FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma ima pravo lik da stavlja sta hoce , sve neki zastitnici ljudskih prava puni tolerancije , e da mi je znati kako se ratovalo kod nas kad imamo ovako finu populaciju 

Ja predlazem da ga prijavite OHR-u http://www.ohr.int/Seyo_TM je napisao/la:Nek si mi rekao sa tim grbomtax je napisao/la:de brisi ovo kako te nije sramota
borci za ljudska prava
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
prvo bi nase pobio rahile koji su gori nego oni tamo pa tek onda na neprijateljalottdogg je napisao/la:ma ima pravo lik da stavlja sta hoce , sve neki zastitnici ljudskih prava puni tolerancije , e da mi je znati kako se ratovalo kod nas kad imamo ovako finu populaciju

-
- Kontakt:
oni ga nece banovati samo upozoritipile87 je napisao/la:Ja predlazem da ga prijavite OHR-u http://www.ohr.int/Seyo_TM je napisao/la:Nek si mi rekao sa tim grbomtax je napisao/la:de brisi ovo kako te nije sramota
borci za ljudska prava

pile87 je napisao/la: Ja predlazem da ga prijavite OHR-u http://www.ohr.int/
borci za ljudska prava
Eto pile87, ako kako mozes mene prijavi za taj OHR. Bar da upadnem u uzi krug kandidata. OHR je to, jesi vidio kakve su im celije ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
onaj forum jevrejski mi je najjaci , kako oni nasi napricase po njihovom forumu ljudi ce kontat da smo mirotvorci , a ne navijacivjeran1987 je napisao/la:prvo bi nase pobio rahile koji su gori nego oni tamo pa tek onda na neprijateljalottdogg je napisao/la:ma ima pravo lik da stavlja sta hoce , sve neki zastitnici ljudskih prava puni tolerancije , e da mi je znati kako se ratovalo kod nas kad imamo ovako finu populaciju

iskreno meni je fuj ono lizanje sa protivnickim navijacima , pogotovo sto to rade u ime cijele grupe
ma ono meni lizanje ide na qrac....ko ih j.... treba postaviti ovu sliku na njihov forum, napricati im da je ovamo rat da ne dolaze bezveze, koji ce na djavo, da bezvez bude neki eksces namontiran, pa da nas UEFA diskvalifikuje zbog toga ( u slucaju da ostvarimo dobar rezultat u prvoj tekmi)
Lijepo je biti Manijak!!!
Haj'mo opet svi zbijati sale na racun onog ko nema isto misljenje kao Seyo.pile87 je napisao/la:Ja predlazem da ga prijavite OHR-u http://www.ohr.int/Seyo_TM je napisao/la:Nek si mi rekao sa tim grbomtax je napisao/la:de brisi ovo kako te nije sramota
borci za ljudska prava

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Haj'mo opet svi zbijati sale na racun onog ko nema isto misljenje kao Seyo.
Momak je potpuno u pravu. Nekima ovo ne smeta samo zato sto se ne vrijedja "nase", inace bi napravili pravu uzbunu.[/quote]
nije fazon o seji vec o tome da se od bezazlenih sala prave sokantni napadi na vjeru , narod , svetiste , jadni oni ionako su ugrozeni mozda nas zbog ove slike izbace iz lige prvaka

nije fazon o seji vec o tome da se od bezazlenih sala prave sokantni napadi na vjeru , narod , svetiste , jadni oni ionako su ugrozeni mozda nas zbog ove slike izbace iz lige prvaka

