FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Genghis
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Genghis » 23 apr 2012, 14:36

zizu1991 je napisao/la:Iako sam navijač Reala, moram da kažem da je poraz Barcelone isključivo došao kao plod veoma loše realizacije katalonskog diva u posljednje vrijeme, Real je igrao svoju igru protiv Barcelone ( ako se uopšte može nazvati tako ) i na kraju sa iskorištavanjem pruženog, došao do pobjede. Meni lično je veoma drago što je Real pobjedio ( logično ) :lol: al poraz igrače i navijače ne treba da zabrine. Sretno protiv Chelsea ;)
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, da nisi kakvu reprizu na Hayatu, real je u subotu imao duplo više prilika od barcelone ... duplo više šuteva u okvir gola i kornera, jedino ako ti je parametar bezidejno dodavanje između Valdesa, Alvesa, Biskvita i Mascherana, eh onda je barcelona uništila real ...

Ova "analiza" se odnosi samo na zadnji El Clasico , a ne na prethodne ili na utakmicu protiv Chelsea (da ne bude zabune u utakmici protiv Chelsea se "može kriviti" loša efikasnost pojedinaca).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2012, 14:45

Genghis je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Iako sam navijač Reala, moram da kažem da je poraz Barcelone isključivo došao kao plod veoma loše realizacije katalonskog diva u posljednje vrijeme, Real je igrao svoju igru protiv Barcelone ( ako se uopšte može nazvati tako ) i na kraju sa iskorištavanjem pruženog, došao do pobjede. Meni lično je veoma drago što je Real pobjedio ( logično ) :lol: al poraz igrače i navijače ne treba da zabrine. Sretno protiv Chelsea ;)
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, da nisi kakvu reprizu na Hayatu, real je u subotu imao duplo više prilika od barcelone ... duplo više šuteva u okvir gola i kornera, jedino ako ti je parametar bezidejno dodavanje između Valdesa, Alvesa, Biskvita i Mascherana, eh onda je barcelona uništila real ...

Ova "analiza" se odnosi samo na zadnji El Clasico , a ne na prethodne ili na utakmicu protiv Chelsea (da ne bude zabune u utakmici protiv Chelsea se "može kriviti" loša efikasnost pojedinaca).
De nauci prvo citati kralju, pa se onda prijavi na forum. Covjek govori o losoj realizaciji u posljednje vrijeme, nista nije pogrijesio. Da je realizacija na nivou koji smo imali ranije, popio bi Real peticu ;) . Znaci poenta covjekovog posta je da Barcelona realizacijski veoma lose stoji u posljednje vrijeme, te da Barcelona igra losije nego inace. Nije on rekao da je Barca nadigrala Real. Citanku u ruke omladinac, pa onda na forum.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 apr 2012, 15:02

Kao prvo tvoj potpis mi dovoljno govori o tvojoj starosnoj dobi. Kao drugo "da je Barcelona, real bi" i slične gluposti samo od tebe i mogu očekivati. Sada ponovo pročitaj dio njegovog posta: "Real je igrao svoju igru protiv Barcelone - ako se uopšte može nazvati tako ". Nego požuri, zakasnit ćeš u školu ... završava ti se veliki odmor ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2012, 15:19

Genghis je napisao/la:Kao prvo tvoj potpis mi dovoljno govori o tvojoj starosnoj dobi. Kao drugo "da je Barcelona, real bi" i slične gluposti samo od tebe i mogu očekivati. Sada ponovo pročitaj dio njegovog posta: "Real je igrao svoju igru protiv Barcelone - ako se uopšte može nazvati tako ". Nego požuri, zakasnit ćeš u školu ... završava ti se veliki odmor ...
Hahaha e moj sine, davno ja zavrsio skolu :lol: . Da, Real je igrao svoju igru, a Barcelona bila losija nego inace, te u odnosu tih snaga, Real je slavio potpuno zasluzeno. Sto se tice potpisa, jbg kladio se i izgubio opkladu, tako to biva, a tebi stvarno svaka cast da na osnovu potpisa procijenis starosnu dob, omladinac, ti imas moc :lol: .

