirati za tebe hahahahaha e ne mogu vjerovati...hackerinho je napisao/la:roki moj,kupis i ostavis na posudbi da se kali...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Nop. Ovaj trenutni dres je za sezonu 2012/14. Tako da Nike sponzorstvo traje jos najmanje dvije godine.Orion87 je napisao/la:Od sljedece sezone addidas je sponzor ...TheVerminator je napisao/la:Zna li iko kad dobivamo novog proizvođača dresova i ko bi to mogao da bude?![]()
Zbog para, naravno
Victoria Concordia Crescit.
Nike je sponzor i narednu sezonu. Zvanicna potvrda (cini mi se) za adidas nije stigla. Da se ja pitam upravo bih izabrao tog sponzora, mada recimo ni Umbro nije los. Ova dva mi se cine trenutno jednostavno boljim od Nike-a.

naravno photoshop ali kad' smo se te tema dotakli vec

naravno photoshop ali kad' smo se te tema dotakli vec

- TheVerminator
- Kontakt:
I tu ćemo namaći nešto love. S obzirom da Liverpool ima 25 milki godišnje (al' im je dres očajan), očekujem barem 15-20 za nas.
btw. Nije loš ovaj adidasov

btw. Nije loš ovaj adidasov

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ajj Liverpoolov dres je prejak za ovu sezonu, nemoj da serete 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne znam, prvi mi jest fin, al' brate ostala dva su meni ružna skroz. Barem meni.vedofeelgood je napisao/la:Ajj Liverpoolov dres je prejak za ovu sezonu, nemoj da serete

— Tony Adams.
— Tony Adams.
Diaby zabio za Francusku,samo da ga povrede zaobidju

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpoolu dresovi odavno nisu bili bolji.
Diaby najbolji u reprezentaciji Francuske!
Diaby najbolji u reprezentaciji Francuske!

- frankqqqqq
- Kontakt:
Chambo asistencija, a Abou, same igre pokazuju. Bit će on strašno pojačanje za ovaj Arsenal ove sezone 

I Santi zabio,i kazu da smo ne efikasni,bitno je da je protiv Liverpoola procepilo sad ce to mnogo bolje biti ...frankqqqqq je napisao/la:Chambo asistencija, a Abou, same igre pokazuju. Bit će on strašno pojačanje za ovaj Arsenal ove sezone

- frankqqqqq
- Kontakt:
Gol i asistencija za Santija
Chambo asistirao,Theo asistirao, Thomas odigrao dobro, Diaby gol dao. Odlično 

Spanish news outlet El Mundo Deportivo says #Arsenal are competing with #Barcelona for Fernando Llorente and will offer a pre contract deal.
Oj da je dovest Llorentea. Sigurno bi ga doveli za male pare, sigurno, a meni je extra napadač. Taman bi se ekipa posložila.frankqqqqq je napisao/la:Gol i asistencija za SantijaChambo asistirao,Theo asistirao, Thomas odigrao dobro, Diaby gol dao. Odlično
Spanish news outlet El Mundo Deportivo says #Arsenal are competing with #Barcelona for Fernando Llorente and will offer a pre contract deal.
I da pohvalim naše momke, odlično

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.