samo nabubetaj ono malo g.ovno kadusicaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde zla, apsolutno najbolja navijačka skupina u BiH. Što se mene tiče najsretniji bih bio kad bi se pokušala kreirati bolja atmosfera sa svih probosanskim grupama. Unutrašnji konflikt nam ne treba, isključivo jedan lijepi patriotizam, za majku Bosnu i naše lijepo Sarajevo.
Volim te Bosno! Volim te Sarajevo! A Boga mi volim i mostarski Velež.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi smo se bez 5 igrača, od čega su trojica iz prvih 11 odlično nosili sa glavnim konkurentom za titulu, u najmanju ruku bili ravnopravan protivnik i to na njihovom stadionu. Definitivno smo daleko najbolja ekipa u prvenstvu i treba samo ići polako iz utakmice u utakmicu, da nas povrede zaobiđu i titula je naša.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da nije Babin slučajnobenko21 je napisao/la:samo nabubetaj ono malo g.ovno kadusicaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde zla, apsolutno najbolja navijačka skupina u BiH. Što se mene tiče najsretniji bih bio kad bi se pokušala kreirati bolja atmosfera sa svih probosanskim grupama. Unutrašnji konflikt nam ne treba, isključivo jedan lijepi patriotizam, za majku Bosnu i naše lijepo Sarajevo.
Volim te Bosno! Volim te Sarajevo! A Boga mi volim i mostarski Velež.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
nezz ali je mali d.jubre veliko on nasao velkoskog nesta fatati za vratKrajisnikBosnjak je napisao/la:Da nije Babin slučajnobenko21 je napisao/la:samo nabubetaj ono malo g.ovno kadusicaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde zla, apsolutno najbolja navijačka skupina u BiH. Što se mene tiče najsretniji bih bio kad bi se pokušala kreirati bolja atmosfera sa svih probosanskim grupama. Unutrašnji konflikt nam ne treba, isključivo jedan lijepi patriotizam, za majku Bosnu i naše lijepo Sarajevo.
Volim te Bosno! Volim te Sarajevo! A Boga mi volim i mostarski Velež.![]()
![]()
ker obicni prodao se za sitnu lovu latinima a babo hodza
mene bi bilo stid takvog sina fuj fuj
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jos sam ljut, glava me ionako citav dan boli, sve mi se sastavilo.
Koja je ono krađa bila jbt.
I pazite koja je to ljigavost bila pogotovo onog smrada Tamaru mu yebem koliko i Bjelice.
Golman Zrinjskog rusi Tamaru mu yebem, a on dize ruke i buni se. Onda u skoku stoper Zrinjskog faulira opet Tamaru mu yebem, a Bjelica svira faul Adukora.
U krugu 2 metra nema nikoga kod Veselinovica, a Bjelica svira penal.
Pa majku vam yebem.
Vri u meni, vri pleme im ****.
Za ono Dzakmicu sto su uradili im yebem krv zatrovanu sovinisticku.
I pazite koja je to ljigavost bila pogotovo onog smrada Tamaru mu yebem koliko i Bjelice.
Golman Zrinjskog rusi Tamaru mu yebem, a on dize ruke i buni se. Onda u skoku stoper Zrinjskog faulira opet Tamaru mu yebem, a Bjelica svira faul Adukora.
Pa majku vam yebem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Svaka čast momcima. Ovo nije do njih. Igrali su svi kolko treba. Osim Halilovića. Kurdiću je ovo prva ozbiljna tekma i nije se snašo. Vidio se taj strah. Al i to je iskreno manjak minutaže. Mora Husref povest računa da svi dobiju minuta u kolko toliko, pogotovo ovi mladi jer nikad ne znaš kad će ti zafalit ko što je sada.
Šišić je isto tanak bio, puno zujo, malo meda. Isti slučaj malo minutaže. Sreća pa su Adukor, Ahmetović, Dupovac, Kovačević i Mujakić bili na visini zadatka. Velkoski je danas bio preloš, užasan. Bgmi kad god igramo ove jače tekme, nestane il se izgubi. Tanak je u bitnim tekmama.
