Za moju dusu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Za moju dusu
najezim se svaki put kad je cujem ..
Za moju dusu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
harry od onih 100 points sto dobijes na onim djukelama preko fb meni ostalo samo 13
Jbg niti imam srece u ljubavi niti u kocki

Jbg niti imam srece u ljubavi niti u kocki
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Izgubi sve pa ponovo igraj.Megamon je napisao/la:harry od onih 100 points sto dobijes na onim djukelama preko fb meni ostalo samo 13![]()
Jbg niti imam srece u ljubavi niti u kocki![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
A šta mislišSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahaneutralan__ je napisao/la:Jel opet kenijadu pijes?Samo F.K.S !! je napisao/la:Admire pojma ti nemas![]()
Igrati PES 5 i jesti i piti ostatke od sinoc neprocjenjivo![]()
![]()
FruteKe sto bolan ?
harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za moju dusunajezim se svaki put kad je cujem ..
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ko ima srece u kocki ima para za ljubav 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
@Samo F.K.Sloboda !!
Gdje ti je ona mala plavka iz pazarica,sto si pricao neku noc ??
domacim nacionalistima, evropi i svijetu uopste nije bilo interesa sa se rat brzo zaustavi. Isto kao sto su jna/vojska rs i slicne paraformacije mogle zauzeti hladno 92 cijelu Bosnu, tako je isto hladno armija mogla oslobditi cijelu Bosnu 1995 (da se ne mjesha Srbija i njena vojska). Al bash toliki egzodus i genocid koji bi nastao nije nikome odgovarao. Ovako su se nacionalisti 4 godine medjusobno dogovarali, niko njima blizak nije bio na prvoj liniji, familije i shira porodica su se bogatili i slicno. Naravno evropi i svijetu je bash to odgovaralo. E kad se sve sto se moglo porusiti porusilo, ajmo sad neki prisilni mir. Isti onaj mir koji je svijet mogao napraviti 1992, al nije nikome odgovarao. E onda slijedi jos veca pljacka drzavne imovine preko privatizacija, stranci za male pare pokupovali sve sto je valjalo, otvorili mali milion banaka i lagano crpe kapital. domaci nacionalisti i dalje se lafo mrze, a saradjuju samo tako. Narod glup i dalje za njih glasa i nikad nam bolje biti nece. Ustvari hoce kada se bash bude umiralo od gladi, tad cemo se opet svi ujediniti i lafo srusit nacionaliste, al to ce biti nekad za 50 godinadr.van nostrand je napisao/la:@dubrava
Zapad ( SAD ) je znao kakav se scenario sprema na Balkanu , te je na taj nacin i saucesnik u njemu .
JNA se ponasala u Yugosl. kao domaca armija , te su BiH pogotovo gdje se vjerovalo da nece biti problema i rata a uveliko su se spremali za njega .
Lijepo su dosli zauzeli polozaje po svome izboru te se ukopali i poceli pucati i unistavati gradove i mjesta po BiH .
Pruzio se otpor u pocetku te se stvorila ARBiH , koja ce malo po malo da zadaje sve jaci i jaci otpor agresoru i da oslobadja dio po dio svoje teritorije , uz nametnuti famozni embargo na naoruzanje .
JNA nije nista borbom zauzela niti osvojila , vec sto su od samog starta 1992. god. uspjeli zadrzati to im je na kraju i ostalo , nista oni nisu uspjeli zauzeti,
Cekao se pad i poraz skoro pune 4 . god. BiH se odbranila i pocela ozbiljno da zadaje udarac agresoru , koji je u tome momentu bio na velikom broju ratista u rasulu .
Jednostavno , sprijeceno je naredovanje i oslobadjanje teritorije BiH od strane mocnih sila na celu sa SAD i kontakt grupe za bivsu ex-Yu .
SAD da hoce i zele , kao sto su to zeljele 1995 god. kada su organizirali mirovnu konferenciju , danas bi kod nas mogle mnoge stvari poboljsati i unaprijediti ,
npr. da "smire" laktaskog vozdaili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH
.
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Ghdje ste ljudhi ???jestel živhiiiiiiii???'
joj što volim ove teme o ratu ,i srbi priznaju da ih ne bi nigdje bilo da ih Svijet nije spasio i Banja Luka bi pala
joj što volim ove teme o ratu ,i srbi priznaju da ih ne bi nigdje bilo da ih Svijet nije spasio i Banja Luka bi pala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
- legenda reala
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
HAHHAHA
oj malog kako ih lahko preboli ,to maleniiiiiiii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta ovo sad svi furaju nesto : da se okladis .. BOZE Hari!! da se osisas..BOZE Hari itd.. sta god da kazes da hoces nesto,oni BOZE Haris itd.. zna li ko u cemu je fazon,pravo mi idu na racku 
[youtube][/youtube]
Stari dobri hit !!
Sta je zivot, par koraka
malo tuge i meraka,
malo brate, malo, malo je...
Nek si,boli te briga,sad uzivaj,ne trebaju ti obavezeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
[youtube][/youtube]
Stari dobri hit !!
Sta je zivot, par koraka
malo tuge i meraka,
malo brate, malo, malo je...
- neutralan__
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj

-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ti zajebantu posto si gori od nikad_izvinilegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
@neutralan__
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku
sallalalala... ma ova me bas nadje,moja omiljena pjesma sto se tice duetskih pjesama 
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku
Ma kakav on,nije ni dosao , lijepi strahlegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
- neutralan__
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:@neutralan__
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku![]()
Ma kakav on,nije ni dosao , lijepi strahlegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
sallalalala... ma ova me bas nadje,moja omiljena pjesma sto se tice duetskih pjesama
Hahahahahahaha.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Mali Žepljak (rođeni Sarajlija
)fataš li šta za šupak
Hary kokad si ti opasan ,pa nije smio ni da dođe
[youtube][/youtube]
jedna za tebe i malog sarajlijicu ,nek vas pogodi direkt u srce

Hary kokad si ti opasan ,pa nije smio ni da dođe
[youtube][/youtube]
jedna za tebe i malog sarajlijicu ,nek vas pogodi direkt u srce
@legenda
I da je dosao boli me briga
Jes me pogodila pjesma,al znas gdje
imal kakvih cura kod tebe ili si solo??
I da je dosao boli me briga
Jes me pogodila pjesma,al znas gdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.