NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 13 jun 2017, 20:56

Zna se dobro kako he Zvijezda funkcionisala I zato I jesu bilr.pune tribine sada je jedno nov razdoblje gdjr imamo nase djece, iskreno draza mi je Zvijezda sa nasom djecom nego ona najjaca plasticna gdje nismo imali mi a tribinam naseg dijeta. Propalo je mnostvo talenata od generacij Dajic, Omragici, Markica pa do danas dan.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 jun 2017, 21:21

Sa onim parama sto su oni trosili mi bi sada bili prvaci PL,a bez problema.
Zato pustimi proslost koncetrisimo se na sadasnjost I buducnost, :opaopa: :opaopa: :opaopa:

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 13 jun 2017, 21:57

Sad si jos i kulturan opaaa.. I Sarajvo je gledalo 15k a sad po 3k osim derbija isto tako i selju. Zrinjski prati 2k cijelu sezonu iako dominiraju 2 godine u pl al jbga to ti je glupi Bosnjo samo kad se slavi volimo svoje. Isto i repka nekad ne mozes napunit Bp sa 12k pusti se te price...Zvijezda je na dobrom putu da bude i bolja nego u toj eri ali provlem je sto su je ti srozali na niske grane i nije vise outsajder pa da bude iznenadjenje sto je u prvih 5 ekipa ove peri pare lige. Ja samo govorim vi i vase voljnje Zvijezde je smijesno i zato vas niko ne treba shvacat ozbiljno. Po ko zna koji put **** ste one kamiondzije gore u tz volite neke likove koji su i napravili sranje a ovi sto su dosli pojeli njihova **** ni krivi ni duzni.

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 13 jun 2017, 22:38

ludiloo je napisao/la:Sad si jos i kulturan opaaa.. I Sarajvo je gledalo 15k a sad po 3k osim derbija isto tako i selju. Zrinjski prati 2k cijelu sezonu iako dominiraju 2 godine u pl al jbga to ti je glupi Bosnjo samo kad se slavi volimo svoje. Isto i repka nekad ne mozes napunit Bp sa 12k pusti se te price...Zvijezda je na dobrom putu da bude i bolja nego u toj eri ali provlem je sto su je ti srozali na niske grane i nije vise outsajder pa da bude iznenadjenje sto je u prvih 5 ekipa ove peri pare lige. Ja samo govorim vi i vase voljnje Zvijezde je smijesno i zato vas niko ne treba shvacat ozbiljno. Po ko zna koji put **** ste one kamiondzije gore u tz volite neke likove koji su i napravili sranje a ovi sto su dosli pojeli njihova **** ni krivi ni duzni.
Vidimo kako vas shvaćaju u klubu ozbiljno, a to je da nijednog ozbiljnog sponzora niste uspjeli dovesti, nego pozivate hajmo po 100 maraka skupljati pa biće..to više liči na prosijčenje i preživljavanje. Ako već gradite klub za prvaka PL krenite od nečeg, na primjer ofarbajte ogradu da kažemo konačno BRAVO za nešto.
Ranieri vam je tata..

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 jun 2017, 22:56

Sidrane sramota je pored toliko firmi u Gradaccu, da se ne moze izdvojiti nesto za sport. A znam i zasto svako gleda sebe, prema tome imate eto mionicu udjite u prvu ligu i budite nam primjer ja bi volio.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 13 jun 2017, 23:44

sidran je napisao/la:
ludiloo je napisao/la:Sad si jos i kulturan opaaa.. I Sarajvo je gledalo 15k a sad po 3k osim derbija isto tako i selju. Zrinjski prati 2k cijelu sezonu iako dominiraju 2 godine u pl al jbga to ti je glupi Bosnjo samo kad se slavi volimo svoje. Isto i repka nekad ne mozes napunit Bp sa 12k pusti se te price...Zvijezda je na dobrom putu da bude i bolja nego u toj eri ali provlem je sto su je ti srozali na niske grane i nije vise outsajder pa da bude iznenadjenje sto je u prvih 5 ekipa ove peri pare lige. Ja samo govorim vi i vase voljnje Zvijezde je smijesno i zato vas niko ne treba shvacat ozbiljno. Po ko zna koji put **** ste one kamiondzije gore u tz volite neke likove koji su i napravili sranje a ovi sto su dosli pojeli njihova **** ni krivi ni duzni.
Vidimo kako vas shvaćaju u klubu ozbiljno, a to je da nijednog ozbiljnog sponzora niste uspjeli dovesti, nego pozivate hajmo po 100 maraka skupljati pa biće..to više liči na prosijčenje i preživljavanje. Ako već gradite klub za prvaka PL krenite od nečeg, na primjer ofarbajte ogradu da kažemo konačno BRAVO za nešto.
A da nam das zenu da ti sklepamo dijete pa da makar neko pametan ti bude u porodici pa da zato kazes bravo?