Elem, Zvijezdu sad sačekat i uzet ih kako god. Oni su sad u usponu i to će biti jako teška utakmica. Bitno je sada momke dići iz ove lakrdije danas.
Bjelica yebem ti pomrle još jednom
Šišić je isto tanak bio, puno zujo, malo meda. Isti slučaj malo minutaže. Sreća pa su Adukor, Ahmetović, Dupovac, Kovačević i Mujakić bili na visini zadatka. Velkoski je danas bio preloš, užasan. Bgmi kad god igramo ove jače tekme, nestane il se izgubi. Tanak je u bitnim tekmama.
Elem, Zvijezdu sad sačekat i uzet ih kako god. Oni su sad u usponu i to će biti jako teška utakmica. Bitno je sada momke dići iz ove lakrdije danas.
Bjelica yebem ti pomrle još jednom
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Brate Emire, najjače od svega je opravdavanje i izjednačavanje koje provode tzv navijači - fašisti iz "HZHB - UZP".emir79 je napisao/la:Jos sam ljut, glava me ionako citav dan boli, sve mi se sastavilo.
Pa majku vam yebem.
Boga mi dragog, čovjek se zapita s kim mi to dijelimo vazduh prije svega. Zar je toliko teško nekad reći "okej, napravili smo grešku" ili "sudija je potplaćen" i sl. Jedino mi Bošnjaci smo spremni priznati neke takve stvari. Gade mi se neke stvari. Kad pročitam šta se sve piše na forumu dođe mi da poludim.
Savez napolje. Proteste Ispred Saveza. Pisanje nece pomoci po netu ..bagra lopovska pravi zgradu **** im pleme. Sudijska komisija banditi uz Begica, Pilava, Prolica, Bakovica. Smradovi lopovski!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sto se tice utakmice.. S mudima odigrano nema sta.
Ne mogu samo da shvatim zašto je Halilovic zaslužio ovoliku minutazu.. Danas nikakve koristi od njega, smio bih ruku u vatru stavit da bi Hare pokazao više od njega na krilu pa i Resic..
Ne mogu samo da shvatim zašto je Halilovic zaslužio ovoliku minutazu.. Danas nikakve koristi od njega, smio bih ruku u vatru stavit da bi Hare pokazao više od njega na krilu pa i Resic..
ZZ
Kadusicu noge slomiti prvom prilikom!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova ekipa i ovi momci su strašni, svi do jednog. Kakvo drugarstvo, kakvo zajedništvo i kakva ljubav prema klubu. HVALA VAM MOMCI!
Rahmanović i Tatar su zajedno otišli u Mostar da bodre svoje saigrače, ne znam za ostale suspendirane.
Kapiten gine cijelu tekmu, daje go i rukom udara grb, Perišić nasrnu na Mujakića dok je ležao povrijeđen a odma skače Dupovac ne da na njeg. Kad je ono gov.no sviralo penal nad Veselinovićem, Mujakić skače, ne može da vjeruje, mislim da bi u onom trenutku Khabiba nakautirao u par sekundi od bijesa, a da ne govorim o njegovoj sreći i slavlja kad smo dali golove. Hebibović je baš bio motivisan i ostavio je srce na terenu. Ahmetović standardno, čovjek nosi na leđima oba štopera i opet primi loptu na prsa i spusti je. Adukor gine i ni sekunde se ne štedi, mislim da bi glavom na kopačku kao onomad Tatko a čovjek iz Gane.. Ma ova ekipa je bolja od one šampionske iz 2015 godine. Ova ekipa zaslužuje daleko veću podršku. Ako Bog da, ako ovako nastave, titula ni u jednom trenutku neće doći u pitanje i neće biti neizvjesna borba.
Rahmanović i Tatar su zajedno otišli u Mostar da bodre svoje saigrače, ne znam za ostale suspendirane.
