Nisi ni ti ništa bolji od njega u prognozama hahaha AZ
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jedno je prognoza, a drugo je kritikovati nekoga zbog igre, ajde mozes ti to razlikovati, vjerujem
Doticni ima losih prognoza da bi se mogao fin esej ispisati
Kad ti pomenu Tidzu, vidi kako smo cvrsci na sredini bez njeg. Bas ono sto sam mu najvise i zamjerio, slucajnost? Ili ipak ne
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Los pokusaj provokacije
1 i 2 sezona Tidze u Milanu su nebo i zemlja, zato je dobivao pohvale u drugoj, jer je bio fantastican, makar ofanzivno
Ali eto da bi bilo lakse procitati, moze se reci i da me je demantovao
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Zato Chuk dere u engleskoj 
Juka se povrijedio, eto prilike malo da odmori. Sansa za Jasharija ili Riccija. A ne bi me cudilo da bude RLC 
Pulisic se oporavio, super. Mozda nece startati vec biti kao opcija sa klupe protiv Lazia
Pulisic se oporavio, super. Mozda nece startati vec biti kao opcija sa klupe protiv Lazia
Kontam reko Nurkic se povrijedio pa reko kakave veze ima on sa nama
Ma nek odmori malo protiv Lazia, najvaljeni su Ricci, Rabiot i RLC u sredini, Rafa i Nkunku u napadu. Nazad De Winter , Pavlovic i Gabbia
Allahu daj da Jašar dobro odigra, pa da bar malo manje gledamo Fofanu na terenu.
Iako mi je nekako logičnije da Ricci bude regista, a Jašar mezzalla ili sam bar takav dojam stvorio na osnovu highlightsa.
Iako mi je nekako logičnije da Ricci bude regista, a Jašar mezzalla ili sam bar takav dojam stvorio na osnovu highlightsa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ultrasi Lazija: "Napadnite ih kao što je Allegri sudiju, napadnite ih jer nemamo drugog izbora, kup za spas sezone, ne smiju živi izaći iz Rima, moraju ispasti od nas!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.