Postoje admini za takve stvari. Nikome se ne svidja ona slika, ali opet ne zamaramo time.gollum je napisao/la:Haj'mo opet svi zbijati sale na racun onog ko nema isto misljenje kao Seyo.pile87 je napisao/la:Ja predlazem da ga prijavite OHR-u http://www.ohr.int/Seyo_TM je napisao/la: Nek si mi rekao sa tim grbom
borci za ljudska pravaMomak je potpuno u pravu. Nekima ovo ne smeta samo zato sto se ne vrijedja "nase", inace bi napravili pravu uzbunu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Slazem se upotpumosti,sta nas briga kakvim nas smatraju. Za neke smo huligani, za neke nacionalisti,za neke "manijaci ".........i sad trebamo svima objasnjavati.lottdogg je napisao/la:onaj forum jevrejski mi je najjaci , kako oni nasi napricase po njihovom forumu ljudi ce kontat da smo mirotvorci , a ne navijacivjeran1987 je napisao/la:prvo bi nase pobio rahile koji su gori nego oni tamo pa tek onda na neprijateljalottdogg je napisao/la:ma ima pravo lik da stavlja sta hoce , sve neki zastitnici ljudskih prava puni tolerancije , e da mi je znati kako se ratovalo kod nas kad imamo ovako finu populaciju![]()
iskreno meni je fuj ono lizanje sa protivnickim navijacima , pogotovo sto to rade u ime cijele grupe
Porucit im samo treba da ih ceka pakao,ima da stadion gori............
da su oni napravili grafit na dzamiji ultras hapoel, bio bi to medjunarodni spor...
protesti i tako to...

BRAVE HEART 1979-2005
-
- Kontakt:
1921 ko je rekao da se nikome ne svida slika,meni se bas svida
e pa to lottdogg brate nek pisu u svoje ime nek im se lizu zaboli me,ali nek ne pisu u ime cijele grupe nit potpisuju grupu....naivni bosanac je najgori

Slazem se, potpis "TM" treba da se pazi gdje stavlja i sta potpisujes.Jedan nepromisljen potez moze dosta prasine dignuti znate da se to desavalo (Nemislim na sliku vec na forum njihov).
Je li sada trebamo svakom na osob reci sta kako?!
Ne zajebajite se sa slikama,oni iz UEFE jedva cekaju da napravimo kakvo sranje da nas istjeraju iz svih takmicenja, molim sve da se malo udostoje sa fasiznom i ostalim.. Svi mi znamo ko su i sta su Židovi netreba puno objasnjavati i tipkati u prazno..
Posvetimo se nasem jedinom klubu maksimalno da pobjedimo one sa druge strane bare,sto se tice navijanja imaju ljudi koji su zaduzeni za to,al fkt. netreba se predstavlati u ime cijele grupe ako hocete vec da pomognete i predstavite grupu ocekuje se da pripremimo grla i dlanove!
P.S Ovo nije mjesto za politiku,a politika nikom nista nije dobro dinijela tak pamet u glavu !!

Ne zajebajite se sa slikama,oni iz UEFE jedva cekaju da napravimo kakvo sranje da nas istjeraju iz svih takmicenja, molim sve da se malo udostoje sa fasiznom i ostalim.. Svi mi znamo ko su i sta su Židovi netreba puno objasnjavati i tipkati u prazno..
Posvetimo se nasem jedinom klubu maksimalno da pobjedimo one sa druge strane bare,sto se tice navijanja imaju ljudi koji su zaduzeni za to,al fkt. netreba se predstavlati u ime cijele grupe ako hocete vec da pomognete i predstavite grupu ocekuje se da pripremimo grla i dlanove!
P.S Ovo nije mjesto za politiku,a politika nikom nista nije dobro dinijela tak pamet u glavu !!

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
- Kontakt:
Jaooo pa ovo je jos jedan dokaz da ste nacionalisti i slicno !! pa seyo brate zivis u Sarajevu multietnicnom gradu ne razumijem kako se mozes igrati sa ovim stvarima
Nisam zidov ali ovo ne treba da se radi !!
uostalom ako niste skontali ( a po vasim pjesmama i ostalom niste) na vasoj tribini ima i katolika,pravoslavaca,zidova,muslimana....
Obrati paznju na ovakve stvari
Haj u zdravlje !

uostalom ako niste skontali ( a po vasim pjesmama i ostalom niste) na vasoj tribini ima i katolika,pravoslavaca,zidova,muslimana....
Obrati paznju na ovakve stvari