Kapiten gine cijelu tekmu, daje go i rukom udara grb, Perišić nasrnu na Mujakića dok je ležao povrijeđen a odma skače Dupovac ne da na njeg. Kad je ono gov.no sviralo penal nad Veselinovićem, Mujakić skače, ne može da vjeruje, mislim da bi u onom trenutku Khabiba nakautirao u par sekundi od bijesa, a da ne govorim o njegovoj sreći i slavlja kad smo dali golove. Hebibović je baš bio motivisan i ostavio je srce na terenu. Ahmetović standardno, čovjek nosi na leđima oba štopera i opet primi loptu na prsa i spusti je. Adukor gine i ni sekunde se ne štedi, mislim da bi glavom na kopačku kao onomad Tatko a čovjek iz Gane.. Ma ova ekipa je bolja od one šampionske iz 2015 godine. Ova ekipa zaslužuje daleko veću podršku. Ako Bog da, ako ovako nastave, titula ni u jednom trenutku neće doći u pitanje i neće biti neizvjesna borba.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sa ovakvim pristupom,željom i drugarstvom mogu nam se napušiti i savez i škutorija i svi ostali dušmani. SVI ZAJEDNO GAZI DO TITULE!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvijezda 5 pobjeda zaredom, gol razlika 8:0? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Ma ova ekipa je bolja od one šampionske iz 2015 godine.
Po zajedništvu, timskoj igri, daleko bolja ekipa nego ona iz šampionske sezone.
Ona ekipa je imala veću širinu, tzv zvijezde, ali nismo se nekog prelijepog fudbala ni tada nagledali.
Sve u svemu draže mi je vidjeti našu djecu kako izgaraju na terenu, nego preplaćene strance!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tamara, Tamara
koga si noćas varala, varala
dok si njega sanjala svu noć
kaži nam, Tamara
koga si noćas varala, varala
dok si njega sanjala svu noć
kaži nam, Tamara
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- SedrenikHz
- Kontakt:
Joj još me nije prošla huja.. šta je ono u pm
ALI ADUKOR JE PREKUCAO
ALI ADUKOR JE PREKUCAO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Koliko golova nam je postigao Nermin s ova 2 današnja 
I svaki je baš hinjski proslavio

I svaki je baš hinjski proslavio
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bošnjacki korpus uplice svoje prste i u slobodne letove hrvatskih objekata na hrvatskoj prapostojbini. Nedovoljno im bilo sto su im izabrali člana predsjednistva. Žestoko i brutalno kazniti Dzakmica. Za primjer uzeti, onomad, Ognjena Valjica koji je srpsku nejjac iz Trebinja spasio strašnog transparenta ARBIH prekidom utakmice, a savez oduzimanjem tri boda. Da ne postupise tako ko zna kakve bi sve transparente viđali po stadionima, to bi išlo i do "noz, žica... " i slicnih fašističkih orgijanja.joker90 je napisao/la:I koji qrac ovaj Dzakmic ima da svojom glavom ugrozava hrtvatsku flasu koja leti?? kuknjava
Šalu na stranu da se sjetimo, kome se smije, uzmu se bodovi i za daleko manje stvari.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kadušić i Bilbija su mi od danas baš mrski, majku im bezobraznu...jedino je Todorović ispao fer i korektan i svaka mu čast, mislim da nije nikad slavio go protiv nas a i danas je prvi pritrčao da smiruje navijače čak i na koljena pao, na stranu to što je on težio i išao na to da nam da gol. Rustem paša kulturno odradio posao, nije se vidio 
FK Sarajevo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
ZA BOD SPREMNI!Oerde je napisao/la:Bošnjacki korpus uplice svoje prste i u slobodne letove hrvatskih objekata na hrvatskoj prapostojbini. Nedovoljno im bilo sto su im izabrali člana predsjednistva. Žestoko i brutalno kazniti Dzakmica. Za primjer uzeti, onomad, Ognjena Valjica koji je srpsku nejjac iz Trebinja spasio strašnog transparenta ARBIH prekidom utakmice, a savez oduzimanjem tri boda. Da ne postupise tako ko zna kakve bi sve transparente viđali po stadionima, to bi išlo i do "noz, žica... " i slicnih fašističkih orgijanja.joker90 je napisao/la:I koji qrac ovaj Dzakmic ima da svojom glavom ugrozava hrtvatsku flasu koja leti?? kuknjava
Šalu na stranu da se sjetimo, kome se smije, uzmu se bodovi i za daleko manje stvari.
Trenutno korisnika/ca: blap, Google [Bot], kogmagie46 i 75 gostiju.