Svako kolo ovi iz Tz se zale na sudjenje,tacnije cim izgube.
Pa ne daje sudija golove,moze uticati na igru ali realno trebate gledati na vase igrace,Orašje opet ponavljam Orašje nisu mogli dobiti,a sve uslove imali ako ne i najbolje u ovoj ligi,pripreme znaci,sve i dodju ne mogu pobjediti ekipu koja se jedva skupila,Rudar ste uzeli na srecu i uz pomoc sudije(ovo pomoc cudo,jer su svi protiv vas),nije svirao cist ofsajd kod drugog gola,Podgrmec koji je raspad sistema,jedva dobijete 0:1,stvarali prilike jeste,ali to se ne broji realizacija je bitna,u Bihacu pali bez ispaljenog metka,i opet sudija kriv,savez kriv ?
De malo ohladite s tim,pritisnite te vase igrace,ocitajte lekciju na treningu,meni se cini da oni s pristupom dodju,da ce im ljudi na Slobodino ime,dati bodove.Ne ide to tako u ovoj ligi,bar znam iz iskustva sto se Rudara tice,ovdje je kad si bolji klub,svi imaju motiv vise da igraju protiv vas,ali to vasi igraci ne shvataju.Pristup kod vas je,eh mi smo Sloboda,daju nam bodove sigurno,nafuraju vas cijelu sedmicu da ce dobiti,da su jaci,bolji da nema problema trica vec upisana,i ljudi kad vas uzmu onda frka,sudije,savez,ovo ono a igra 0.
Rudar Kakanj !!!