Mes Que Un Club!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 apr 2012, 18:56

prolaz na barcu na kladionicama 1.35 :o

koliko je to prva zavrsila, 0 3 ? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 23 apr 2012, 19:03

Scof1eld je napisao/la:prolaz na barcu na kladionicama 1.35 :o

koliko je to prva zavrsila, 0 3 ? :?
valja vjerovati kladionicama... :) :) :) :)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 apr 2012, 19:22

Henry danas na treningu Barce, nadam se da ce baciti koji savjet ovim sto ne mogu pogoditi gol sa pet metara :D

slika
Don't hate what you don't understand.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2012, 20:01

xaviesta je napisao/la:Henry danas na treningu Barce, nadam se da ce baciti koji savjet ovim sto ne mogu pogoditi gol sa pet metara :D

slika
trebaju oni pipa dovesti :lol:
.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2012, 20:07

Inzaghi bez sanse zabije 2 gola hahaha, joj kako mi je taj igrac mrzak, nema goreg od njega, smece obicno koje je u ofsajdu 7 metara, ali skupi prste i objasnjava lafo kako nije bio :lol: .

Mes Que Un Club!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2012, 20:55

Pep Gaurdiola: "Vjerujem li da ćemo biti u finalu u Minhenu? Nemam sumnje u vezi toga. Imam neuništivu vjeru u svoje igrače."
8-)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 23 apr 2012, 21:04

mandraX je napisao/la:
Pep Gaurdiola: "Vjerujem li da ćemo biti u finalu u Minhenu? Nemam sumnje u vezi toga. Imam neuništivu vjeru u svoje igrače."
8-)

Gospodin co'ek 8-)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 apr 2012, 21:19

Najjaci :lol:
Guardiola: ''Rečeno je da je lakše promjeniti ženu nego klub za koji navijaš, to je i istina.''
Visca el Barça ! Mes que un club !

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 23 apr 2012, 21:35

Nadam se da ce Pep izvesti ovaj sastav sutra:
------------------Valdez-------------------------
-----------Pique--------Mascherano---Puyol--
-Alves-----------Busquets---------------------
-----------Xavi-------------Iniesta------------
------Alexis------Messi---------Pedro--------

Mislim da ce krenut s 3 napadača jer ima nepovoljan rezultat.Pique bi trebao igrat zbog svoje visine iako i nije u formi.Mozda cak i Mascherana ostavi na klupi ako Adriano bude igro.Ne djeluje mi Masch sigurno u ovim velikim utakmicama (protiv Milana je bio krivac za njihov gol na Camp Nou, a protiv Chelsea ja msm da se on bez potrebe zaletio na Ramiresa, da bi Drogba bio sam na drugoj).Drogba sutra mozda nece igrat,pa bi Torres bio u vršku :mrgreen: napada.Vise se bojim golgetera Torresa nego Drogbe, ne znam zasto. :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2012, 21:49

adas_barca je napisao/la:Nadam se da ce Pep izvesti ovaj sastav sutra:
------------------Valdez-------------------------
-----------Pique--------Mascherano---Puyol--
-Alves-----------Busquets---------------------
-----------Xavi-------------Iniesta------------
------Alexis------Messi---------Pedro--------

Mislim da ce krenut s 3 napadača jer ima nepovoljan rezultat.Pique bi trebao igrat zbog svoje visine iako i nije u formi.Mozda cak i Mascherana ostavi na klupi ako Adriano bude igro.Ne djeluje mi Masch sigurno u ovim velikim utakmicama (protiv Milana je bio krivac za njihov gol na Camp Nou, a protiv Chelsea ja msm da se on bez potrebe zaletio na Ramiresa, da bi Drogba bio sam na drugoj).Drogba sutra mozda nece igrat,pa bi Torres bio u vršku :mrgreen: napada.Vise se bojim golgetera Torresa nego Drogbe, ne znam zasto. :mrgreen:
Sastav koji si napisao je isti kao onaj koji ja prizeljkujem sutra. Visca el Barca!

