Zasto ne bi dosla obojica, pazi jednu stvar kagawa nam treba za poziciju iza napadaca ono sto danas igra rooney dok bi hazard zauzeo poziciju lijevog krila. Nije nemoguce da ukoliko ne dodje Hazard uz Kagawu dovedemo GaitanaCartman je napisao/la:Slazem se da ce samo jedan od njh doc, i uopste nema potrebe za obojicu. Cisto bacanje para. A siguran sam da ce doc Kagawa, a Hazard ce kod arapa ili negdje drugo.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kagawa izmislio fudbal za Hazarda. Kraj priče.

You'll never walk alone.
Ferguson nece dati 40M za Hazarda kako vam to nije jasno a da ne pricam jos 15M optimalno za Kagawu... A uostalom united je vec pretrpan krilnim igracima , vise je ocigledno da ima mjesta u City nego u unitedu trenutno...motty je napisao/la:Zasto ne bi dosla obojica, pazi jednu stvar kagawa nam treba za poziciju iza napadaca ono sto danas igra rooney dok bi hazard zauzeo poziciju lijevog krila. Nije nemoguce da ukoliko ne dodje Hazard uz Kagawu dovedemo GaitanaCartman je napisao/la:Slazem se da ce samo jedan od njh doc, i uopste nema potrebe za obojicu. Cisto bacanje para. A siguran sam da ce doc Kagawa, a Hazard ce kod arapa ili negdje drugo.
Sve sto SAF kupuje mlado i jeftino , ono sto se treba bash afirmisati , znaci Kagawa je trenutno najbolja moguca opcija za united , veoma dobar za malo para , to je ono sto se trazi

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šta, to ti je način da kažeš da se ne slažeš sa mnom. Inače, ljudi kažu: "Ne slažem se". Al šta ćeš, ima nas svakakvihVolimLiverpool je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kagawa izmislio fudbal za Hazarda. Kraj priče.![]()
![]()
![]()
![]()

Po toj logici Hazard bi bio lijevo jel,a dvojica od trojca Nani/Valencia/Young na klupi ? previse
pogotovo kad se u srcu sredine treba uzdati na Karika koji dabogda da odigra jos jednu na ovom nivou i par mrtvaca.
Kagawa + Modric/Martinez i neko slican je sasvim dovoljno.
pogotovo kad se u srcu sredine treba uzdati na Karika koji dabogda da odigra jos jednu na ovom nivou i par mrtvaca.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne pamtim da je Valencia odigrao utakmicu na lijevom krilu, a ako dodje Hazard on i Young bi bili lijevo dok bi Valencia i Nani bili desno ili cemo pak opet gledat Giggsa ili Parka na lijevom kriluRaul_64 je napisao/la:Po toj logici Hazard bi bio lijevo jel,a dvojica od trojca Nani/Valencia/Young na klupi ? previse
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Mislim da su te "kvalitetne" utakmice Nanija, nerijetke povrede Valencije i prilagodjavanje Younga jedan od razloga zasto je United ove sezone ostao bez naslova. Trebamo svi biti realni, od Nanija se mnogo vise ocekiva i sigurno je da on moze puno vise postici - da se uozbilji! Valencija je nazalost imao par povreda koje su ga poprilicno usporile da se ustabili u prvom timu dok je Young ovu sezonu imao fore da se prilagodi (i mislim da je uspio u tome) na igru pod Fergusonovim vodstvom.Raul_64 je napisao/la:zato sto Giggs i Scholes ce odraditi jos jednu sezonu,zato sto Nani i pored te trece utakmice u nizu moze opet odratiti 40 kvalitetnih utakmica(a imas Valenciu i Younga)ne_znam_ko_sam je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:Ma budite iskreni prema sebi yebo ga mišAko vam dodje Kagawa nece Hazard i obratno yebo ga vi šta sami sebe lazete
Zasto ne bi oba dosla? Giggs i Scholes su na odlasku, Nani ne moze uvezati 3 utakmice kako treba.. Zasto ne bi oba dosli?
i za to sto su igraci slicnog profila od kojih je samo jedan potreba a drugi bi bio bespotrebno gomilanje igraca i trosenje para,pogotovo kad se zna da nesto ima preče (DMF/CMF..)
Hazard je bolji,Kagawa je pristupacniji i dosta blizi...
jeftiniji dakako.
Kagawa moze igrati drugog napadaca ili ofanzivnog veznog, dok Hazard moze pokriti krilne pozicije i ofanzivnog veznog. U svakom slucaju ne vidim zasto ih Ferguson ne bi doveo obojicu (iako je to škrti Škot mislim da ga je ove sezone City raspi*zdio). Ali vrlo vjerovatno se nece trkati sa Cityem (ukoliko se pocnu ganjati ko ce vise dati za Hazarda).
Unitedu je nebitno kojeg od ove dvojice ce dovesti. U svakom slucaju su na dobitku!

