Pa bilo bi glupo realno, Federer je toliko puta bio porazen u finalima svog omijlenog turnira ukljucujuci i onaj olimpijski da su fanovi doslovno naviknuti na to i ne bi razumio kada bi plakali jer to ne bi bilo nista novo, razumio bi npr. da fanovi Nadala ili Djokovica placu ako bi isti izgubili finale RG ili Australije posto se to jos nikada nije dogodilo.S-Y-L-A-R je napisao/la:Baš bih litar suza izlio zbog toga. Ne bih podnio još jedan Rogerov poraz.
Struff i Kukushkin prekinuto, nekome na tribinama pozlilo, odvezen u bolnicu.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Justin je napisao/la:Tsonga je vec jedno tri godine losiji igrac od Nicka.bodi123 je napisao/la:Ma dobro, Nick ima jedan od najmoćnijih servisa na touru, nisam ni očekivao da će mu Rafa napraviti puno brejkova, ono sto je bitnije je da je čuvao svoj servis odlično, i u TB ga rutinski odradioBosniaBoston je napisao/la:
Nije bio lagan mec uopste,nadal je bio bolji al je 2 seta dobio na tiebreak.Ako tsonga mu napravi daleko tezi mec nego danas,onda ce rafa ispasti ali 99% nece biti tako dobija to nadal u 4 seta po mom misljenju.Tesko da ce ga iko ugroziti do polufinala.Roger ce se isto malo pomuciti ali mislim da ide 80% do polufinala,Novak ima autoput
Tsonga je svemirski brod ofanzivno za Nicka, ima 10 puta bolja i opasnija napadačka rjesenja. Isto tako, servis mu je definitivno losiji od Nickovog ali i dalje veoma dobar, vidjet ćemo sve, vrlo moguće da će Jo imati realne sanse u tom meču da uradi nesto vise jer je fakat uhvatio formu i igra sasvim ok a trava mu najbolja podloga.
6-3 6-2 6-3 za Nadala.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Japa inteligentan decko.. Mnogo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lucas sa smiješnih 43% prvog servisa, Federer sa 67%...
Uz takav kriminalan procenat servisa i nešto više neforsiranih grešaka Lucasa, doguraju da odluči 1 poen o prvom setu na 5-5 i BP za Francuza...Ako Federer sa ovakvom igrom pobijedi Rafu, ja ću harakiri izvršiti.

Uz takav kriminalan procenat servisa i nešto više neforsiranih grešaka Lucasa, doguraju da odluči 1 poen o prvom setu na 5-5 i BP za Francuza...Ako Federer sa ovakvom igrom pobijedi Rafu, ja ću harakiri izvršiti.

Ukra mu Roger set jbg, bolji je Luka bio al to je on, od sjaja do očaja
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
NAJVECI SVIH VREMENAAAAAAAAAAAAAAAAAA ....KAKAV POEN
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da je to to od njega.Roger mu odma uze brejk,poznavajuci njega nece se vratitibodi123 je napisao/la:Ukra mu Roger set jbg, bolji je Luka bio al to je on, od sjaja do očaja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
toliko od uzdanice zvala Pouille ...ova gore neznalica nakon 1 seta vec zakljucila

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislis li na mene il strucnjaka sevcenkudelinjo je napisao/la:toliko od uzdanice zvala Pouille ...ova gore neznalica nakon 1 seta vec zakljucila![]()

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 06 jul 2019, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
ti nisi neznalica ..BosniaBoston je napisao/la:Mislis li na mene il na strucnjaka paju patkadelinjo je napisao/la:toliko od uzdanice zvala Pouille ...ova gore neznalica nakon 1 seta vec zakljucila![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo par podataka, o lažnom Goatudelinjo je napisao/la:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Do 2007/2008 godine, dok su Rafa i Nole još bili klinje, Federer je imao 12 GS protiv Roddicka, Hewitta, Safina, Gonzaleza, Phillipousisa i tako tih nadrizvijezda tenisa, Rafa je imao samo 3 GS a Nole 0 GS!
Od tada Federer 8 GS a Rafa i Nole po 15, ee duplo, i neko se usudi napisati da je Fedex najveći svih vremena... Da nije smiješno, bilo bi žalosno, hahaha...
Raspada se Puji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zali se teniskoj federaciji,milijardama ljudi sirom svijeta,teniskim legendama,analiticarima itd...mozda ti usvojeshevchet je napisao/la:Evo par podataka, o lažnom Goatudelinjo je napisao/la:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Do 2007/2008 godine, dok su Rafa i Nole još bili klinje, Federer je imao 12 GS protiv Roddicka, Hewitta, Safina, Gonzaleza, Phillipousisa i tako tih nadrizvijezda tenisa, Rafa je imao samo 3 GS a Nole 0 GS!
Od tada Federer 8 GS a Rafa i Nole po 15, ee duplo, i neko se usudi napisati da je Fedex najveći svih vremena... Da nije smiješno, bilo bi žalosno, hahaha...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nikom se ja neću žaliti, samo nemoj Bgt ti o tenisu pričati, bolje o baseballu ili sl.delinjo je napisao/la:zali se teniskoj federaciji,milijardama ljudi sirom svijeta,teniskim legendama,analiticarima itd...mozda ti usvojeshevchet je napisao/la:Evo par podataka, o lažnom Goatudelinjo je napisao/la:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Od tada Federer 8 GS a Rafa i Nole po 15, ee duplo, i neko se usudi napisati da je Fedex najveći svih vremena... Da nije smiješno, bilo bi žalosno, hahaha...![]()
Pa bolan lik ima negativan H2H protiv obojice, na Slamu smiješne rezultate u medjusobnim, pogotovo protiv Rafe i to ti Goat, hahaha...Lik ima više Slamova zahvaljujući titulama protiv već navedenih nadrizvijezda dok su Rafko i Nole bili golobradi i šta je tu teško skontati, 2+2! Sreća, pa neće ni to još dugo trajati... Jedno je druže navijati za nekoga, ali biti slijep pored očiju je nešto drugo.
Dobar Roger u drugom setu, ovo je već nesto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pa rekoh ti sta meni pricas zali se naveo sam ti kome...ako Nadal izjavi da je Roger najveci svih vremena,ko je delinjo da se suprostavlja misljenju jednom takvom sampionu ....uzivaj u igri najveceg ...ja postujem i Novaka i Rafu ....samo vi imate potrebu za nekom zamjenom teza cupanjem ....ja uzivam u igri ove trojice a ti zalbu uputi pa ko zna,mozda se izrodi nesto....uzivaj ne smetaj mi ,igra najveci

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebo ovo vise. 3 gmaza koje niko ne mere skinut, sa lopatarom Kverijem i jos ovim boratima i Sandgreen Tenisima penisima.
i to je wimbledon. Nema cestita i dostojna tenisera. Fog je i bio u pravu i treba im bacit bombu da se opamete.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU NIJE NORMALAN .......DOKTOREEEE

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Effe ide li babuka do kraja....Effenberg je napisao/la:Yebo ovo vise. 3 gmaza koje niko ne mere skinut, sa lopatarom Kverijem i jos ovim boratima i Sandgreen Tenisima penisima.i to je wimbledon. Nema cestita i dostojna tenisera. Fog je i bio u pravu i treba im bacit bombu da se opamete.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam jeo eksere po Poljicama nego sam ti htio reć da sereš ko foka.shevchet je napisao/la:Čuj ovog najeo se eksera i mislio da je u Poljicama Halle!? E moj druže i nemoj ti dalje od Poljica, bolje za okolinu...![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.