FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..
i svaki dobar info makar i takav,budi ono nesto...ali tesko je to nekima objasniti,koji misle da je sloboda,kao i ovaj forum,privatno njihovo.
i svaki dobar info makar i takav,budi ono nesto...ali tesko je to nekima objasniti,koji misle da je sloboda,kao i ovaj forum,privatno njihovo.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
to je drugo tada sam ti reko da se spominje i prica,,TzBulevar87 je napisao/la:Wien lik je dao usmeni pristanak i daleko od tog da je provala..
Provala je za onog igraca o kojem smo pricali u pp ako se sjecas..

ako si bolje upucen,razuvjerio si me,i gotovo..
Zeba se raspitivao o stanju u Jedinstvu, mozda i kod nas zavrsi nikad se ne zna. Bit ce paklen drugi dio sezone 

Samo na kraju zali boze para sto ce dat onaj ko drugi zavrsitropic je napisao/la:Zeba se raspitivao o stanju u Jedinstvu, mozda i kod nas zavrsi nikad se ne zna. Bit ce paklen drugi dio sezone

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa dobro ne mogu se neke vijesti sad iznositi tek tako...sta trebamo sve reci ko nam dolazi I da se drugi loze da vec sad angazuju ove sudije...ebiga treba sacekati da se desi to ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ko god je trazio napisao sam mu u PP da se radi o Bosnjaku! a sto drugi nece ni na PP da kazu to je njihov problemwienultras je napisao/la:nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
tebe nisam ni prozvo,nemas se sta nalazitifukaratz je napisao/la:ko god je trazio napisao sam mu u PP da se radi o Bosnjaku! a sto drugi nece ni na PP da kazu to je njihov problemwienultras je napisao/la:nemam se ja sta poklapat usima,ako necete info,makar bio i neprovjeren,podijeliti sa ostalim,navijacima,simpatizerima,nase slobode,nemojte prosipati gluposti..znaci ti znas,ali nebi da pricas...onda je bolje sutiti.jer ima jos ljudi kojima je sloboda sveta,za koju su tukli,plakali,krvarili..

uostalom,nije ni bitno svegami,samo kazem,i ostali vole znati o cemu se suska

-
- Kontakt:
ma znam dado...ali spici me zivac nekada,gledam svoju slobodu 15 godina,riki zna da sam veliki navijac,da volim slobodu,ali puknem na vake gluposti,moze i nama reci na pp jbg,i mi je volimo kao i onSaltCityAttack je napisao/la:Pa dobro ne mogu se neke vijesti sad iznositi tek tako...sta trebamo sve reci ko nam dolazi I da se drugi loze da vec sad angazuju ove sudije...ebiga treba sacekati da se desi to ebiga
Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ
Bravo, vidite kad neko se interesuje o klubu i raspita se Zeba je blizu dolaska u Tuzlu.Skver je napisao/la:Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bez provokacija al me cisto zanima kako ce Fukare reagovat da bivsi igrac Zelje dode igrat za vas ?Skver je napisao/la:Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
vidis covjek se raspito,i podijelio sa navijacima slobode..nije ni tebi bilo tesko,al hajde.fukara87 je napisao/la:Bravo, vidite kad neko se interesuje o klubu i raspita se Zeba je blizu dolaska u Tuzlu.Skver je napisao/la:Radi se o Zajki Zebi koji je napustio Olimpiju i uskoro dolazi u TZ
ako je tacno,nista me vise nije moglo obradovati danas,zaista lijepa vijest
Zajko Zeba je zvao nekog iz Bihaća i raspitivao se kako je u klubu, ali ovi naši nisu ništa poduzeli izgleda. Sigurno je dobar igrač i u 1. ligi može puno pomoći
cisto sumnjam da je Zeba sam od sebe zvao Tuzlu ili Bihac da se raspituje, vjerovatno su mu nesto prvo ponudili pa se on raspitivao o uslovima! a Zeba bi bio pojacanje za svakiklub u premier ligu a kamoli uo vom cumezu
dok ne potpise sve ovo uzimam sa rezervom jer je tako bilo i za golmana Hadzica (Zeljeznicar) prije pocetka sezone!

Sloboda Tuzla
Zajko Zeba je space shuttle za ovu šaban ligu, a odličan i za PL što je u Želji i pokazao .. 30 godina, ih, ima on još nekoliko sezona ispred sebe .. eto, nadam se da je istina, jer takav mozak bi samo tako došao ovoj 'praznoglavoj' ekipi
najveća mana ove ekipe je manjak kreativnosti, ali i efikasnost, Mujkić ne može sam u napadu .. nadam se da će doći još jedan provjereni napadač jer nam je potreban
šta na kraju bi za Stanu jebt, neki pišu da bi kao trebao doći, drugi da neće, isto za Bošnjaka
P.S. mene lično najviše nervira kad neki 'insajderi' dođu i napišu kako će neki igrač doći u Slobodu i ostane na tome, neće da daje više informacija .. poštovanje ako nekome odgovori u PP, ali ako ne, onda ne vidim svrhu davanje te informacije koja u tom trenutno nama ništa ne znači .. jebga, zagolicate nam maštu i onda ništa, ne može tako

šta na kraju bi za Stanu jebt, neki pišu da bi kao trebao doći, drugi da neće, isto za Bošnjaka

P.S. mene lično najviše nervira kad neki 'insajderi' dođu i napišu kako će neki igrač doći u Slobodu i ostane na tome, neće da daje više informacija .. poštovanje ako nekome odgovori u PP, ali ako ne, onda ne vidim svrhu davanje te informacije koja u tom trenutno nama ništa ne znači .. jebga, zagolicate nam maštu i onda ništa, ne može tako

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
@slazem se sa @JTS za ovo PS
recite nam ko dolazi

recite nam ko dolazi

-
- Kontakt:
upravo tako,JTS je napisao/la:Zajko Zeba je space shuttle za ovu šaban ligu, a odličan i za PL što je u Želji i pokazao .. 30 godina, ih, ima on još nekoliko sezona ispred sebe .. eto, nadam se da je istina, jer takav mozak bi samo tako došao ovoj 'praznoglavoj' ekipinajveća mana ove ekipe je manjak kreativnosti, ali i efikasnost, Mujkić ne može sam u napadu .. nadam se da će doći još jedan provjereni napadač jer nam je potreban
a sto se tice stane,iz njegovih usta sam cuo da zeli nazimu kuci,sta ce biti vidicemo
Mirza Varesanovic pregovara sa Slobodom , tako da bi on mogao postati nas novi trener , sto me pravo raduje !!! Dok je u Orasju gledao utakmicu , azmir je telefonskim pozivom kontaktirao varesanovica , razgovor je trajao oko 20 min ... sve je sad moguce !!!
-
- Kontakt:
zezasRUDARSKA2 je napisao/la:Mirza Varesanovic pregovara sa Slobodom , tako da bi on mogao postati nas novi trener , sto me pravo raduje !!! Dok je u Orasju gledao utakmicu , azmir je telefonskim pozivom kontaktirao varesanovica , razgovor je trajao oko 20 min ... sve je sad moguce !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.