FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LloriS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2013, 00:49

wienultras je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
wienultras je napisao/la:evo javise mi,platini licno dolazi pod borice protiv rudara,da cestitajedinstvu ulazak u premijer ligu,kako je naveo nada se da ce jedinstvo potvrditi svoju dominaciju u ligi prvaka uskoro,i kako kaze,po svaku cijenu zeli da francuski klubovi izbjegnu jedinstvo u grupnoj fazi :lol:
malo sarkazma,nezamjerite :)
Da si pismen kao sto si duhovit, gdje bi ti kraj bio ;)
izvinjavam se gospodine profesore,sljedeci cas cu se javiti da popravim keca iz gramatike,molim vas da ovaj cas ostanem neocjenjen :roll:
Nema problema oprosteno ti je, ali ajde bar ti je humor jaca strana, takvi kao ti nikad nisu dosadni sa svojim glupostima ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 00:54

jao,pokusavas biti sarkastican :o
humor nastupa kada se razbiju te ambicije koje vam bude taj sarkazam,nemorate zvati,sam cu doci
kako ste se digli ovog proljeca,sledecu polusezonu idete dole,slobodno me citiraj naproljece,ziv ti meni bio ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2013, 00:58

wienultras je napisao/la:jao,pokusavas biti sarkastican :o
humor nastupa kada se razbiju te ambicije koje vam bude taj sarkazam,nemorate zvati,sam cu doci
kako ste se digli ovog proljeca,sledecu polusezonu idete dole,slobodno me citiraj naproljece,ziv ti meni bio ;)
:lol: :lol: :lol: Digli smo se bas previse, neka necemo mi u PL, vi ce te uci i to glatko, mi cemo biti u sredini tabele, ipak ne mozemo mi protiv takvih igraca kakve ima Sloboda koja je na prvom mjestu ubjedljivo :lol: :lol: :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 01:03

sloboda sa ovim odronom od ekipe drzi prikljucaj,razlika je bila do juce dva boda
ako mi sa ovim klocevima vam pusemo za vrat,mozes msliti kako ste vi kvalitetni :lol:
ajde vidicemo na prijelaznom roku odakle se oluja sprema,SRETNO I PRIJATNO

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2013, 01:09

Eto mi imamo sve same zvijezde pa trebamo da bjezimo vama 10 bodova, ekipa kojoj je prosjek godina (bez Nadarevica) 23 nista nije puno iskusnija od vase, sretno i tebi da manje smaras i pricas o Jedinstvu kako smo se digli, laku noc i prijatno.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 01:14

LloriS je napisao/la:Eto mi imamo sve same zvijezde pa trebamo da bjezimo vama 10 bodova, ekipa kojoj je prosjek godina (bez Nadarevica) 23 nista nije puno iskusnija od vase, sretno i tebi da manje smaras i pricas o Jedinstvu kako smo se digli, laku noc i prijatno.
ako ti moji postovi smetaju,preskoci i idi dalje,postujem sva pravila foruma,i pricacu ono sto mislim,ako ti smeta,zaobidji,

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2013, 01:15

wienultras je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Eto mi imamo sve same zvijezde pa trebamo da bjezimo vama 10 bodova, ekipa kojoj je prosjek godina (bez Nadarevica) 23 nista nije puno iskusnija od vase, sretno i tebi da manje smaras i pricas o Jedinstvu kako smo se digli, laku noc i prijatno.
ako ti moji postovi smetaju,preskoci i idi dalje,postujem sva pravila foruma,i pricacu ono sto mislim,ako ti smeta,zaobidji,
Ma kakvi samo ti pricaj, nedaj boze da mi smeta ;)

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 28 okt 2013, 04:36

Brate vala smaraš sa Bišćanima,popusti ih malo :D
Ljudi su u ovoj ligi 10 god moraš shvatit da ih dere euforija i to je normalna stvar.Vjeruj da bi mi bili i gori od njih bar 10 puta.Sjeti se samo Gračića,neki su ovdje pravili i 3. kombinaciju dresova za lp tak da popusti ih malo ba,imamo mi previše problema da bi brinuli o njima ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 okt 2013, 08:22

tad sam jos bio dole,pratio sam forum,onaj mali clan ugprijatelji sada sa irca,bio kod mene,zvali gracica,cojk nas nasuka ko titanik..kakvih sam gluposti ovdje tad procitao,ponekada me stidfatao sto sam tuzlak :oops:
samo tadase vidilo koliki je covjek azmir,jer bi se ugasili sigurno

