Svim navijacima na znanje, Graovac je ponudjen nama, pitarima, Zrinjskom, Slogi. Menager stanca clanke po portalima o "ljubavi i ljubimcu navijaca", koketira sa svima a nama postavlja neke kretenske uslove koje nikad dobit nece.Manijaci19871921 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli Dokoljenko. Info od danas, neko ko je tu...Dokoljenko je napisao/la:Koga?LjoZee je napisao/la:Yebo ga Halilovic
@19871921 Ko god da ti je to rekao, slagao te.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
voltron30 je napisao/la:Ako Amar vidi štofa u njemu, ko sam ja da se petljam, ne samo ja, nego bilo ko, ko sebe naziva navijacem. To sto se kod nas zadnjih godina mahala uvukla u klub i odredjivala koga dovesti, koga ne, je drugi par opanaka. Tesko se naviknuti da je ponovo uveden red u sportski segment i da samo trener odlucuje kojeg ce igraca dovesti.
Inace, puno srece novom predsjedniku i rukovodstvu kluba.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
@voltron u centar. Zna se ko odlucuje.
Sta, sad ne smijes ni reci da ti se ne svidja nesto jer Amar odlucuje? Boli me djon ko odlucuje reci cu sta mi se svidja, a sta ne. Nece sigurno zbog mog ili nekog 10 misljenja propasti nesto ili biti uradjeno. Zaboli me briga je li za to odlucuje Amar, Misimovic, Badzak ili neko lijevi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma naravno da smijes niko ti ne brani, samo psovke kuci ostavi. U zadnje vrijeme svako malo yebes i nabijas, nekakve tersove prosipas.LjoZee je napisao/la:Sta, sad ne smijes ni reci da ti se ne svidja nesto jer Amar odlucuje? Boli me djon ko odlucuje reci cu sta mi se svidja, a sta ne. Nece sigurno zbog mog ili nekog 10 misljenja propasti nesto ili biti uradjeno. Zaboli me briga je li za to odlucuje Amar, Misimovic, Badzak ili neko lijevi.
Hoćel Krpić kakve poštede dobiti na konto današnje vožnje 

J b gDokoljenko je napisao/la:Ma naravno da smijes niko ti ne brani, samo psovke kuci ostavi. U zadnje vrijeme svako malo yebes i nabijas, nekakve tersove prosipas.LjoZee je napisao/la:Sta, sad ne smijes ni reci da ti se ne svidja nesto jer Amar odlucuje? Boli me djon ko odlucuje reci cu sta mi se svidja, a sta ne. Nece sigurno zbog mog ili nekog 10 misljenja propasti nesto ili biti uradjeno. Zaboli me briga je li za to odlucuje Amar, Misimovic, Badzak ili neko lijevi.

Jbg pretjerujes i ti, ko ce pisati i ko ce sta pisati, i to sve na osnovu poznantsva i vodanja Lutve na vrsenje nužde , previše sebi daješ za pravaDokoljenko je napisao/la:Ma naravno da smijes niko ti ne brani, samo psovke kuci ostavi. U zadnje vrijeme svako malo yebes i nabijas, nekakve tersove prosipas.LjoZee je napisao/la:Sta, sad ne smijes ni reci da ti se ne svidja nesto jer Amar odlucuje? Boli me djon ko odlucuje reci cu sta mi se svidja, a sta ne. Nece sigurno zbog mog ili nekog 10 misljenja propasti nesto ili biti uradjeno. Zaboli me briga je li za to odlucuje Amar, Misimovic, Badzak ili neko lijevi.

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Nece igrati utakmicu vcrsOsim13 je napisao/la:Hoćel Krpić kakve poštede dobiti na konto današnje vožnje

Ja ba metnite link da pratimo chat večerasLjoZee je napisao/la:Nece igrati utakmicu vcrsOsim13 je napisao/la:Hoćel Krpić kakve poštede dobiti na konto današnje vožnje

- Dokoljenko
- Kontakt:
Bice to ok, strpi se. Imamo i previse dusmana koji nam podmecu na razne nacine, od saveza, pitara do domacih supaka sa interesima koji se infiltriraju i prodaju svoju pricu navijacima. Sabura, kada krene moci ce samo muda glabat.LjoZee je napisao/la:J b gDokoljenko je napisao/la:Ma naravno da smijes niko ti ne brani, samo psovke kuci ostavi. U zadnje vrijeme svako malo yebes i nabijas, nekakve tersove prosipas.LjoZee je napisao/la:Sta, sad ne smijes ni reci da ti se ne svidja nesto jer Amar odlucuje? Boli me djon ko odlucuje reci cu sta mi se svidja, a sta ne. Nece sigurno zbog mog ili nekog 10 misljenja propasti nesto ili biti uradjeno. Zaboli me briga je li za to odlucuje Amar, Misimovic, Badzak ili neko lijevi.
Nema prenosa veceras, tek sutra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
@Irfo @Osim Napolje!irfo je napisao/la:Nema prenosa veceras, tek sutra
A Felix?irfo je napisao/la:Nema prenosa veceras, tek sutra

Tek smo dosli u klub a vec nas tjeraju, pravit cete nas od blataDokoljenko je napisao/la:@Irfo @Osim Napolje!irfo je napisao/la:Nema prenosa veceras, tek sutra

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma ovo je namjerno urađeno pošto je trening utakmica, ne mora i kunto i panto gledati neke stvari jel 
Kako kažu, iza zatvorenih vrata najbolje je.

Kako kažu, iza zatvorenih vrata najbolje je.
U 18:30 sati počinje susret između Kamešnice i Željezničara. 
Naš tim počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Osmanković, Sadiković, Pavić - Hajdarević, Alispahić - A. Zec, Ramović, Mujezinović - Zajmović.
#KamesnicaZeljo
Naš tim počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Osmanković, Sadiković, Pavić - Hajdarević, Alispahić - A. Zec, Ramović, Mujezinović - Zajmović.
#KamesnicaZeljo
Igrat će dvije ekipe po 45 minuta, a plan struke FK Željezničar je da u drugom dijelu igra sljedeća ekipa:
Erić - Šehić, Osmanković, Sipović, Stanić, Bojo, Mehić, Dacić, E. Zec, Veselinović, Krpić.
Erić - Šehić, Osmanković, Sipović, Stanić, Bojo, Mehić, Dacić, E. Zec, Veselinović, Krpić.
Alispahic? tandem Alispahic - ZecLjoZee je napisao/la:Igrat će dvije ekipe po 45 minuta, a plan struke FK Željezničar je da u drugom dijelu igra sljedeća ekipa:

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin i 19 gostiju.