FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 14:40

babilonTM je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
A jes im krivo sto ih je Torlak odj.ebaus sta je ovo :mrgreen:

Ma vi ste bolan beton , imate bolju ekipu od Partizana(sto bi rekli vi na vasoj temi) najjaci ste :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 23 jul 2011, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 23 jul 2011, 14:41

Dirk je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
A jes im krivo sto ih je Torlak **** sta je ovo :mrgreen:

Ma vi ste bolan beton , imate bolju ekipu od Partizana(sto bi rekli vi na vasoj temi) najjaci ste :mrgreen:
naravno da jesmo beton,dupla naredne sezone.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jul 2011, 14:42

samosarajvo je napisao/la:

E ne mogu da vjerujem. :roll:
HAHAHAHH AH HAAH AH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

sto se ismija covek od srca :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 14:43

Molimo admine da ovaj post prebace u rubriku humor :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jul 2011, 14:48

nick je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

E ne mogu da vjerujem. :roll:
HAHAHAHH AH HAAH AH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

sto se ismija covek od srca :mrgreen:

Ispo sam maksimalno posten i boldirao sam ono sto je fulio, on sto je pogodio(cocalic) nisam ni dirao..

Ovaj mora ici u temu " najsmjesni postovi na forumu" :mrgreen: :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 jul 2011, 14:50

Ko je Cocaic????Prosetaj malo jarane,udahni cistog vazduha.Postoje mnoga druga mjesta gdje mozes prosipati svoje gluposti.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 jul 2011, 14:51

To , to to sam cekao Nijema onaj crnac mali Beton :) " Svaka čast haj sad prosetaj znaci gledao sam utakmicu sa Sherifom lik ga valja lijevo , desno i on bolji . Lik se gubi isto nista i samim tim kad uzme loptu nezna je povuci vec je izbija u aut ili nesto slicno . Ovaj drugi igra srcem to je sigurno ali nije neki štoper povukla ga je samo želja sto ce se dokazati u nekoj drugoj utakmici .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jul 2011, 15:02

Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2011, 15:03

Zagor je napisao/la:Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....

To majstore,obradova me za Amera,ziv bio ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jul 2011, 15:21

ev snimak na bht1 SARAJEVO - orebro i -šerif - fkž
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2011, 15:26

Zagor je napisao/la:ev snimak na bht1 SARAJEVO - orebro i -šerif - fkž
Evo gledam upravo posto nisam pogledao do sada utakmicu,za pocetak da kazem da je atmosfera odlicna bila,jos ovi izgledala stavili mikrofon na sever pa se ori kuca jbt. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 23 jul 2011, 15:26

Dodju na temu Sarajeva i govore kako je zeljo najjaci. A mozga i logike :lol: Ima ona tema zeljo pa na njoj pisite da ste jaci i od Liverpoola kad ste Partizan vec davno presli :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jul 2011, 15:30

Devile ba, sta ce ti taj Gay avatar? Gdje nadje Edwina Po-a :lol: :lol:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 23 jul 2011, 15:34

Zagor je napisao/la:Dupovac će ipak igrati , jer tek u narednoj rundi važe dva žuta kartona, za ovu su potrebna tri za suspenziju.. A Maskumić je prijavljen, dok će se vejrovatno još prijaviti Škoro, ako sve bude u redu....
nece igrati dupovac jer je zaradio suspenziju sa dva kartona u obe utakmice

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2011, 15:34

Hebo mu Sprzo i njegov text mater sto poletih da ce Dupovac igrati :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 23 jul 2011, 16:16

Jos se moderator zaleti da objavi. :roll: Gdje se jos u Evropi tri kartona dobijaju za suspenziju?!
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 jul 2011, 16:33

Grmi sa sjeveru :D

Sad kad je Torlak presjece a strumfovima srce puca :mrgreen:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 23 jul 2011, 16:36

hordas'87 je napisao/la:
nece igrati dupovac jer je zaradio suspenziju sa dva kartona u obe utakmice
Trebaju 3 zuta kartona za suspenziju
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jul 2011, 16:37

2 zuta!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 23 jul 2011, 16:43

Do play-offa su 3 zuta
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 40 gostiju.