Ako ima instagram ima i moju podrskuCevap je napisao/la:Zanimljiva stvar u vezi Mustafe Nurke na instagramu se zove stymu1921.Sigurno da nam trebaju oni koji vole Želju a ne oni koji gledaju samo na sebe
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Par ljudi znam iz vidjenja sa stadiona da su tu na svakoj tekmi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sve smo pratiliLjoZee je napisao/la:Ako ima instagram ima i moju podrskuCevap je napisao/la:Zanimljiva stvar u vezi Mustafe Nurke na instagramu se zove stymu1921.Sigurno da nam trebaju oni koji vole Želju a ne oni koji gledaju samo na sebe

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro
Odlucili u klub da ispostuju i ove sto im je drazi finansijski uspjeh od onog na zelenom terenu

Odlucili u klub da ispostuju i ove sto im je drazi finansijski uspjeh od onog na zelenom terenu

Piši u pp. ko je da pravim dresoveirfo je napisao/la:Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro![]()
![]()
polako, sve ce se saznat u svoje vrijemeCevap je napisao/la:Piši u pp. ko je da pravim dresoveirfo je napisao/la:Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro![]()
![]()

necemo dugo cekat
S kim danas igramo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znači sutra ili možda danas aairfo je napisao/la:polako, sve ce se saznat u svoje vrijemeCevap je napisao/la:Piši u pp. ko je da pravim dresoveirfo je napisao/la:Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro![]()
![]()
Odlucili u klub da ispostuju i ove sto im je drazi finansijski uspjeh od onog na zelenom terenu![]()
necemo dugo cekat
Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.
Ne bas tako brzoCevap je napisao/la:Znači sutra ili možda danas aairfo je napisao/la: necemo dugo cekat

Sredi do kraja sedmice ono sto sam ti govorio za papire prodaju pomocnogOsim13 je napisao/la:Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.

Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...
Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu
Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu

Polako se slažu kockice kada je ekipa u pitanju. Da li će sve biti spremno za početak sezone?
"Više nego spremno. Imamo još nekih pozitivnih iznenađenja i za vas novinare i za navijače i mislim da će to sve biti jako dobro."
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Euro sjaj na dresovima najveceg kluba u drzavi!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pa prosla skupstina je birana od strane par ljudi iz prosle uprave, i ocigledno je da tu nisu bili zbog Zelje vec zbog ljudi koji su tada bili u Zelji, pa sada kad ti ljudi ne dolaze, ne dolaze ni oni, to je sramota i ne smije vise nikada da se ponovi.onsarh je napisao/la:Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...
Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu![]()
![]()
Polako se slažu kockice kada je ekipa u pitanju. Da li će sve biti spremno za početak sezone?
"Više nego spremno. Imamo još nekih pozitivnih iznenađenja i za vas novinare i za navijače i mislim da će to sve biti jako dobro."
U skupstinu moraju biti birani ljudi koji ce svojim volontiranjem biti pokretac pozitivnih promjena a ne samo klimaci glavom.
Sredio sam par kanistera benzina, podmetnemo požar i prodamo pod tim pokrićem Bingu za novi tržni centar. Win winirfo je napisao/la:Sredi do kraja sedmice ono sto sam ti govorio za papire prodaju pomocnogOsim13 je napisao/la:Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.

Opaa opaaaaa šta znam

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 29 jun 2019, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
A tandemom Bogi Graovac smo bili jesenji šampioni#samokažem
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Misliš tandem Bogi i Bogijeva sjenka, Graovac je tu bio radi broja samo.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vjerovatno "prvi" tim pocinje danas. Ima prenos?Raonffa je napisao/la:S kim danas igramo?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma to svako zna, samo necu direktno da napišem, zna se na sta se misli, skupštinu pod hitno izmiješati jer ovo ovakvo ponašanje pojedinih clanova je nedopustivo, bitne odluke se donose a njih nigdjeirfo je napisao/la:Pa prosla skupstina je birana od strane par ljudi iz prosle uprave, i ocigledno je da tu nisu bili zbog Zelje vec zbog ljudi koji su tada bili u Zelji, pa sada kad ti ljudi ne dolaze, ne dolaze ni oni, to je sramota i ne smije vise nikada da se ponovi.onsarh je napisao/la:Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...
Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu![]()
![]()
U skupstinu moraju biti birani ljudi koji ce svojim volontiranjem biti pokretac pozitivnih promjena a ne samo klimaci glavom.

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.