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 14 jun 2017, 02:04

Ja volova mati mila kuknjava kuknjava

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 jun 2017, 08:06

Dusmani na aparatima hahaha koji bolesnici.
Sad cekaju da nas brzi izradi i eto ih opet na forum da se izivljavaju.koji ljudski sljam.mogu shvatiti da nas mogu mrziti ljudi sa strane pa i nacionalisti ali nasi ljudi iz naseg grada pa to nemogu shvatiti,dabogda na svojim osjetili prosijaci jedni sugavi.nama je zvijezda u zadnjoj ligi draga i volit cemo je uvijek uslje jedne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 jun 2017, 09:41

astra1922 je napisao/la:Dusmani na aparatima hahaha koji bolesnici.
Sad cekaju da nas brzi izradi i eto ih opet na forum da se izivljavaju.koji ljudski sljam.mogu shvatiti da nas mogu mrziti ljudi sa strane pa i nacionalisti ali nasi ljudi iz naseg grada pa to nemogu shvatiti,dabogda na svojim osjetili prosijaci jedni sugavi.nama je zvijezda u zadnjoj ligi draga i volit cemo je uvijek uslje jedne
Sve su to nasi ljudi koji su bili u klubu i zivili od njega ili neko blizak njima

fender13
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 14 jun 2017, 10:46

Radna grupa radi odlično posao kako se moze čuti po pričama uz stabilizaciju financija treba biti cilj vraćanje publike koja bi se sigurno vratila uz dobru priču, ako je istina što sam neki dan čuo bit ce zanimljiva sezona :cool:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 jun 2017, 12:30

Samo se prdi i smrdi. Niko vama nije kriv sto ste ispucali svoje bonuse i sto ste kao miševi poskakali sa broda koji je krenuo tonut. Sad ocekujem ovdje naravno bivse uposlenike sa raznim pricama. Od svih tih ljudi dole uvijek mi je ensar i davao nadu u bolje sutra. Ako nista barem se vidi da voli zvijezdu za razliku od pola vas koji ste bili dole i izvukli samo korist i PARE . Pa vidim i na miralema napadate. Pa realno covjek je dole i trudi se , da je iz pizde materine ne iz zenice pridonijeo je nesto za razliku od vas. Ako nista barem je pokusao da nas vrati u PL zajedno sa ostalim. Ne mogu da vjerujem da napadate jedinu pozitivnu stvar u posljednjih nekoliko godina. Pa majka mu stara , zar je moguce da srb(zao mi je sto ovo moram reci)i i ljudi sa strane vise vole NKZ od pola njene carsije? Ajde prestanite vise sa supljacima , meni je ovo jedina stvar koja ulijeva neku nadu u bolje sutra. Vidis da su se gubavičari naoštrili u mionici a i financijski ojacali i da jedva cekaju derbije. Samo sto taj film nece gledati , samo usmjeriti pare na vracanje dugova i stabilizaciju. Rijesit dzenu , sukija , poreze , ostala dugovanja . Raditi na promociji , vidjeti tim ljudi , navijaca , volontera koji ce se skupiti i uraditi jedan reklamnu kampanju za kupovinu sezonskih ulaznica. Ograditi navijavima dio tribine napraviti box , da oni krenu puniti ga i reklamirati , promovisati zdravo navijanje(kakvo i jest u GR). Necemo samo okacit na fb stranici , fino razradit plan. Da vidimo punu banju , puna banja = veci priliv novca. Samo je mozemo napunit uz zdravu pricu , ovo mi se cini itekako zdrava priča. Podrska za radnu grupu :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 jun 2017, 13:28

