FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 09 dec 2020, 23:35

zagor1987 je napisao/la:
06 dec 2020, 19:32
zlo87 je napisao/la:
06 dec 2020, 19:25
Šampioni!
Sta ti rekoh buraz ja za Susica? Godine iskustva su me naucile da se malo strpit treba posebno sto se naseg tima tice
E valjda ce nastavit ovako. Ovakva **** su mi najsladja za pojest :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 dec 2020, 00:07

Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.

PRIMJER. Kakav god Hodžić bio, nema smisla raskidat ugovor na štetu kluba kad on može valjati nekada s klupe kao protiv Zrinjskog.

Igrači sa kojima klub nije previše zadovoljan će pustiti da istim istekne ugovor bez razmišljanja o produžavanju i tu se razilazimo, ili ima opcija posudbe.

Nećemo se mi nikog riješit na zimu, nit se tako radi, klub poštuje ugovore, nismo kao Borac pa da svako malo izlaze članci igrača koji pljuju rad kluba jer odjednom ne mogu trenirati iz nekih razloga koji nikom nisu jasni.

Tako da priče "riješiti se na zimu Hodžića, Zinedina, Džafića..., njihove plate uložiti u napadača, beka i na konju smo." okačiti mačku o rep.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 10 dec 2020, 00:41

**** mater ako ne poludim od ovih strucnjaka na reprezentacija forumu. Pljuju svakog naseg igrača i omalovazavaju.
Kovi i Djokanovicu domet Istra, Kova kikser ne zna loptu uhvatit, Tatar ovakav, Rahmanovic onakav, ne valja im Mujakic, sve sto je imalo i ima vezu sa FKS pljuju.
Gnjide poput:Wanda,Duljevinjo,Vucevic,Filgud i jos smradova koje sam zaboravio. Unistavaju forum...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 10 dec 2020, 00:45

BordoSarajevo je napisao/la:
10 dec 2020, 00:07
Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.

PRIMJER. Kakav god Hodžić bio, nema smisla raskidat ugovor na štetu kluba kad on može valjati nekada s klupe kao protiv Zrinjskog.

Igrači sa kojima klub nije previše zadovoljan će pustiti da istim istekne ugovor bez razmišljanja o produžavanju i tu se razilazimo, ili ima opcija posudbe.

Nećemo se mi nikog riješit na zimu, nit se tako radi, klub poštuje ugovore, nismo kao Borac pa da svako malo izlaze članci igrača koji pljuju rad kluba jer odjednom ne mogu trenirati iz nekih razloga koji nikom nisu jasni.

Tako da priče "riješiti se na zimu Hodžića, Zinedina, Džafića..., njihove plate uložiti u napadača, beka i na konju smo." okačiti mačku o rep.
Naravno, i hvala Bogu pa vise nije takva situacija sa tim raskidima ugovora, postoji klupa, tribina pa i posudba s kime nismo zadovoljni i istek ugovora na kraju krajeva.

Kad si vec spomenuo Zinedina u ovom postu, mislim da bi jedan od Salcin/Zinedin trebao na posudbu ako Rahmanovic ostane, posebno sto je tu sad i Dal tako da je prevelika guzva na 10-tci.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 dec 2020, 00:53

forgempp je napisao/la:
10 dec 2020, 00:41
**** mater ako ne poludim od ovih strucnjaka na reprezentacija forumu. Pljuju svakog naseg igrača i omalovazavaju.
Kovi i Djokanovicu domet Istra, Kova kikser ne zna loptu uhvatit, Tatar ovakav, Rahmanovic onakav, ne valja im Mujakic, sve sto je imalo i ima vezu sa FKS pljuju.
Gnjide poput:Wanda,Duljevinjo,Vucevic,Filgud i jos smradova koje sam zaboravio. Unistavaju forum...
Jedno pitanje - zašto se zamaraš i trošiš na takve? Shvati da tu ima gurbeta, da ima ovakvih i onakvih, koji su čisto subjektivni. Imaš i ovih što samo prate evropski fudbal i koji nemaju pojma kako ko od njih igra, ali trube kako nema ništa od domaćih igrača, jer su im oni ispod nivoa jer prate najjače igrače svijeta. Jednostavno, dosta je maloumnika generalno na forumu, tako da te to ne treba čuditi.

