Osim13 je napisao/la:Eh, sutra nedjelja pa onda početak radne sedmice, if you know what I mean

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim13 je napisao/la:Eh, sutra nedjelja pa onda početak radne sedmice, if you know what I mean
J b gBosniaBoston je napisao/la:Znaci Bogiju raskidLjoZee je napisao/la:Cener. Zadovoljan sam.
Ko nije zabio gol odmah raskid.
Dje potpis danas, kolega?Admir74 je napisao/la:Nekad je i nedelja radna, mada i početak sedmice nije loš.
Sutra ima prenos. Nadamo se Felixu na chatu.Osim13 je napisao/la:Krpu od sad pred tekmu nek odvali 200 km sa autom i na teren
ahahahhahahaOsim13 je napisao/la:Krpu od sad pred tekmu nek odvali 200 km sa autom i na teren
Na primjer igrača osvajača duple krune?irfo je napisao/la:Sve je upgrade u odnosu na zaima i asima
Bolje dovesti solidnog igraca nego macka u vreći
Daj bolan saberi se, Zaim najbolji strijelac Lige loading...irfo je napisao/la:Sve je upgrade u odnosu na zaima i asima
To mu je za mene i jedna mana, morat ce duplo vise da pokaze upravo iz razloga sto je iz tako gadnog kluba stigaoDokoljenko je napisao/la:Na primjer igrača osvajača duple krune?irfo je napisao/la:Sve je upgrade u odnosu na zaima i asima
Ja sam cak poceo vjerovat da bi Zaim u napadu mogao postati solidan igrac. Kao napadac ima manje prilika da glumi Neymara na krilu, to moze jedino pozitivno bit, a uvijek znao nekako se naci u sansi.Osim13 je napisao/la:Daj bolan saberi se, Zaim najbolji strijelac Lige loading...irfo je napisao/la:Sve je upgrade u odnosu na zaima i asima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.