Nah1d je napisao/la:Samo se prdi i smrdi. Niko vama nije kriv sto ste ispucali svoje bonuse i sto ste kao miševi poskakali sa broda koji je krenuo tonut. Sad ocekujem ovdje naravno bivse uposlenike sa raznim pricama. Od svih tih ljudi dole uvijek mi je ensar i davao nadu u bolje sutra. Ako nista barem se vidi da voli zvijezdu za razliku od pola vas koji ste bili dole i izvukli samo korist i PARE . Pa vidim i na miralema napadate. Pa realno covjek je dole i trudi se , da je iz pizde materine ne iz zenice pridonijeo je nesto za razliku od vas. Ako nista barem je pokusao da nas vrati u PL zajedno sa ostalim. Ne mogu da vjerujem da napadate jedinu pozitivnu stvar u posljednjih nekoliko godina. Pa majka mu stara , zar je moguce da srb(zao mi je sto ovo moram reci)i i ljudi sa strane vise vole NKZ od pola njene carsije? Ajde prestanite vise sa supljacima , meni je ovo jedina stvar koja ulijeva neku nadu u bolje sutra. Vidis da su se gubavičari naoštrili u mionici a i financijski ojacali i da jedva cekaju derbije. Samo sto taj film nece gledati , samo usmjeriti pare na vracanje dugova i stabilizaciju. Rijesit dzenu , sukija , poreze , ostala dugovanja . Raditi na promociji , vidjeti tim ljudi , navijaca , volontera koji ce se skupiti i uraditi jedan reklamnu kampanju za kupovinu sezonskih ulaznica. Ograditi navijavima dio tribine napraviti box , da oni krenu puniti ga i reklamirati , promovisati zdravo navijanje(kakvo i jest u GR). Necemo samo okacit na fb stranici , fino razradit plan. Da vidimo punu banju , puna banja = veci priliv novca. Samo je mozemo napunit uz zdravu pricu , ovo mi se cini itekako zdrava priča. Podrska za radnu grupu :)
Odakle sad opet dzena, zar to nevraca opstina...

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 14 jun 2017, 16:41

Nah1d je napisao/la:Samo se prdi i smrdi. Niko vama nije kriv sto ste ispucali svoje bonuse i sto ste kao miševi poskakali sa broda koji je krenuo tonut. Sad ocekujem ovdje naravno bivse uposlenike sa raznim pricama. Od svih tih ljudi dole uvijek mi je ensar i davao nadu u bolje sutra. Ako nista barem se vidi da voli zvijezdu za razliku od pola vas koji ste bili dole i izvukli samo korist i PARE . Pa vidim i na miralema napadate. Pa realno covjek je dole i trudi se , da je iz pizde materine ne iz zenice pridonijeo je nesto za razliku od vas. Ako nista barem je pokusao da nas vrati u PL zajedno sa ostalim. Ne mogu da vjerujem da napadate jedinu pozitivnu stvar u posljednjih nekoliko godina. Pa majka mu stara , zar je moguce da srb(zao mi je sto ovo moram reci)i i ljudi sa strane vise vole NKZ od pola njene carsije? Ajde prestanite vise sa supljacima , meni je ovo jedina stvar koja ulijeva neku nadu u bolje sutra. Vidis da su se gubavičari naoštrili u mionici a i financijski ojacali i da jedva cekaju derbije. Samo sto taj film nece gledati , samo usmjeriti pare na vracanje dugova i stabilizaciju. Rijesit dzenu , sukija , poreze , ostala dugovanja . Raditi na promociji , vidjeti tim ljudi , navijaca , volontera koji ce se skupiti i uraditi jedan reklamnu kampanju za kupovinu sezonskih ulaznica. Ograditi navijavima dio tribine napraviti box , da oni krenu puniti ga i reklamirati , promovisati zdravo navijanje(kakvo i jest u GR). Necemo samo okacit na fb stranici , fino razradit plan. Da vidimo punu banju , puna banja = veci priliv novca. Samo je mozemo napunit uz zdravu pricu , ovo mi se cini itekako zdrava priča. Podrska za radnu grupu :)
Bravo. Gledaj ovog smrada uhvati odmah konteks. Debilcino jedna znas da vraca, a znas li da ta ista Dzena pomaze klub i u projektu je firmi koje podzavaju Zvijezdu. Sve ce doc na svoje al ti izgleda nedostaje informacija nije ko u tvoje vrijeme ha

