Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
http://sportsport.ba/bh_fudbal/piplica- ... tao/131930" onclick="window.open(this.href);return false;

Papetove izjave i odgovori na novinarske provokacije su iz dana u dan sve bolje.Čak i 'papemrzitelji' to priznaju. 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- donniedarko
- Kontakt:
O kakvim provokacijama pricas ?
Novinar ga po deseti put pita za Hrasnicu.donniedarko je napisao/la:O kakvim provokacijama pricas ?
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
I Mexico i Argentina i Portugal su nas ubili presingom! Ko je gled'o zna o čemu govorim(o)DonCorleone je napisao/la:Emire,
Portugal nas je u prvih pola sata pregazio brzim presingom, nismo mogli ustanoviti dva dodavanja, a kamoli da smo uspjeli iznjeti loptu iz nase polovine, jednostavno nisu nam dali disati. Isto je ocekivati ponovo od Argentine, kako se time oduprijeti? Da li je Safet svijestan da ce Argentinci traziti nas skalp, pogotovo u prvih 45 minuta?

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Nikoga oni nisu pregazili. Jer da su u stanju to uraditi, uradili bi isto i u Zenici, a bilo je 0-0.DonCorleone je napisao/la:Emire,
Portugal nas je u prvih pola sata pregazio brzim presingom, nismo mogli ustanoviti dva dodavanja, a kamoli da smo uspjeli iznjeti loptu iz nase polovine, jednostavno nisu nam dali disati. Isto je ocekivati ponovo od Argentine, kako se time oduprijeti? Da li je Safet svijestan da ce Argentinci traziti nas skalp, pogotovo u prvih 45 minuta?
Lahko je yebat ekipu sa igracem vise i to gotovo citavo drugo poluvrijeme. Mudo bi oni moje dali 6 golova da je Lulic ostao do kraja.
Sa nama se niko nece naigrati , upamtite to, niko ziv. Nisu nasi igraci nikakvi levati, nego momci koji igraju po super klubovima u super ligama. Vidjecemo poslije SP-a ko ce da se crveni i okrece pricu, proce to brzo, no sikiriki.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
[youtube][/youtube]
Strasan video.

Strasan video.

-
- Kontakt:
vjerovatno kakvu god postavu izvedemo tesko da mozemo do nekog dobrog rezultata protiv argentine ,ja se vise bojim nekog debakla koji moze uticati na ove druge dvije utakmice ili nedaj Boze nekog crvenog kartona ili nesto slicno ,oni su prgavi provociraju a i brzi su morat cemo dosta prekida raditi a to je šansa da nas kartonira ,tu se moramo paziti .nama su i onako kljucne utakmice s nigerijom i iranom .
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta si ti gledao Emire Bog sami zna.emir79 je napisao/la: Nikoga oni nisu pregazili. Jer da su u stanju to uraditi, uradili bi isto i u Zenici, a bilo je 0-0.
Lahko je yebat ekipu sa igracem vise i to gotovo citavo drugo poluvrijeme. Mudo bi oni moje dali 6 golova da je Lulic ostao do kraja.
Sa nama se niko nece naigrati , upamtite to, niko ziv. Nisu nasi igraci nikakvi levati, nego momci koji igraju po super klubovima u super ligama. Vidjecemo poslije SP-a ko ce da se crveni i okrece pricu, proce to brzo, no sikiriki.
Nas je Portugal sahranio u prvom poluvremenu presingom, o kojem ja u biti i pricam i na koji upozoravam, ali posto ti prebaci pricu na nasu snagu (monogo smo jaki

Drugi put ces mi morati posuditi tvoje naocale da i ja na tvoj nacin pogledam utakmicu

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne trebaju ti moje naocale, dobices ih sam nakon SP-aDonCorleone je napisao/la: Sta si ti gledao Emire Bog sami zna.
Nas je Portugal sahranio u prvom poluvremenu presingom, o kojem ja u biti i pricam i na koji upozoravam, ali posto ti prebaci pricu na nasu snagu (monogo smo jaki), jer zaboga imamo ekstra fudbalere, rekoh da te napomenem, da nama nije potrebna nikakva sila da nas spusti na zemlju, nas i Egipat bruka. Amerika nam zabi u 45 minuta 4 gola, Portugal 6, protiv Argentine je moglo biti 5 da nas nije velika sreca pronosala itd. itd.
Drugi put ces mi morati posuditi tvoje naocale da i ja na tvoj nacin pogledam utakmicu.

