freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
						- neutralan__
- Kontakt:
Dobro je necemo vise o ratovima i Americi.Idemo na drugu temu,veseliju.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

FK Budućnost Banovići 1947  Ljumani 1988
nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta

nema potpisa
ma znas kako ces...ukucaj u google-u download cirkus colombia torrent i skines preko torrenta...to je najboljeAdmir_Sa je napisao/la:nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Dobar je to film, al gubljenje vremena, nemoj skidatAdmir_Sa je napisao/la:nema ga ovde, a i ovo nesh komplikovano, moras se regCeMa je napisao/la:freefullmovies.netAdmir_Sa je napisao/la:odakle ba mogu skinuti onaj film Danisa Tanovica Cirkus Columbia sa nashim prevodomJa nisam u zivotu 2 filma skinuo sa neta

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
						Peyton Manning - the greatest QB of all time!
al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera  

tek sad vidim da sam zasluzio mjesto u najsmjesniji postovi. napisao sam sa prevodom, a film na nashem jeziku

tek sad vidim da sam zasluzio mjesto u najsmjesniji postovi. napisao sam sa prevodom, a film na nashem jeziku

nema potpisa
hahahah...koji si ti ludjakAdmir_Sa je napisao/la:al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera

u poz smislu
  u poz smislu   

ma nemogu ti sad objasnjavati o torentu....trazi po google-u download free movies i tak slicno i naces negdje 100 %

Clinton je došao na vlast 93.g.(dotad je bio Džordž stariji) i sad bi se trebao covjek zamarati nekim balkanskim ratovima i glupostima, a ostaviti po strani probleme vlastitih građana?!dr.van nostrand je napisao/la:Cekali 4 god. da Bosna vise padne , a ono suprotno , od osnivanja ARBiH , ona svakim danom sve vise jacala i sve veci otpor pruzala i malo po malo oslobadjala uzurpiranu teritoriju od agresora .
Kad je vec bilo izvjesno da bi ARBiH mogla pobijediti i osloboditi skoro cijelu svoju teritoriju , onda su Clinton i njegova administracija odlucili da se napravi mir i prekinu sukobi .
Doduše, njegova administracija i jest pomogla u završetku tog prljavog rata i bila organizator Daytona jer naši šupljoglavci nisu znali ostaviti puške sa strane. Nit us znali sastaviti tri čiste rečenice.
I slažem se sa kdn-om.
Nama su uvijek neki drugi krivi. Ameri (ili zapadnjaci) su krivi za Miloševićev govor mržnje na Gazimestanu 1989.g.??! Ili Šešeljeve huškačke govore po Vojvodini, Kninu, Gračacu?! Belosvetske sile su krive za tenkove i granate po Vukovaru, Sarajevu?!
Kod nas su uvijek krivi neki drugi a ne mi sami, nikad ne preuzmemo odgovornsot i krivicu na sebe.
Kad dijete ode u školu i dobije 1 jer nije znalo, bit ce kriv učitelj. Kad radnik dobije otkaz jer svaki dan uredno po mjesec dana kasni na posao da bi mogao popiti kavicu sa frendekima, bit ce kriv kapitalisticki pokvareni poslodavac. Uvijek netko drugi. Pa i u ratu. Kako ovom, tako i svim proslim..
jebga, ode ja daleko

p.s. i da, odvratna mi je i gadi mi se americka politika, ali bi kamaru stvari mogli nauciti od njih (ne mislim sad pritom na politiku, nego na ostale stvari, ekonomija, obrazovanje itd.)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ajde bre, covece:Admir_Sa je napisao/la:al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera
http://www.softonic.it/s/mi-torrent-1.7.1
Skines torrent. Instaliras. Onda u njegovom pretrazivacu kucas ime filma koji ti treba. Kad ga nadjes, krenes u skidanje.

X ko iznad Mostara na ovaj postdubrava je napisao/la:Clinton je došao na vlast 93.g.(dotad je bio Džordž stariji) i sad bi se trebao covjek zamarati nekim balkanskim ratovima i glupostima, a ostaviti po strani probleme vlastitih građana?!dr.van nostrand je napisao/la:Cekali 4 god. da Bosna vise padne , a ono suprotno , od osnivanja ARBiH , ona svakim danom sve vise jacala i sve veci otpor pruzala i malo po malo oslobadjala uzurpiranu teritoriju od agresora .
Kad je vec bilo izvjesno da bi ARBiH mogla pobijediti i osloboditi skoro cijelu svoju teritoriju , onda su Clinton i njegova administracija odlucili da se napravi mir i prekinu sukobi .
Doduše, njegova administracija i jest pomogla u završetku tog prljavog rata i bila organizator Daytona jer naši šupljoglavci nisu znali ostaviti puške sa strane. Nit us znali sastaviti tri čiste rečenice.
I slažem se sa kdn-om.
Nama su uvijek neki drugi krivi. Ameri (ili zapadnjaci) su krivi za Miloševićev govor mržnje na Gazimestanu 1989.g.??! Ili Šešeljeve huškačke govore po Vojvodini, Kninu, Gračacu?! Belosvetske sile su krive za tenkove i granate po Vukovaru, Sarajevu?!
Kod nas su uvijek krivi neki drugi a ne mi sami, nikad ne preuzmemo odgovornsot i krivicu na sebe.
Kad dijete ode u školu i dobije 1 jer nije znalo, bit ce kriv učitelj. Kad radnik dobije otkaz jer svaki dan uredno po mjesec dana kasni na posao da bi mogao popiti kavicu sa frendekima, bit ce kriv kapitalisticki pokvareni poslodavac. Uvijek netko drugi. Pa i u ratu. Kako ovom, tako i svim proslim..
jebga, ode ja daleko
p.s. i da, odvratna mi je i gadi mi se americka politika, ali bi kamaru stvari mogli nauciti od njih (ne mislim sad pritom na politiku, nego na ostale stvari, ekonomija, obrazovanje itd.)