Nasri nije dosao jer su ga $$$$ privukli Cityu, a Sneijder nije dosao jer Ferguson nije htio puno novaca dati za staklenog covjeka (sto se pokazao kao dobar potez jer je Sneijder veci dio sezone bio van forme nego sto je igrao kako zna i umije!).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Hazard/Nani/Young lijevo.....Valencia/Nani/Young/Hazard desno.motty je napisao/la:Ne pamtim da je Valencia odigrao utakmicu na lijevom krilu, a ako dodje Hazard on i Young bi bili lijevo dok bi Valencia i Nani bili desno ili cemo pak opet gledat Giggsa ili Parka na lijevom kriluRaul_64 je napisao/la:Po toj logici Hazard bi bio lijevo jel,a dvojica od trojca Nani/Valencia/Young na klupi ? previse
mislim cak i ovim redoslijedom...
koliko god se igra Uniteda zasnivala na krilima i slicnom ona nije bila problem ove godine,par povreda al krila su obavila svoje..
kazem,postoji mnogo vazniji problemi od samog krila.
mislim u tom pogledu bi Hazard bio povoljniji jer moze i to odradit i AMF.
ali opet dolazimo do noFaca kojih je United proslo ljeto fino potrosio a posto se uveliko plete ovo oko kagawe mislim da nema potrebe za Edenom.
Kod: Označi sve
Mislim da su te "kvalitetne" utakmice Nanija, nerijetke povrede Valencije i prilagodjavanje Younga jedan od razloga zasto je United ove sezone ostao bez naslova. Trebamo svi biti realni, od Nanija se mnogo vise ocekiva i sigurno je da on moze puno vise postici - da se uozbilji! Valencija je nazalost imao par povreda koje su ga poprilicno usporile da se ustabili u prvom timu dok je Young ovu sezonu imao fore da se prilagodi (i mislim da je uspio u tome) na igru pod Fergusonovim vodstvom.
Kagawa moze igrati drugog napadaca ili ofanzivnog veznog, dok Hazard moze pokriti krilne pozicije i ofanzivnog veznog. U svakom slucaju ne vidim zasto ih Ferguson ne bi doveo obojicu (iako je to škrti Škot mislim da ga je ove sezone City raspi*zdio). Ali vrlo vjerovatno se nece trkati sa Cityem (ukoliko se pocnu ganjati ko ce vise dati za Hazarda).
kao neko ko popratno prati United znam da isti ima fajnog duga i da je isti potrosio dovoljno para proslo ljeto pa mi je tesko ocekivati da tu sumu nesto prebace.
mislio sam da je fail to za United kad je bio na vrhuncu..a Sneijder nije dosao jer Ferguson nije htio puno novaca dati za staklenog covjeka (sto se pokazao kao dobar potez jer je Sneijder veci dio sezone bio van forme nego sto je igrao kako zna i umije!).
lik je slina na terenu kojem drugi trebaju donijeti loptu u noge i da isti ima jos trojicu iza ledja da trce za njega.
CMF/DMF Uniteda ? no way
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
United ima vec dosta krilnih igraca , a ako bi dosao Hazard jedan bi morao otici iz kluba , a sto se tice kagawe ukoliko dodje nece biti tolike rokade u timu ... Moje skromno misljenje je da je on puno pogodniji za trenutnu situaciju Uniteda nego Hazard.
Sta ce nam lijevo krilo? Imamo Younga i Nania koji tu mogu igrat. Njih dvojica plus Valencia su tri odlicna krila. Nani i Valencia su klasa, a ni Young nije daleko iza. Mislim da mnogi ovdje podcjenjuju Nania, a to je mozda nas jedini igrac koji moze nesto bas sam napravit i sigurno da je najbolji dribler u ekipi. Valencia je odlican, ali nekad ga nema nikako u utakmici, Nani uvijek nesto proba. Tu su jos Giggs i Park koji mogu zakrpit kad zatreba. Prioritet mora bit vezni igrac.motty je napisao/la:Zasto ne bi dosla obojica, pazi jednu stvar kagawa nam treba za poziciju iza napadaca ono sto danas igra rooney dok bi hazard zauzeo poziciju lijevog krila. Nije nemoguce da ukoliko ne dodje Hazard uz Kagawu dovedemo GaitanaCartman je napisao/la:Slazem se da ce samo jedan od njh doc, i uopste nema potrebe za obojicu. Cisto bacanje para. A siguran sam da ce doc Kagawa, a Hazard ce kod arapa ili negdje drugo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za veznog bi mogao Modric ukoliko celzi osvoji CL , vec je najavio da razmisljati o transferu poslije euraCartman je napisao/la:Sta ce nam lijevo krilo? Imamo Younga i Nania koji tu mogu igrat. Njih dvojica plus Valencia su tri odlicna krila. Nani i Valencia su klasa, a ni Young nije daleko iza. Mislim da mnogi ovdje podcjenjuju Nania, a to je mozda nas jedini igrac koji moze nesto bas sam napravit i sigurno da je najbolji dribler u ekipi. Valencia je odlican, ali nekad ga nema nikako u utakmici, Nani uvijek nesto proba. Tu su jos Giggs i Park koji mogu zakrpit kad zatreba. Prioritet mora bit vezni igrac.motty je napisao/la:Zasto ne bi dosla obojica, pazi jednu stvar kagawa nam treba za poziciju iza napadaca ono sto danas igra rooney dok bi hazard zauzeo poziciju lijevog krila. Nije nemoguce da ukoliko ne dodje Hazard uz Kagawu dovedemo GaitanaCartman je napisao/la:Slazem se da ce samo jedan od njh doc, i uopste nema potrebe za obojicu. Cisto bacanje para. A siguran sam da ce doc Kagawa, a Hazard ce kod arapa ili negdje drugo.