Ma te prijateljske nista ne govore, jer nasi igraci ih igraju za qrac, pa nije to samo tako od prije 4-5 godina, tako nam je otkako postojimo kao reprezentacija. Pa protiv Irana vodimo, ako se ne varam 4-1 izgubimo 5-4

Rijeka nas pobjedi

Na SP-u ce biti nase pravo lice, poslije toga mozemo govoriti o nasem kvalitetu, da mozemo i znamo dokazali smo bezbroj puta , i pod Cirom i Sliskovicem i pod Muzurovicem, kao i pod Susicem. Razapnemo Belgiju ,Grcku,Dansku, pa i Francuze koji su na ocigled bili potpomognuti sudijom. Nosili se i sa Spanijom.
Pa i Portugal se nije u Zencici naigrao, pod Cirom takodje na guzove dobijali utakmice protiv nas po 1-0. Vec napisah, rezultat nebi nikad u zivotu bio 6-2, da smo bili kompletni do kraja. Mi smo ako se ne varam 40 minuta igrali sa igracem manje, pa da su i mnogo jacu reprezentaciju od nas imali oslabljenu , dobili bi je.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pocinjem shvatati Papeta zasto ne voli ovu pjesmu "Oj Safete Sajo saralijo", uvijek mu je pustaju u svim emisijama. Vala i meni je to pocelo ici na zivce a mogu misliti kako je njemu. Budite malo originalni, zasto uvijek isto?
Baš neki dan kontam kako se zvati Safet - Sajo, i Ramo. Pjesma je uvijek spremna u takvim slučajevima.calcio je napisao/la:Pocinjem shvatati Papeta zasto ne voli ovu pjesmu "Oj Safete Sajo saralijo", uvijek mu je pustaju u svim emisijama. Vala i meni je to pocelo ici na zivce a mogu misliti kako je njemu. Budite malo originalni, zasto uvijek isto?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Kad si tako fino objasnio. Napisi koju recenicu kako su ta ista Francuska i taj isti Portugal odigrali na euro 2012. I onda umijesto aplauza udaraj sebi po obrazima, jer vidis samo sto zelis da vidis. A to nije zdravo.ZahaKING je napisao/la:računaš francuze koji su se patili s bjelorusima u istoj grupisamoposmatram je napisao/la:Igrali smo i protiv francuske 1:1ZahaKING je napisao/la:igrali smo mi protiv portugala ofanzivno pa ispušismo 6:2fora je da ne izgubimo tu utakmicu, jer u naredne dvije imamo šansu, a ne da se klinčimo lepršavom igrom, ofanzivom i da primimo 3-4 gola koja nam mogu kasnije odlučivati o prolazu
Sa defenzivnom igrom racunaj na zute i crvene kartone.e aferim sine bosanski...
Rastavili nas evropski brazilci na proste faktoreArgentina bez 2-3 ključna igrača 2:0, Egipat
i ti meni kažeš ofanzivno?
jes' kad bi imali roster k'o španija
I kad to objasnis reci mi ko je izbacio ta dva tima i sa kakvom igrom, defenzivnom ili ofenzivnom.
-
- Kontakt:
Brzim presingom i drzanjem lopte u svojim redovima. Sakrij loptu argentincima i nemogu pobjediti.DonCorleone je napisao/la:Emire,
Barcelona od kako postoji igra tu igru, Spanija, Portugal...
-
- Kontakt:
Mi smo prestali igrati ofenzivno kad je Dzeko dao gol. A snagu smo izgubili od defenzivne igre. Ko ima loptu taj se manje trosi, jer je nemora ganjati. Fudbalov ABC.zgembo89 je napisao/la:Mi smo protiv Francuske igrali prvo poluvrijeme ofanzivno u drugom smo crkli zbog takvog tempa pa smo masovno primali zute kartone i igraci nam prolazili..
Po meni kljuc je dva defanzivca BEsic i Salihovic dva krila Dzeko isturen i Pjanic organizator..Mi ne mozemo drzati loptu nasa sansa je u brzoj kontri i eventualno nekoj dugoj lopti prema Dzeki,Pjanic to moze..
Ako jednog prođe drugi igrac pokupi loptu kad su zgusnuti i kad su borbeni igraci,a sta ces kad ti igrac prodje MIsimovica pa Medunjanina jos i ono "lazno krilo"
Kralj, šah-mat,kancelar, grof, princ, sultan i ajatolah Pape SušićHead je napisao/la:[youtube][/youtube]

Legenda fudbala i ljudska gromada!

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Izvini kolega, ali nije Sultan, to je rezervisano.
Ali to kancelar mi se sviđa, zvuči baš Germanski.
Kancelar Safet Sušić 'Pape'.
Ali to kancelar mi se sviđa, zvuči baš Germanski.
Kancelar Safet Sušić 'Pape'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
LapsusVirtu4l je napisao/la:Izvini kolega, ali nije Sultan, to je rezervisano.

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.