Ma naravno. Eventualni prolaz u ovom dvomeču biće pravi poduhvat. Pogotovo kad se sve uzme u obzir, pa ova ekipa Sarajeva jedva 15 dana ima trenera.KB-TM87 je napisao/la:Tebe jedino cijenim na ovom pdf-u, jer si jedini objektivan i nisi kompleksaš. Biće veoma teško, trebaće mnogo sreće i puno truda da bi se mogli oduprijeti, realno... Govorim jer sam ih gledao prošle godine protiv Liverpoola, sad da li su im svi igrači tu, bolje bi bilo da nisu.VanBasten je napisao/la:I čekaju nas 2 **** utakmice.
Pomoćni trener je bio na Koševu što je sigurno garant da nas neće podcjeniti, i tu kartu odmah možemo zaboraviti.
Ekipa im je već po njihovom ustaljenom receptu spoj mladosti i iskustva.
Marjan ih je fino secirao u svojoj kolumni, nema se više ništa tu dodat.
Ali, niko nije nepobjediv, uz dobru pripremu utakmice/a, maksimalno zalaganje i malo sreće sve je moguće. Najvažnije je iz Praga doći s aktivnim rezultatom, remjem ili nekim minimalnim porazom uz postignut gol gore.
Mogli smo i bolje proći u ovom ždrijebu, ali eheto..
Ma ja sam ih gledao i u EL, i u Češkom prvenstvu. Solidno sam upoznat s njihovim mogućnostima. Vidim, raja misli da je neki bitan indikator činjenica da nisu bili šampioni, oni su završili samo s bodom zaopstatka iza Plzena. U posljednjih 10 kola prvenstva su osvojili najviše bodova, ali kiksali su na startu dosta. Držo ih je malo i šok od ispadanja iz LP-a u taj vakat..
Naravno, ja kao navijač sam uvijek optimista, i nadam se tom iznenađenju. Pogotovo što nam to ne bi bio prvi put.