NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Svaka cast radnoj grupi za sada, jedino ne opravdavam sto su vratili Zuleta, zbamo svi sta je bilo sa njim u proslosti, izradio nas je i **** na sve strane... Znaci Kolak, Glisic, Hadzic to je ono definitivno sta nas je napustilo. Piska sta je sa Brzim i ostalima?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Real Madrid je najvjetovatnije opcija , kao zamjena za Moratu koju treba u Man.utd. iako se jos spominju Aesenal , Liverpool, Inter, Milan i PSG.crvenobijeli je napisao/la:Kud ce hadzic hvala bogu
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- SuperPippo
- Kontakt:
E cuj ljudi vratili Kurbasica zaboravili izgleda da je u Orasju pokazivao srednji prst navijacima Zvijezde i plus sto je psovao cijelu tekmu, veoma zanimljiv potez uprave.
Jusfbasic ode u Olimpik još cekamo zvučna imena, jel ima informacija sa vijeća jel prošo reprogram
U vijecu trenutno presjedavajuci podnio ostavku u nastavku ide rasprava oko togafender13 je napisao/la:Jusfbasic ode u Olimpik još cekamo zvučna imena, jel ima informacija sa vijeća jel prošo reprogram
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba biti realan pa reci da je vrijedjanje bilo obostrano cak sto vise na tribini gdje sam ja bio prvi su poceli covjeku da psuju nasi navijaci a samo zato ato je u tom momentu branio i zaradjivao hljeb u Orasju . Ja mu nezamjerim ni malo ,dobro na dosao svako ko je dobar igrac.SuperPippo je napisao/la:E cuj ljudi vratili Kurbasica zaboravili izgleda da je u Orasju pokazivao srednji prst navijacima Zvijezde i plus sto je psovao cijelu tekmu, veoma zanimljiv potez uprave.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj stoper adzam,navodno iz gorazda dolazi
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bolji su i Petric i Mujcic od njega a i Devedzic
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Mujcic je Pepe za ovogacrvenobijeli je napisao/la:Bgm od panja mujcica i moj deda je bolji.....
-
- Kontakt:
ehaske je napisao/la:Mujcic je Pepe za ovogacrvenobijeli je napisao/la:Bgm od panja mujcica i moj deda je bolji.....

Odma momka razapese a niko ga nije ni gledao.valjda je taj ko ga je doveo imao dobru preporuku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne treba suditi pustite neka ljudi rade, ako ne bude ispravno lahko je kritikovati. Mnogo je obecano al sporo se realizuje zasto to zna radna grupa? Trebalo bi prvo formirati budzet i znat cime raspolaze radna grupa tj. buduca uprava da se izjasni ko koliko moze, pa tek onda trener i igraci al hajd ja sam levat nije moje da pametujem.
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 16 jun 2017, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.
Radna grupa je krenula odlicno mada sam mislio da jedno dva zvucna pojacanja slete na banju ali za sada nista jos ne znamo sta je sa igrackim kadrom ko ostaje to je bitno iskreno tesko mozemo sta pored Veleza Sloge i Olimpika igracki su vec ispred nas ehh sad koliko para toliko muzike valjda u narednim danima bude vise informacija.
Mi imamo okosnicu ekipe ako svi ostanu, netreba ni dovoditi sljam od igraca treba konkretno dovesti igrace.
Kakva je situacija sa Islamagicem mozel se on vratitspiska je napisao/la:Mi imamo okosnicu ekipe ako svi ostanu, netreba ni dovoditi sljam od igraca treba konkretno dovesti igrace.
-
- Kontakt:
Povrijedzen...moze doc kao i ramic sto je doso na banju da se banjaa,on ce u olimpik za fejomfender13 je napisao/la:Kakva je situacija sa Islamagicem mozel se on vratitspiska je napisao/la:Mi imamo okosnicu ekipe ako svi ostanu, netreba ni dovoditi sljam od igraca treba konkretno dovesti igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.