Modric je moja zelja vec godinama. Opcija je i Sahin koji bi bio dosta jeftiniji.
- majestic24
- Kontakt:
aBd,to ce ti ostati pusta zeljaCartman je napisao/la:Modric je moja zelja vec godinama. Opcija je i Sahin koji bi bio dosta jeftiniji.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Haha, samo sam te cekao.majestic24 je napisao/la:aBd,to ce ti ostati pusta zeljaCartman je napisao/la:Modric je moja zelja vec godinama. Opcija je i Sahin koji bi bio dosta jeftiniji.

Haha dobar dobarCartman je napisao/la:Haha, samo sam te cekao.majestic24 je napisao/la:aBd,to ce ti ostati pusta zeljaCartman je napisao/la:Modric je moja zelja vec godinama. Opcija je i Sahin koji bi bio dosta jeftiniji.Evo radi Majestica, neka bude Sahin.

- Donnie Darko
- Kontakt:
dzaba kad i dalje izgleda kao pustinjski skocimis na kreku.Lucryler je napisao/la:pa sad novi dres uniteda je kockast , bash bi mu dobro stajao
Od 1 jula slobodan broj 7
Owen on twitter: "The Manager informed me after our testimonial match on Tuesday that the club would not be offering me a new contract. I have loved every minute of the 3 years I have spent at such a fantastic club.I would like to thank the players, staff and fans for their support and wish them well for the future.I now plan to have a short holiday during which I will contemplate my next move."
Owen on twitter: "The Manager informed me after our testimonial match on Tuesday that the club would not be offering me a new contract. I have loved every minute of the 3 years I have spent at such a fantastic club.I would like to thank the players, staff and fans for their support and wish them well for the future.I now plan to have a short holiday during which I will contemplate my next move."
- red devil88
- Kontakt:
Ja mislim da je sad vrijeme doslo da broj 7 uzme neki fantastican igrac kao sto je to i do sad bio slucajmotty je napisao/la:Od 1 jula slobodan broj 7
Glory Glory Man United !!! 

potpuno se slazem, i owen je bio fantastican fudbaler istina kod nas je dosao na zalasku karijere i da nije bilo onih ozljeda ko zna gdje bi mu bio kraj.red devil88 je napisao/la:Ja mislim da je sad vrijeme doslo da broj 7 uzme neki fantastican igrac kao sto je to i do sad bio slucajmotty je napisao/la:Od 1 jula slobodan broj 7
@majestic
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.