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Pa i jesu Ameri krivi ! Amerika i Rusija za naš rat  Nazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao  !
 Nazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao  !

Nazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao  !
 Nazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao  !Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
hvala punoMaGiCa je napisao/la:Ajde bre, covece:Admir_Sa je napisao/la:al ja nemam taj torent, mozel link da se to skine i objasnjenje kako to cudo fercera
http://www.softonic.it/s/mi-torrent-1.7.1
Skines torrent. Instaliras. Onda u njegovom pretrazivacu kucas ime filma koji ti treba. Kad ga nadjes, krenes u skidanje.
to kao onaj limewire sto su se nekad preko njega pjesme skidale, samo ga otvoris ukucas naziv pjesme i skines

nema potpisa
						- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Admire pojma ti nemas   

Igrati PES 5 i jesti i piti ostatke od sinoc neprocjenjivo

Neću ćevap stavit usta do daljnjegSamo F.K.S !! je napisao/la:Admire pojma ti nemas
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- neutralan__
- Kontakt:
Jel opet kenijadu pijes?Samo F.K.S !! je napisao/la:Admire pojma ti nemas

FK Budućnost Banovići 1947  Ljumani 1988
						- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ahaneutralan__ je napisao/la:Jel opet kenijadu pijes?Samo F.K.S !! je napisao/la:Admire pojma ti nemas

FruteKe sto bolan ?
- neutralan__
- Kontakt:
- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Otice mi jetra i bubreg  

[youtube][/youtube]
Haj svi koji su dobili nogu od trebe zbog svoje krivice

[youtube][/youtube]
Haj svi koji su dobili nogu od trebe zbog svoje krivice

Kenijada - Časa više, bubreg manje  

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO 
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
						....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@dubrava
Zapad ( SAD ) je znao kakav se scenario sprema na Balkanu , te je na taj nacin i saucesnik u njemu .
JNA se ponasala u Yugosl. kao domaca armija , te su BiH pogotovo gdje se vjerovalo da nece biti problema i rata a uveliko su se spremali za njega .
Lijepo su dosli zauzeli polozaje po svome izboru te se ukopali i poceli pucati i unistavati gradove i mjesta po BiH .
Pruzio se otpor u pocetku te se stvorila ARBiH , koja ce malo po malo da zadaje sve jaci i jaci otpor agresoru i da oslobadja dio po dio svoje teritorije , uz nametnuti famozni embargo na naoruzanje .
JNA nije nista borbom zauzela niti osvojila , vec sto su od samog starta 1992. god. uspjeli zadrzati to im je na kraju i ostalo , nista oni nisu uspjeli zauzeti ,
  ,  
Cekao se pad i poraz skoro pune 4 . god. BiH se odbranila i pocela ozbiljno da zadaje udarac agresoru , koji je u tome momentu bio na velikom broju ratista u rasulu .
Jednostavno , sprijeceno je naredovanje i oslobadjanje teritorije BiH od strane mocnih sila na celu sa SAD i kontakt grupe za bivsu ex-Yu .
SAD da hoce i zele , kao sto su to zeljele 1995 god. kada su organizirali mirovnu konferenciju , danas bi kod nas mogle mnoge stvari poboljsati i unaprijediti ,
npr. da "smire" laktaskog vozda ili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH
   ili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH   .
    .

Zapad ( SAD ) je znao kakav se scenario sprema na Balkanu , te je na taj nacin i saucesnik u njemu .
JNA se ponasala u Yugosl. kao domaca armija , te su BiH pogotovo gdje se vjerovalo da nece biti problema i rata a uveliko su se spremali za njega .
Lijepo su dosli zauzeli polozaje po svome izboru te se ukopali i poceli pucati i unistavati gradove i mjesta po BiH .
Pruzio se otpor u pocetku te se stvorila ARBiH , koja ce malo po malo da zadaje sve jaci i jaci otpor agresoru i da oslobadja dio po dio svoje teritorije , uz nametnuti famozni embargo na naoruzanje .
JNA nije nista borbom zauzela niti osvojila , vec sto su od samog starta 1992. god. uspjeli zadrzati to im je na kraju i ostalo , nista oni nisu uspjeli zauzeti
 ,
  ,  Cekao se pad i poraz skoro pune 4 . god. BiH se odbranila i pocela ozbiljno da zadaje udarac agresoru , koji je u tome momentu bio na velikom broju ratista u rasulu .
Jednostavno , sprijeceno je naredovanje i oslobadjanje teritorije BiH od strane mocnih sila na celu sa SAD i kontakt grupe za bivsu ex-Yu .
SAD da hoce i zele , kao sto su to zeljele 1995 god. kada su organizirali mirovnu konferenciju , danas bi kod nas mogle mnoge stvari poboljsati i unaprijediti ,
npr. da "smire" laktaskog vozda
 ili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH
   ili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH   .
    ."When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
						http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black