Šta misliš i da je Rahman odigrao strašnu tekmu protiv Irana recimo, šta misliš da bi oni to priznali? Naravno da ne bi, nego bi i dalje tražili sitnice da ga oblate. Pogotovo se to odnosi na gurbete, koji ga mrze iz dna duše.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 dec 2020, 01:01

Potpuno si u pravu, u momentu tih produzenja Uprava je mislila da im treba na taj period i uz odredjene uslove su potpisani. Uglavnom su i navijaci bili saglasni.
Druga grupa su oni za koje mislimo da trebaju produziti, tada je dilema kako postupiti: npr.Duljevic, Saric ili npr. Lazic,Adukor, a mozda prodati ispod vrijednosti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 dec 2020, 01:10

fera je napisao/la:
09 dec 2020, 14:23
ajdohordas je napisao/la:
09 dec 2020, 14:12
fera je napisao/la:
09 dec 2020, 14:07

Ako ti nisi kapacitet da nesto shvatis ne mora znaciti da je glupo ;)
Prati malo forum, citaj sta i drugi pisu sve ce ti onda biti jasno.
0-24 sata sam ja na forumu i znam vrlo dobro sta i kad se o kome piše.
O Tataru se loše piše ili pisalo, samo na poluvremenima utakmica gdje smo gubili osim sada u Banjaluci.
Tako da to što si iznad pisao najviše se veže za moj post, a ja nisam ništa ni slično rekao tome. Završena priča na temu Tatara i njegovog "radovanja"
Nije istina, od poziva u repku je vec pocelo al nije bitno da se ne raspravljamo dalje.
Nemoj misliti da je nesto protiv tebe licno i te price o nekom poturanju... Sta ja imam od toga i ne znam te niti si mi se kad zamjerio da bi ja sad radio tako nesto.
Pošteno i korektno. :clap:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 dec 2020, 01:13

forgempp je napisao/la:
10 dec 2020, 00:41
Buraz moj ja tamo dva puta ušao da vidim šta se piše, i to kad su Rahman i Tatar pozive dobili. Ogadilo mi se do kraja života. Po pisanju pojedinaca ispada da zbog njih dvojice naša repka ne može nigdje da se plasira...
Poslušaj me, zaobidji te morone a i temu tu uopšte, sačuvaj sebi i vrijeme a posebno živce kao što sam i ja.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 10 dec 2020, 01:17

Meni je jos uvijek fascinantno da ljudi kod nas, bez obzira za koji klub navijali, prate one debile. Ispizdio kad su igrali protiv Kipra u Zenici i izgubili 2-1, ugasio tv kad je pjanic promasio penal, nisam otada vidio reprezentacije ocima. Ja zivce radi njih bez veze da trosim.
PSPHM

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 10 dec 2020, 01:48

Pazi sastava kad smo zijanili 5-2 na Grbavici.
Nebo i zemlja kad se uporedi tad i sad.
slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 dec 2020, 02:13

forgempp je napisao/la:
10 dec 2020, 01:48
slika
Ružno je ovo reći, ali ova ekipa u odnosu na današnju je očajna. Hvala Bogu pa idemo naprijed. Kad kažem očajni, mislim na pojedince poput Milanovića, totalno nelogično igrati sa Handžićem i Mersom skupa u napadu, Šabanović ipak dosta lošiji bek od Hebibovića pa i Oremuša koji pokriva tu poziciju, Letić promašaj čisti, jedino bih volio da imamo Lazića u ekipi ponovo, ali eto...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 dec 2020, 07:58

Ovo jeste istina vecim djelom,al takodje mozes igracu reci da bi volio da on pocne trazit sebi klub drugi da ce mo mu dat ciste papire i 20-30% u parama koliko je ostalo ugovora.

Npr. Handzic ima jos 10 mjesci ugovora dasmu 3 mjeseca on ce razmislit. Posebno kad mu kazes da neces na njeg nikako racunat. Mozda zrinjski velez budu zainteresovani za njeg gdje ce bit prva opcija a uz pare koje mu mi damo i platu koju mu velez npr da imace istu zaradu koda je bio u SARAJEVU..

Tako svakom igracu na kojeg ne racunas, neki ce pristat neki nece al samo kazem da se to moze..

E sad to treba da odluci uprava koliko je to isplativo i sta je bolje isplativo.

Za dusana
Zidana
Cruza
Krste cinimi se da je rekao da ima jos 2.5 godine ugovor ako je istina velka pogreska( malo ce se ispravit ako krste bude pozvan da igra na evropskom)

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 10 dec 2020, 08:01

Pitar6785 je napisao/la:
10 dec 2020, 07:58

Ovo jeste istina vecim djelom,al takodje mozes igracu reci da bi volio da on pocne trazit sebi klub drugi da ce mo mu dat ciste papire i 20-30% u parama koliko je ostalo ugovora.

Npr. Handzic ima jos 10 mjesci ugovora dasmu 3 mjeseca on ce razmislit. Posebno kad mu kazes da neces na njeg nikako racunat. Mozda zrinjski velez budu zainteresovani za njeg gdje ce bit prva opcija a uz pare koje mu mi damo i platu koju mu velez npr da imace istu zaradu koda je bio u SARAJEVU..

Tako svakom igracu na kojeg ne racunas, neki ce pristat neki nece al samo kazem da se to moze..

E sad to treba da odluci uprava koliko je to isplativo i sta je bolje isplativo.