Mes Que Un Club!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 apr 2012, 21:50

adas_barca je napisao/la:Drogba sutra mozda nece igrat,pa bi Torres bio u vršku :mrgreen: napada.Vise se bojim golgetera Torresa nego Drogbe, ne znam zasto. :mrgreen:
To "golgetera" je vise ironicno nego ozbiljno, ali razumijem te. Torres bi sutra bio puno opasniji nego Drogba, jer ce imati puno prostora u napadu i vjerovatno prilika 1 na 1 gdje je puno opasniji od Drogbe koji je vise za domacinske utakmice i probijanje bunkera.
Bice zaista zanimljiva utakmica, gdje morate kidisati od prve minute i ganjati pobjedu od 2 razlike, ali ce vam ipak odbrana biti na vecim izazovima, jer se ne smije desiti APSOLUTNO nikakva greska pa primiti gol koji bi najvjerovatnije bio presudan, dok napad moze sebi priustiti da fule po koju sansu, jer ce ih vjerovatno puno biti s obzirom na terenski inicijativu.

Jbg, ni nama nece biti lako, imamo nesto bolji rezultat iz prve utakmice, ali i tezeg protivnika nego vi i 1 dan vise odmora od el-cassica :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 23 apr 2012, 22:09

Harrison je napisao/la:
adas_barca je napisao/la:Drogba sutra mozda nece igrat,pa bi Torres bio u vršku :mrgreen: napada.Vise se bojim golgetera Torresa nego Drogbe, ne znam zasto. :mrgreen:
To "golgetera" je vise ironicno nego ozbiljno, ali razumijem te. Torres bi sutra bio puno opasniji nego Drogba, jer ce imati puno prostora u napadu i vjerovatno prilika 1 na 1 gdje je puno opasniji od Drogbe koji je vise za domacinske utakmice i probijanje bunkera.
Bice zaista zanimljiva utakmica, gdje morate kidisati od prve minute i ganjati pobjedu od 2 razlike, ali ce vam ipak odbrana biti na vecim izazovima, jer se ne smije desiti APSOLUTNO nikakva greska pa primiti gol koji bi najvjerovatnije bio presudan, dok napad moze sebi priustiti da fule po koju sansu, jer ce ih vjerovatno puno biti s obzirom na terenski inicijativu.

Jbg, ni nama nece biti lako, imamo nesto bolji rezultat iz prve utakmice, ali i tezeg protivnika nego vi i 1 dan vise odmora od el-cassica :mrgreen:
Imate tezeg protivnika al ce vam lakse bit ;) , Bayern nece doc na ESB da se brani mego ce se pokusat nadigravat(to im je dobro islo u Minhenu).Msm da ce to bit vasa sansa jer ako Real bude raspolozan pod tim okolnostima ima vece sanse za prolazak.Dok na Camp Nou dolazi Chelsea koji ce se branit i cekat svoju kontru ako treba i do 90 minute.Barca nije s njima sigurna bez 3:0 :mrgreen:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 23 apr 2012, 22:15

Barca mora uvaliti dva komada do poluvremena, ako misle ici u finale. Više ne vjerujem ni Valdesu, ni Puyolu, ni Mascheranu - nikome iz odbrane...jbm ti sunce, jednu jedinu šansu Čelzija nisu u stanju riješiti, protiv Levantea takođe - i ono malo posla što imaju na utakmici, nisu u stanju odraditi profesionalno....vec moraju lopte ispadati golmanu iz ruku, neko građenje lopte na gol liniji :o :shock: , dokle to ide u PM.

Dakle mora se uvijek zabijati dva gola više od Čelezija, to je sva racunica....jer ce Čelzi sigurno zabiti.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 23 apr 2012, 22:31

" onclick="window.open(this.href);return false;

Messi kao Potter, a Puyol kao ona ženska :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 apr 2012, 22:36

tech je napisao/la: Dakle mora se uvijek zabijati dva gola više od Čelezija, to je sva racunica....jer ce Čelzi sigurno zabiti.
Pa vrijeme je i da odbrana jednom odigra dobro u vaznoj utakmici majka mu stara.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 apr 2012, 22:37

:lol: strašan video, nema šta, iako sam navijač Reala :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.