Haj u zdravlje !
Da malo pojasnimo ovo oko daljih pretkola u slucaju prolaza protv Hapoela. Dosta detalja ima i na ovoj web-stranici
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
Zrijbe za trece pretkolo CL je 16.07. dakle izmedju prve i druge utakmice. Par Hapoel-Zeljo ce biti nosilac u tom zrijebu jer se ne zna ko prolazi, ali se pretpostavlja da ce proci nosilac. U tom zrijebu bi mogao par Hapoel-Zeljo izvuci nekog od sljedecih parova
Aktobe-Olimpi
Debrecen-Metalurgs
Zilina - Birkirkara
Sheriff - Dinamo Tirana
Omonia-Renova
Bohemians - New Saints
AIK Solna - Juenesse Esch
Lech - Inter Baku
Ekranas - HJK Helsinki
Bate Borisov - Hafnarfjordur
Sve ove ekipe osim mozda Lecha su slabije od Hapoela. Dakle ako uspijemo proci Hapoel otvara nam se sansa da odemo u 4. pretkolo CL. Tu sigurno ne bi bili nosioci, ali ispadanjem iz 4. pretkola CL idemo u grupnu fazu EL. Opet prolaskom 4. pretkola CL ulazi se u grupnu fazu CL i dobija min. 7 miliona Eura taman sve pogubili dalje.
Ako, nakon prolaska Hapoela, u 3. pretkolu CL ispadnemo idemo u 4. pretkolo EL. Tu ne bi bili nosioci u zrijebu
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
Zrijbe za trece pretkolo CL je 16.07. dakle izmedju prve i druge utakmice. Par Hapoel-Zeljo ce biti nosilac u tom zrijebu jer se ne zna ko prolazi, ali se pretpostavlja da ce proci nosilac. U tom zrijebu bi mogao par Hapoel-Zeljo izvuci nekog od sljedecih parova
Aktobe-Olimpi
Debrecen-Metalurgs
Zilina - Birkirkara
Sheriff - Dinamo Tirana
Omonia-Renova
Bohemians - New Saints
AIK Solna - Juenesse Esch
Lech - Inter Baku
Ekranas - HJK Helsinki
Bate Borisov - Hafnarfjordur
Sve ove ekipe osim mozda Lecha su slabije od Hapoela. Dakle ako uspijemo proci Hapoel otvara nam se sansa da odemo u 4. pretkolo CL. Tu sigurno ne bi bili nosioci, ali ispadanjem iz 4. pretkola CL idemo u grupnu fazu EL. Opet prolaskom 4. pretkola CL ulazi se u grupnu fazu CL i dobija min. 7 miliona Eura taman sve pogubili dalje.
Ako, nakon prolaska Hapoela, u 3. pretkolu CL ispadnemo idemo u 4. pretkolo EL. Tu ne bi bili nosioci u zrijebu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
I to cvrst dokaz nacionalizma! Svaka ti cast, neka si dosao i rekao im ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Jaooo pa ovo je jos jedan dokaz da ste nacionalisti i slicno !! pa seyo brate zivis u Sarajevu multietnicnom gradu ne razumijem kako se mozes igrati sa ovim stvarima![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:I to cvrst dokaz nacionalizma! Svaka ti cast, neka si dosao i rekao im ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Jaooo pa ovo je jos jedan dokaz da ste nacionalisti i slicno !! pa seyo brate zivis u Sarajevu multietnicnom gradu ne razumijem kako se mozes igrati sa ovim stvarima![]()
Niste nacionalisti jel ?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pa sta me pitas kad si nasao cvrst dokaz ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Niste nacionalisti jel ?Stole iz Bora je napisao/la:I to cvrst dokaz nacionalizma! Svaka ti cast, neka si dosao i rekao im ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Jaooo pa ovo je jos jedan dokaz da ste nacionalisti i slicno !! pa seyo brate zivis u Sarajevu multietnicnom gradu ne razumijem kako se mozes igrati sa ovim stvarima![]()

I to ne samo navijaci nego i ljudi u klubu. Sve sami nacionalisti i sovinisti ..

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 10 gostiju.