FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A sta je vama gospodska izjava Husrefa, zao mu kolege al et lete cigle flase jbg desava se, pa desava se nama i da nam igrace po gostujucim terenima udaraju i kradu nas i jebu nas i nek nas jebu kad smo picke
Momak u bolnici zavrsi a ti fol nake izjave dajes, izadjes gino i kazes ovo je dno dna, svaki put imo ovakve situacije od fasistickog navojanja i orgijanja do kradaj i gadjanja, al treba imati muda za to a ti di dokazo da si picka
Slijedeci put kad tebe cigla pogodi i tad budu gospodin pa reci jbg desava se
Ovo da se u Sarajevu desilo vec sutra bi treci entitet bio
Momak u bolnici zavrsi a ti fol nake izjave dajes, izadjes gino i kazes ovo je dno dna, svaki put imo ovakve situacije od fasistickog navojanja i orgijanja do kradaj i gadjanja, al treba imati muda za to a ti di dokazo da si picka
Slijedeci put kad tebe cigla pogodi i tad budu gospodin pa reci jbg desava se
Ovo da se u Sarajevu desilo vec sutra bi treci entitet bio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Vidis kako smo na anketi pogodili da ce biti X.Bolje da smo se utalili svi i stavili lovu na kladaru sad bi u kafani prepricavali dogadjaje i castili se 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Normalno opet bi to uradio da neko nakon svega napise nesto za naseg igraca sto se cudis,jesam li nesto cudno odreagovao,odreagovao sam kao svaki iskreni navijac Sarajevamma_hz je napisao/la:A brate nije ti fer jbt.zagor1987 je napisao/la:Izvini Skoro mislio sam da si ozbiljno napisao ono halali
Covjeku prijetis da CES ga zadaviti ,**** mu mater i sto je najgore trazis da ga banuju.Stvarno uzas,sto je puno puno je.Ajde sve ovo ostalo i nekako ali da ga banuju.![]()
Svi ostavili Dzakmica samo Handze ni milimetra.Zna on o kakvim se g.ovnima radi pobjegao odozdo.
Jbg. brate sta je time postigao. Ovo je na upravi da odradi. Sto se Husrefa tice, on je sa momcima odradio lavovski posao iako mu je bukvalno falilo pola ekipe.DenchiNL je napisao/la:i Baka je gospodin, ali **** mater savezu i sudijama kad mu god nije pravo...treba gospodin imat muda isto...baš je nedavno dobio kaznu jer je bio gospodin sa onim iz Radnikaemir79 je napisao/la:Husref je gospodin, to i nije njegovo da radi. Ovdje treba uprava da odradi posao uz sve dokaze video zapisa. Husref je samo trener koji se redovno za sitnice kaznjava.paulus je napisao/la:ETO HUSREF IH SAM OPRAVDA SAM RECE DA JE OVO OK OVAKO![]()
ono gospodski pravo
A njeg oderu i zbog kosulje 500 marona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Greška u pisanju, mislio sam na 2*mma_hz je napisao/la:Valjda dvije brate.Zvijezda i Celik.Benjolos je napisao/la:Al kad vidim da nakon svega sto se desilo neko psuje Husrefu zato sto je izjavio to sto je izjavio stvarno nemam riječi, te osobe vjerovatno nisu navijaci Sarajeva.
Bez 5 standardnih i bitnih igraca mi izborimo ovaj razultat kakav jeste (mada trebao je biti pozitivan ali Bjelica odradio zadatak koji je dobio od saveza), samo zasluzuuje riječi hvale i podršku navijača. Sad se odmoriti dobro na pauzi i onda naredne 3 utakmice uzeti 6 bodova pa na pauzu do februara kao prvoplasirana ekipa.
Bordo bijeli za život cijeli!!
ja sam rekao za njega u afektu "hebem te tvrdoglava" isključivo zbog izmjena u kojim je hronično spor u svakom mandatu dosada je tako bilo s njim i to mu se spominjalo....znači uvijek kasno mjenja i nema osjećaj za to...Benjolos je napisao/la:Al kad vidim da nakon svega sto se desilo neko psuje Husrefu zato sto je izjavio to sto je izjavio stvarno nemam riječi, te osobe vjerovatno nisu navijaci Sarajeva.
Bez 5 standardnih i bitnih igraca mi izborimo ovaj razultat kakav jeste (mada trebao je biti pozitivan ali Bjelica odradio zadatak koji je dobio od saveza), samo zasluzuuje riječi hvale i podršku navijača. Sad se odmoriti dobro na pauzi i onda naredne 3 utakmice uzeti 6 bodova pa na pauzu do februara kao prvoplasirana ekipa.
izjava mu je isto preblaga ako si ovako oštećen na terenu pa napadnut sa tribina....
igrači koji su igrali su se trudili ali tek poslije primljenog gola, a ganjali su vrhunski poslije 1-1(da smo počeli onako ne bi ga ni primili sigurno)...očekivao sam bod ali smo oštećeni za pobjedu pa je tako baš gorko...da sam bogdo na teletextu ovo pratio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel Mujakic na kraju tekme bar prisao onom zgolji da ga pita jel ga stid sto je onako pao? 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Desava se ovo i u Sarajevu i na svim terenima samo smo mi malo manje precizni u gadjajuInijesta je napisao/la: Ovo da se u Sarajevu desilo vec sutra bi treci entitet bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Žao mi je samo što nakon jedne ovakve partije gdje te osakati jedan balvan prodani, moramo pisati o tim stvarima, a ne o odličnoj tekmi koji su naši momci pružili. Svaka im čast, bez pet igrača doći u ono grotlo ustaša i odigrati odlično, a još promašiti dva zicera, dok su ove ustaše bile u punom sastavu.