Za dusana
Zidana
Cruza
Krste cinimi se da je rekao da ima jos 2.5 godine ugovor ako je istina velka pogreska( malo ce se ispravit ako krste bude pozvan da igra na evropskom)
Krsti valjda na ljeto ističe ugovor, po meni bi mu trebali produžiti na godinu zbog EURA
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2020, 08:03

forgempp je napisao/la:
10 dec 2020, 01:48
slika
To je ekipa iz drugog poluvremena, koju je naš vrli stručnjak izveo na poklonjenih 2:2. Ljudi te ugaze u prvom poluvremenu al nekako zabiju autogol, i umjesto da pojačaš vezni red i odbranu i umrtviš tempo da sačuvaš to, ubaciš drugog teškaša u napad. Petarda je sasvim normalan produkt toga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 10 dec 2020, 08:48

Iskreno ja da se pitam prodao bih Tatara ako je ta ponuda od 500.000,00 (vjetovatno KM) istinita. Njemu je 26, u maju 27 godina, i on je željan dokazivanja u vecoj i jacoj ligi. Mislim da je u Sarajevu dostigao svoj maximum i da bi mogao ili stagnirati ili biti lošiji u narednim sezonama. Smatram da je bolje prodati igrača od 26-27 godina nego nekog od 19-20 (Đokanović, Salčin,Pidro), također sam za prodaju Kovačevića, ali samo za neke fine novce. Vjerujem da bi i Belmin bio dobar kada bi dobio mjesto u prvih 11, a ne zaboravite da smo doveli i onog iz STOKE-a

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 dec 2020, 08:49

Samo ona na Koševu tekma kad smo zijanili 2-4 čini mi se je najgora tekma koju sam odgledao. Izbij, nabij, gađaj Ahmeta, nismo mogli dva pasa uvezati, kao da je Bayern bio s druge strane sunce ti. To je bio najbolji pokazatelj da je sve trhulo bilo, od pročitane igre, do atmosfere i stanja u svlačionici. Do tada sam više stajao na strani Husrefa nego što sam bio protiv, ali ta tekma me tako iscrpila da sam rekao gonite ga u pm.
Istok vrvio, ne zna se ko je sočnije psovke smišljao. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2020, 08:50

Kemo88 je napisao/la:
10 dec 2020, 08:48
Iskreno ja da se pitam prodao bih Tatara ako je ta ponuda od 500.000,00 (vjetovatno KM) istinita. Njemu je 26, u maju 27 godina, i on je željan dokazivanja u vecoj i jacoj ligi. Mislim da je u Sarajevu dostigao svoj maximum i da bi mogao ili stagnirati ili biti lošiji u narednim sezonama. Smatram da je bolje prodati igrača od 26-27 godina nego nekog od 19-20 (Đokanović, Salčin,Pidro), također sam za prodaju Kovačevića, ali samo za neke fine novce. Vjerujem da bi i Belmin bio dobar kada bi dobio mjesto u prvih 11, a ne zaboravite da smo doveli i onog iz STOKE-a
Nismo mi doveli tog Kanurica ili kako vec se preziva. Nigdje oficijelno nije bilo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2020, 09:04

AlfredNobel je napisao/la:
10 dec 2020, 08:49
Samo ona na Koševu tekma kad smo zijanili 2-4 čini mi se je najgora tekma koju sam odgledao. Izbij, nabij, gađaj Ahmeta, nismo mogli dva pasa uvezati, kao da je Bayern bio s druge strane sunce ti. To je bio najbolji pokazatelj da je sve trhulo bilo, od pročitane igre, do atmosfere i stanja u svlačionici. Do tada sam više stajao na strani Husrefa nego što sam bio protiv, ali ta tekma me tako iscrpila da sam rekao gonite ga u pm.
Istok vrvio, ne zna se ko je sočnije psovke smišljao. :D
Na kojem li si ti streamu gledao tekmu, čuj 2:4... 1:3 bolan, mi koji idemo na tekme znamo svaku minutu kad su golovi padali. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 10 dec 2020, 09:09

Napapijri je napisao/la:
10 dec 2020, 08:50
Kemo88 je napisao/la:
10 dec 2020, 08:48
Nismo mi doveli tog Kanurica ili kako vec se preziva. Nigdje oficijelno nije bilo.
Istina nema nigdje zvanično, ali i ako ode Kovačević imamo Dizdarevića. Vjerujem da on može biti novi Kovačević. Realno u ekipi trenutno imamo haman pa 3 golmana iz Akademije, znaci tu se radi solidan posao. Prodati Kovačevića koji realno nikada ne bi dobio jedinicu da nam Pavlović nije pokazao srednjak, pa se Kovačević dokazao i pokazao da vrijedi, isto vjerujem da bi bilo i sa Belminom. Naravno Kovačević nam ne mora pokazivati srednjak :lol: :lol: :lol:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 dec 2020, 09:11

Taj crni derbi na Grbavici kod glavnog konkurenta za titulu, Husref krenuo sa dva napadača, a u svakoj tekmi prije toga igrao sa jednim napadačem, čak i dvomeč sa Slogom Gornje Crnoljevo :facepalm: :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Noke995, PeppermintSA i 24 gosta.