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jun 2017, 20:54

Zule novi golman,kolak odlazi definitivno,prljaca i zule na golu,nasa su djeca sad kakvi ce bit vidjet cemo....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jun 2017, 20:58

Bilo.bi dobro dovest mirnesa iz lukavca,mislim da bi odlicno zamijenio glisu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 jun 2017, 21:37

Ja sam keitikovao i kritikovat cu ali cu i pohvalit kad je nesto ok. Ne sviđa mi se hiljade stvari , postali smo seoski klub ali ovo je nada. Sad trebamo da pljujemo? Meni je piska npr. smijesan , zahvaljujuci njemu dosao je dslon i zvanicni sajt (on) je to obj. Bolje da je napisao zahvaljujuci meni. Ali nije pasivan , barem radi i znam da je odrastao uz taj stadion i da voli klub. A ove gore necu ni da spominjem. Zelio bi gore da pojedinci iznesu svoj rad crno na bijelo. Sta su oni pridonijeli kad su bili na funkciji?
Evo tkanton npr. Sta si ti donijeo klubu? Piska je makar doveo modričane. Eto sta si ti ? Bio si zaduzen za stadion , cini mi se? Ajde sad iznesi javno da cuje cijeli grad? Svi bivsi uposlenici , sta ste pridonijeli? Sta je nurdo pridonijeo? Skinuta pec u januaru i direktno urgiranje da se ispadne? Ne racunam ja ona polovna pojacanja i sezone u PL u kojima su preko igraca izvlacene pare... Usutite vise ili iznesite dokaze!!!!!

A ja vam se smijem zakleti da su Ešo , Doro , Klopa , Kadija vise pridonijeli klubu nego vi svi skupa. Barem su u sportskom duhu odgojili generacije i generacije danas uspjesnih ljudi a vala i sportista.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 14 jun 2017, 21:50

Opa Sabic najavio napad na PL, ovi se ne zajebavaju. Ako stvarno to budu ambicije ocekujem onda ulazak jer je ova garnitura sigurno sad pametnija dosta poucena predproslom sezonom. Svaka cast i naklon ovim ljudima sto su se prihvatili ti obaveza kad niko nije htjeo. Svi se kletu u Zvijezdu a kad treba sta uradit neka mene.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 14 jun 2017, 21:52

Jel se rade reflektori na pomoćnom Ensar danas kaže do prozivke da bi trebalo biti gotovo

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 jun 2017, 21:53

Sve sto si napisao potpisujem dosta je prozivki evo ima radna grupa koja pokusaje da oformi tim za sljedecu sezonu i na dobrom su putu. Imaju nekih sitnih gresaka ali nadocice usput. Dobili smo i novog trenera treba doci u pondeljak na prozivku i podrzati to sto imamo. Modricani su vec danas dio donacije uplatili, i vjerujte da bi se postidjeli mnogi gradacacani njihove cifre. Trebamo da stimulisemo jedni druge da pomazemo, ako nista redari dzabe da budemo i ogradu da zavrsimo a kamoli nesto drugo,

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 14 jun 2017, 22:51

spiska je napisao/la:Sve sto si napisao potpisujem dosta je prozivki evo ima radna grupa koja pokusaje da oformi tim za sljedecu sezonu i na dobrom su putu. Imaju nekih sitnih gresaka ali nadocice usput. Dobili smo i novog trenera treba doci u pondeljak na prozivku i podrzati to sto imamo. Modricani su vec danas dio donacije uplatili, i vjerujte da bi se postidjeli mnogi gradacacani njihove cifre. Trebamo da stimulisemo jedni druge da pomazemo, ako nista redari dzabe da budemo i ogradu da zavrsimo a kamoli nesto drugo,
Jel to prozivka sad u ponedjeljak? Otkud da se tako rano krece sa pripremama :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.