Konačno imamo pravu ekipu i ostaje žal što nismo bili u punom sastavu, jer bi im napravili djecu uz Rahmanovića, Stanojevića, Crepulju i Tatara. Jedva čekam narednu utakmicu, neće onoj pickici četničkoj i govancetu Kadušiću niko ostati dužan.
Od Uprave očekujem brzu reakciju i da se napravi veliki korak i odmah ide ka UEFA-i. Samo oni to mogu riješiti i neka ovo bude jedan okidač za pravdu, da se napokon riješi kriminalca Begića i ostalih uhljeba, koji su davno trebali truhnuti u zatvoru. Od žalbi savezu nema koristi, jer su tu talovi u igri i dobićemo samo efekat da će ga suspendovati na par utakmica i onda opet po starom.
Konačno imamo pravu ekipu i ostaje žal što nismo bili u punom sastavu, jer bi im napravili djecu uz Rahmanovića, Stanojevića, Crepulju i Tatara. Jedva čekam narednu utakmicu, neće onoj pickici četničkoj i govancetu Kadušiću niko ostati dužan.
Od Uprave očekujem brzu reakciju i da se napravi veliki korak i odmah ide ka UEFA-i. Samo oni to mogu riješiti i neka ovo bude jedan okidač za pravdu, da se napokon riješi kriminalca Begića i ostalih uhljeba, koji su davno trebali truhnuti u zatvoru. Od žalbi savezu nema koristi, jer su tu talovi u igri i dobićemo samo efekat da će ga suspendovati na par utakmica i onda opet po starom.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 nov 2018, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja rekoh da provjerim jesili naucio STA je sarkazam.Zajebancija brate zajebancija,nakon ovoga nas niko ne zaustavlja,hallali dobrila me opalila.zagor1987 je napisao/la:Normalno opet bi to uradio da neko nakon svega napise nesto za naseg igraca sto se cudis,jesam li nesto cudno odreagovao,odreagovao sam kao svaki iskreni navijac Sarajevamma_hz je napisao/la:A brate nije ti fer jbt.zagor1987 je napisao/la:Izvini Skoro mislio sam da si ozbiljno napisao ono halali
Covjeku prijetis da CES ga zadaviti ,**** mu mater i sto je najgore trazis da ga banuju.Stvarno uzas,sto je puno puno je.Ajde sve ovo ostalo i nekako ali da ga banuju.![]()
Svi ostavili Dzakmica samo Handze ni milimetra.Zna on o kakvim se g.ovnima radi pobjegao odozdo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
gospodin šampion, mi mu špalir praviliBenjolos je napisao/la:Baka je seljačina, kockar i pijanica, to nije vidjelo gospodinaDenchiNL je napisao/la:i Baka je gospodin, ali **** mater savezu i sudijama kad mu god nije pravo...treba gospodin imat muda isto...baš je nedavno dobio kaznu jer je bio gospodin sa onim iz Radnikaemir79 je napisao/la: Husref je gospodin, to i nije njegovo da radi. Ovdje treba uprava da odradi posao uz sve dokaze video zapisa. Husref je samo trener koji se redovno za sitnice kaznjava.![]()
ono gospodski pravo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kadusicuuuuuuu ISTOK TE CEKAAAAAAAAAA
a po gradu ne hodaj, da ti na pamet ne padne
a po gradu ne hodaj, da ti na pamet ne padne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
pa bar bi imao nekakav zapis da baš nije tako kako je delegat napisao, da neko vidi da gosti nisu zadovoljni kad te gađa domaćin, digni frku, podigni slučaj, nikad se ništa neće promjenit kad za ovo sranje kažeš "bilo bez incidenata" i ukradu ti pobjedu ti kažeš realnoemir79 je napisao/la: Jbg. brate sta je time postigao. Ovo je na upravi da odradi. Sto se Husrefa tice, on je sa momcima odradio lavovski posao iako mu je bukvalno falilo pola ekipe.
A njeg oderu i zbog kosulje 500 marona.
Svaka cast na pjesmi o Starom mostu
!!Hvala vam,puno nam to znaci!Danas sretoh grupu Horda u Mostaru i zazelih im srecu na tekmi.Al nazalost pokradose vas,majorizani 'rvati!Sretno u nastavku i naravno da osvojite ligu od srca vam zele Mostarci 
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Sabur braćo, uzeli smo bod na teškom gostovanju, bježimo 5, sad dvije tekme kod kuće, malo pozitive.....
Je li rano da kazem SAMPIONI!
Husrefe doktore!
Husrefe doktore!
-
belosevic28
- Kontakt:
U sridu od A do Z. Jos samo da kazem necu halaliti nikome ko u gradu sretne Jadvana i bar ga ne pljune u zvaljavu facu.AlfredNobel je napisao/la:Žao mi je samo što nakon jedne ovakve partije gdje te osakati jedan balvan prodani, moramo pisati o tim stvarima, a ne o odličnoj tekmi koji su naši momci pružili. Svaka im čast, bez pet igrača doći u ono grotlo ustaša i odigrati odlično, a još promašiti dva zicera, dok su ove ustaše bile u punom sastavu.
Do titule momci !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zvanicna "Nepostojeci penal donio bod domacinu"
Tako odma direkt.
Tako odma direkt.
U Srbiji je za slican penal onaj sudija zavrsio u Policiji na ispitivanju i poslije su mu trajno zabranili sudjenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.