Zalijepi članak.Adma je napisao/la:http://****.ba/vijest/72036
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Vladavić: Od sljedeće sezone sam igrač Veleža, želimo napraviti veliki rezultat
Autor: Adnan Pločo
Datum: 2014-04-20 00:12:55
Admir Vladavić je zasigurno jedan od najboljih igrača koji su u poslijeratnom preiodu nosili dres Veleža.
Fudbaler koji trenutno igra na Malti za klub Sliema Wanderers. Fudbaler koji je za vrijeme igranja u Veležu bio ljubimac navijača, od iduće sezone će ponovo igrati u najdražem dresu kako i sam kaže. Naime pojavile su se špekulacije da će Vladavić od iduće sezone biti ponovo igrač Veleža a nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je to potvrdio za naš portal.
''Ja imam odlične odnose sa čelnicima Veleža. Nedavno smo razgovarali i ja sam izrazio želju da se vratim, jer sam previše u inostranstvu a i moj sin od jeseni kreće u školu, i želim ponovo igrati u Veležu. Velež zaista ima sjajan tim i mislim da je prava situacija da se naredne sezone napravi neki veliki rezultat, jer Mostar i navijači to zaslužuju. Ostalo je da finaliziramo dogovor, ali tu neće biti problema, i od sljedeće sezone ću igrati u dresu Veleža. Dobio sam i ogroman broj poruka navijača koji žele da se vratim. Mislim da sam zaista napravio mnogo u karijeri, i da je vrijeme da se vratim u Velež'' izjavio je za ****.ba, Admir Vladavić.
Autor: Adnan Pločo
Datum: 2014-04-20 00:12:55
Admir Vladavić je zasigurno jedan od najboljih igrača koji su u poslijeratnom preiodu nosili dres Veleža.
Fudbaler koji trenutno igra na Malti za klub Sliema Wanderers. Fudbaler koji je za vrijeme igranja u Veležu bio ljubimac navijača, od iduće sezone će ponovo igrati u najdražem dresu kako i sam kaže. Naime pojavile su se špekulacije da će Vladavić od iduće sezone biti ponovo igrač Veleža a nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je to potvrdio za naš portal.
''Ja imam odlične odnose sa čelnicima Veleža. Nedavno smo razgovarali i ja sam izrazio želju da se vratim, jer sam previše u inostranstvu a i moj sin od jeseni kreće u školu, i želim ponovo igrati u Veležu. Velež zaista ima sjajan tim i mislim da je prava situacija da se naredne sezone napravi neki veliki rezultat, jer Mostar i navijači to zaslužuju. Ostalo je da finaliziramo dogovor, ali tu neće biti problema, i od sljedeće sezone ću igrati u dresu Veleža. Dobio sam i ogroman broj poruka navijača koji žele da se vratim. Mislim da sam zaista napravio mnogo u karijeri, i da je vrijeme da se vratim u Velež'' izjavio je za ****.ba, Admir Vladavić.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bojim se da ćemo narednu sezonu da k.aramo redom
Sina još dovodi u Mostar,da tu ide u školu...šta reći nego babe naš.
Biće Veleža,biće biće...

Sina još dovodi u Mostar,da tu ide u školu...šta reći nego babe naš.
Biće Veleža,biće biće...

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.

Raja evo samo jedan argument nasega uzdizanja iz pepela, ovo je zvanična tabela nakon zvanicnog zavrsetka jesenjeg dijela bez ona dva dodata kola.E sad saberite ta dva kola plus redovan proljetni dio pa nek neko sracuna koji smo mi na tabeli na proljece.Ipak se kreće naprijed!!!!!

Zadnja izmjena: MVB, dana/u 20 apr 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Svaki dobar igrač, kao što je Vlada, koji samo svojom pojavom na terenu može da učini razliku , je dobrodošao
Ali iskreno ja očekujem jedno zvučno ime ubojitog špica,jednu 9-ku, nikako da prežalim Raščića koji je najbolji strijelac u Hong Kongu, ali se nadam da će ovo ljeto uprava učiniti sve da se ne ponovi ono što nam se često dešavalo u zadnje vrijeme
Da se osvrnem na utakmicu sa Željom, mislim da će ta utakmica da se puno razlikuje od drugih domaćih, jer Željo neće sigurno igrati bunker, 3 boda su im prijeko potrebna , a mi ćemo to po mom mišljenju iskoristiti na najbolji način, jer u takvim utakmicama,svi naši igrači dolaze do izražaja, feja je usavršio tu igru brze tranzicije i nadam se povoljnom rezultatu, pa da ako Bog da do kraja ubilježimo 9 bodova,i završimo sezonu sa 54 boda na kontu, što bi nam bila najbolja sezona od formiranja premijer lige poslije rata [po broju bodova], ne računajući onu sezonu 00/01 kad je ligu činilo 22 ekipe, i kad su se igrala 42 kola, tad smo imali cini mi se oko 70 bodova,nisam siguran,ako neko tačno zna neka me ispravi

Da se osvrnem na utakmicu sa Željom, mislim da će ta utakmica da se puno razlikuje od drugih domaćih, jer Željo neće sigurno igrati bunker, 3 boda su im prijeko potrebna , a mi ćemo to po mom mišljenju iskoristiti na najbolji način, jer u takvim utakmicama,svi naši igrači dolaze do izražaja, feja je usavršio tu igru brze tranzicije i nadam se povoljnom rezultatu, pa da ako Bog da do kraja ubilježimo 9 bodova,i završimo sezonu sa 54 boda na kontu, što bi nam bila najbolja sezona od formiranja premijer lige poslije rata [po broju bodova], ne računajući onu sezonu 00/01 kad je ligu činilo 22 ekipe, i kad su se igrala 42 kola, tad smo imali cini mi se oko 70 bodova,nisam siguran,ako neko tačno zna neka me ispravi

