Ako racunas najboljih Mirzinih 18 rezultata koji ulaze u zbir za ATP listu kao i svakom drugom teniseru, a on ima ' u rezervi' i devetnaesti s mozda 6-7 points, onda ti se nece skinuti kao u ovom slucaju 13 bodova, nego samo tih 6-7!esprit24 je napisao/la:Zasto je Mirzi oduzeto samo 7 bodova, kad brani 13 bodova iz Bergama??
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
@biki hvala, ja sam se samo vodio oficijalnom atp stranicom gdje je mirza prosle godine osvojio 13 bodova u Bergamu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Mirza sutra oko 16h igra, na drugom terenu, ne na onom centralnom, ne znam da li ce biti stream.. Ako prodje a svi vjerujemo da hoce, u 2.kolu ide na kvalifikante Zhyrmonta (304.) ili Berrerea (270.) tako da se 1/4 finale namece kao imperativ. Mirza igra i dubl u paru sa Fucsovicsem.
Aldin u srijedu.
Tomo u 2.kolu dubla u Spaniji, prvi mec singla igra sutra.
Aldin u srijedu.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Izgleda da stream ima samo na centralnomoldtown1990 je napisao/la:Mirza sutra oko 16h igra, na drugom terenu, ne na onom centralnom, ne znam da li ce biti stream.. Ako prodje a svi vjerujemo da hoce, u 2.kolu ide na kvalifikante Zhyrmonta (304.) ili Berrerea (270.) tako da se 1/4 finale namece kao imperativ. Mirza igra i dubl u paru sa Fucsovicsem.
Aldin u srijedu.

Samo da se ovom prilikom sjetim kucne liste organizatorima u Bergamu i da ih kolketivno nabiyem znate vec nasta

Covjek 4.nosilac i ne igra na centralnom, pa gdje to ima u p.m

Podloga u Bergamu led, prebrza
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Prenose 2. 5. i 6. nosioca na centralnom i jos 2 meca gdje nisu nosioci a Mirzu izostavili, svastaesprit24 je napisao/la:Izgleda da stream ima samo na centralnomoldtown1990 je napisao/la:Mirza sutra oko 16h igra, na drugom terenu, ne na onom centralnom, ne znam da li ce biti stream.. Ako prodje a svi vjerujemo da hoce, u 2.kolu ide na kvalifikante Zhyrmonta (304.) ili Berrerea (270.) tako da se 1/4 finale namece kao imperativ. Mirza igra i dubl u paru sa Fucsovicsem.
Aldin u srijedu.
Samo da se ovom prilikom sjetim kucne liste organizatorima u Bergamu i da ih kolketivno nabiyem znate vec nasta
Covjek 4.nosilac i ne igra na centralnom, pa gdje to ima u p.m

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva je ovo podloga u Bergamu? Sva cakli
Ovdje bi i Nole jedva stizao loptice

Ovdje bi i Nole jedva stizao loptice

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U suštini prija je bilo što brže to bolje.pinoglavi je napisao/la:Kako se Mirza snalazi na toj podlozi?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dustovu više odgovara podloga, bit' će to mrtav meč. Bolje što ga nećemo gledat 

Dustov u zadnje vrijeme kriminalno servira, valjda i sutra nastavi seriju

Al ako je @shminker rekao da je on apsolviran od strane Mirze onda nema razloga da ne vjerujemo u pobjedu naseg asa

Al ako je @shminker rekao da je on apsolviran od strane Mirze onda nema razloga da ne vjerujemo u pobjedu naseg asa

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra igra 4. meč na grandstand terenu (drugio po veličini) na kojem je kamera užasna. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Znaci po nasem vremenu bi trebao poceti sutra (prekosutra) sat iza ponoci. A kamera nije toliko losa, sad sam malo gledao Marchenka i GrothaUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra igra 4. meč na grandstand terenu (drugio po veličini) na kojem je kamera užasna.

Brži je Mirza od Dustova, bolji u defanzivi, može držati lopticu nisko, ne može to Dustov da napada, po svemu sudeći to mora biti lagana pobjeda za Mirzu
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 08 feb 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Nije losa kamera, ali je prenisko postavljena.oldtown1990 je napisao/la:Znaci po nasem vremenu bi trebao poceti sutra (prekosutra) sat iza ponoci. A kamera nije toliko losa, sad sam malo gledao Marchenka i GrothaUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra igra 4. meč na grandstand terenu (drugio po veličini) na kojem je kamera užasna.
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12698548_231106227229901_4773044171441133688_o.jpg[/img]
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zato mi i jest loša,, prenisko postavljenja. Ali malo ovo što sam gled'o, nije teren extra brz pa vidjet ćemo sutra.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Niska dvorana, ne može bolje...u svakom slučaju dobro je da smo sve Damirove mečeve mimo onog u kvalifikacijama mogli gledati
Prošle godine ne bismo mogli, rijetko je na ovim manjim turnirima i sporedni teren bio pokriven kamerom
Prošle godine ne bismo mogli, rijetko je na ovim manjim turnirima i sporedni teren bio pokriven kamerom
-
- Kontakt:
Tomo u 2.kolu i singla u Spaniji.
Mirza ako prodje u 2.kolu igra protiv Berrerea (270.)
Mirza ako prodje u 2.kolu igra protiv Berrerea (270.)
- bosnacazin
- Kontakt:
imali kakav link za Mirzu??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.