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 okt 2013, 12:46

Našem Saidu Husejnoviću želim što brži oporavak .
UZ TEBE SMO SAJOOOOO!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2013, 13:30

Ljudi ubio nam se Hubrid :(...stari navijaci znaju ko jer je sa nama bio tu I druge navijacke skupine su ga jako jako doobro poznavale I uvjek je bio trazen jer je bio postovan zbog svoje hrabrosti na tribini...nikad necu zaboraviti onaj dan kad au nam demoni dosli drugi put I kad smo bojkotovali mi kao utakmicu ali nas je opet bilo pred stadionom I mdju nama svakaki I rahmetli Hibrid ..ljudi vidjeli nema nas pa ebu majku Tuzlanaku pa da cemo dobit batine I td...Hibrid uz Marsena je rastjero onih 100njak demona I uzeo im trans, bubanj...ipak imat tolika muda zaletit se medju njihh je za reapekt I taj covjek barem na tribini treba da budr primjer novkm generacijama navijaca ...zato neka je vjecni rahmet nasem Hibridu :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 14:02

Azmir treba ovako.
[youtube][/youtube]
Ovakav nam trener treba.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 okt 2013, 14:45

Pa vi se dižete što ste treći Bog vam dao. NOGOMET JE OVO. ŠTA BI TREBAO PLAKATI ŠTO MI JE KLUB "NAPOKON" PRVI. Dugo mi ovo čekamo, duugoo godina. Daj Bože da vi ne budete ovoliko čekali. Jer puno je 6 godina ići po selima. A evo i vi ste već 2. godinu. Tek učite kako se ovdje igra. Ne udjete li ovu godinu, biće vam sve teže i teže, vjerujte mi. Mi smo prvu godinu borili se za PL, nismo ušli i gotovo sve do sada, i sad kad napokon idemo na tu Premier Ligu, kad je u klubu sve za desetke, trebam ćutati ovdje. Ne trebam, logično da ću slaviti, da ću se dizati u nebesa. A kad počnemo gubiti, onda ću se poklopiti kao i svako. Tako to ide svugdje, volio bih vas vidjeti samo kako bi se ponašali da ste prvi. Istoo kao i mi. Zato bih vas molio da nema više svadja izmedju nas i vas jer mislim da mi ovdje trebamo biti ljudi, ipak Tuzla i Bihać su gradovi za ostale. Gračanlije me ne čude.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 14:48

NKJ je napisao/la:Pa vi se dižete što ste treći Bog vam dao. NOGOMET JE OVO. ŠTA BI TREBAO PLAKATI ŠTO MI JE KLUB "NAPOKON" PRVI. Dugo mi ovo čekamo, duugoo godina. Daj Bože da vi ne budete ovoliko čekali. Jer puno je 6 godina ići po selima. A evo i vi ste već 2. godinu. Tek učite kako se ovdje igra. Ne udjete li ovu godinu, biće vam sve teže i teže, vjerujte mi. Mi smo prvu godinu borili se za PL, nismo ušli i gotovo sve do sada, i sad kad napokon idemo na tu Premier Ligu, kad je u klubu sve za desetke, trebam ćutati ovdje. Ne trebam, logično da ću slaviti, da ću se dizati u nebesa. A kad počnemo gubiti, onda ću se poklopiti kao i svako. Tako to ide svugdje, volio bih vas vidjeti samo kako bi se ponašali da ste prvi. Istoo kao i mi. Zato bih vas molio da nema više svadja izmedju nas i vas jer mislim da mi ovdje trebamo biti ljudi, ipak Tuzla i Bihać su gradovi za ostale. Gračanlije me ne čude.
Problem je sto vi hocete prije nas u PL. Vjerujte, nece moci. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 28 okt 2013, 15:05

Joj nece moci, sto ne bi mogli, nidje veze :D
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 okt 2013, 15:15