U tekstu gdje sam spominjao paljenje nasega transparenta od strane fašističkih hordi htio sam staviti ovu sliku kao dokaz:još ljepša, veća, grandioznija, ekstravagantnija, ponosnija i što je najvažnije još crvenija."Moji" svinjevci lagano patite pokažite mamama i tatama ovu sliku ali pritom budite oprezni da ne prerežu vene zbog prve i jedine ljubavi kad je vide, morate obavezno imati nešto za zaustavljanje krvi koja je i u vas nase boje.Kako god okrenete kuda god pođete šta god radili i šta god mislili i voljeli sve je crveno!!!!!

P.S. jede mi se pastrmka ali neću dok se ne vrati naša pastrmka.
- samo_lijevo
- Kontakt:
@MVB,sada slijedi lekcija o "ultra furkama".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Rascica sam prezalio ha su ga spomenuli u kontekstu prelaska u nase redove!
Ali slazem se da nam za sljedece sezone treba jedan spic ubica pa cak i jos jedan da ima ko da trpa kad vlada i sva ostala krila pocnu zadavati lopte u sesnesterac protivnika.....bice to vec ekipa za mnogo vece domete....napokon
Ali slazem se da nam za sljedece sezone treba jedan spic ubica pa cak i jos jedan da ima ko da trpa kad vlada i sva ostala krila pocnu zadavati lopte u sesnesterac protivnika.....bice to vec ekipa za mnogo vece domete....napokon
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 20 apr 2014, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Kako je ljepa ova tribina, da su sve cetri kao ove to bi bio super stadion.
Koji je trenutni kapacitet ?
Koji je trenutni kapacitet ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nešto više od 5000 po nekim mjerilima.
Što se tiče Vlade, šta drugo reći nego dobrodošao Veležov sine !

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pokazao je prije godinu dana da uvijek gine, i mada je bio medju nasim najstarijim igracima na terenu najvise je ginuo i trcao.. koliko je ono vladi sad godina? Ja mislim da je prekoracio 30 i sad kad dodje ja mislim da je to to dok neokaci kopacke za sva vremena! 2-3-4 godine jos u velezu i kraj karijere...zizu1991 je napisao/la:Nešto više od 5000 po nekim mjerilima.
Evo gledam na transfermarktu 26. juna 1982 rođen. Znači, kad dođe imat' će 32 godine. U Veležu završit' karijeru, kako i spada takvim igračima.

Šta drugo da radi igrač koji nosi Velež na srcu ?mikki21 je napisao/la:Pokazao je prije godinu dana da uvijek gine, i mada je bio medju nasim najstarijim igracima na terenu najvise je ginuo i trcao..

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd
jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
-
- Kontakt:
majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sto je zeljo veci klub od veleza pa mu treba pustit.ako si toliko velik dobi nas majstore?
sta treba pustit zelji
hoce li vam sarajevo pustit?????
dosta smo mi pustali.a sto nas taj zeljo i to sarajevo nije pustilo kad smo ispadali iz lige???
nego nam uzeli 12 boodova
jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite
sto je zeljo veci klub od veleza pa mu treba pustit.ako si toliko velik dobi nas majstore?
sta treba pustit zelji
dosta smo mi pustali.a sto nas taj zeljo i to sarajevo nije pustilo kad smo ispadali iz lige???
jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite
Sta rece pa osta ziv ?VELEZDOGROBA je napisao/la:jos nesto dodjemo na grbavicu cjeli stadion pjeva zrinjski mostar.......dovidjenja nema vam pustanja ako ste bolji dobite

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj tako pisati,nije citav stadion.To je djelo pojedinaca.VELEZDOGROBA je napisao/la:majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sta treba pustit zelji
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pustit ce te im itekako, to svi znaju. Pa niste ih na vasem terenu dobili od 2008 ko da su Barcelona.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
VELEZDOGROBA je napisao/la:majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sta treba pustit zelji
Ne lazi brate kako te nije stid to nikad nisu manijaci uradili uvijek je bilo skandiranje Istocni mostar pitari i mi smo uvijek to pjevali ako pustis Zelju to nije znak da je zeljo veci klub nego to je rivaistvo izmedju vas i njih zamsili da real pobijedi osaasunu kako bi barcelona bila prvak ili da glasgow pobjedi nekog da celtic ili zvezda kako bi partizan ili hadjduk pulu kako bi dinamo bio sampio ili da sarajevo pobijedi kako bi zeljo bio ili zeljo da pobijedi kako bi sarajev ili roma kako bi lazio bio to se nikad ne bi desilo to ne znaci da su drugi klubovi veci nego to je rivalstvo ja sam mislio da vam je ova situacija dosla kao kec na desetku da se nekako revansirate za svu nepravdu koju su vam nanjeli ali nema veze ako vama ne smeta njihova radost i sve sto dolazi uz titulu meni jos manje ali nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece
sta te trese ?VELEZDOGROBA je napisao/la:majstore mi cemo trazit od igraca da dobiju i zelju i svinjskog-----
sta treba pustit zelji
Vraća se u rodni grad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.