SaltCityAttack je napisao/la:Ljudi ubio nam se Hubrid :(...stari navijaci znaju ko jer je sa nama bio tu I druge navijacke skupine su ga jako jako doobro poznavale I uvjek je bio trazen jer je bio postovan zbog svoje hrabrosti na tribini...nikad necu zaboraviti onaj dan kad au nam demoni dosli drugi put I kad smo bojkotovali mi kao utakmicu ali nas je opet bilo pred stadionom I mdju nama svakaki I rahmetli Hibrid ..ljudi vidjeli nema nas pa ebu majku Tuzlanaku pa da cemo dobit batine I td...Hibrid uz Marsena je rastjero onih 100njak demona I uzeo im trans, bubanj...ipak imat tolika muda zaletit se medju njihh je za reapekt I taj covjek barem na tribini treba da budr primjer novkm generacijama navijaca ...zato neka je vjecni rahmet nasem Hibridu :(
Da, naš Hibrid, stari drugar.
Kakvi su to dvoboji bili Marsena i njega, a kada su konačno počeli se družit zajedno...nemojte djaba!

Mi koji smo ga tada znali znamo da onaj stari Hibrid već dugo nije sa nama!

Nema mu je vječni Rahmet
tuzlanska Sloboda

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 okt 2013, 15:30

Eto jedva čekam da vidim hoće li moći ili ne. Da se uvjerim u to da neće moći. ;)
Vi ste neko i nešto pa eto ne možemo prije vas. Jooj politike

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2013, 15:34

NKJ je napisao/la:Eto jedva čekam da vidim hoće li moći ili ne. Da se uvjerim u to da neće moći. ;)
Vi ste neko i nešto pa eto ne možemo prije vas. Jooj politike
Mislis? :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2013, 15:37

Daj ba sta se palite više koji vam je qurac, ostavite ba Biscane i ostale to nije nasa tema ovdje, ja ovdje pojedine ne mogu da shvatim nikako, sa svojim glupim postovima sam se udaljio sa ove teme, svakom je tesko gledati ovakvu situaciju u i oko kluba, ko je bio u Orasju vidio je slabosti nase ekipe a uz to sudija je grijesio da li namjerno ili ne ja to ne znam al kad se to dvoje sastavi onda i ne mozes doci do boda u gostima, treba bit realan i priznati da je Jedinstvo jace igracki i to je to, vi se palite i dalje i raspravljajte se sa Biscanima bez potrebe. Probat kako sakupit preko 30 bodova do kraja i da ne bude vise od 5 bodova minus u odnosu na Jedinstvo i onda probat pojacanjima napast to prvo mjesto i to je to, samo mogu reci da ce nam doci strasno pojacanje na proljece, iznenadit ce te se svi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2013, 15:41

Probisvjet je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Pa vi se dižete što ste treći Bog vam dao. NOGOMET JE OVO. ŠTA BI TREBAO PLAKATI ŠTO MI JE KLUB "NAPOKON" PRVI. Dugo mi ovo čekamo, duugoo godina. Daj Bože da vi ne budete ovoliko čekali. Jer puno je 6 godina ići po selima. A evo i vi ste već 2. godinu. Tek učite kako se ovdje igra. Ne udjete li ovu godinu, biće vam sve teže i teže, vjerujte mi. Mi smo prvu godinu borili se za PL, nismo ušli i gotovo sve do sada, i sad kad napokon idemo na tu Premier Ligu, kad je u klubu sve za desetke, trebam ćutati ovdje. Ne trebam, logično da ću slaviti, da ću se dizati u nebesa. A kad počnemo gubiti, onda ću se poklopiti kao i svako. Tako to ide svugdje, volio bih vas vidjeti samo kako bi se ponašali da ste prvi. Istoo kao i mi. Zato bih vas molio da nema više svadja izmedju nas i vas jer mislim da mi ovdje trebamo biti ljudi, ipak Tuzla i Bihać su gradovi za ostale. Gračanlije me ne čude.
Problem je sto vi hocete prije nas u PL. Vjerujte, nece moci. ;)
Znas nekad bas fino nasmijati, neka treba nekad i takvih komentara :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 5 gostiju.