Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pored sadasnjeg veznog reda dovesti Modrica je po meni greska ne znam sta se spominje kao transfer? ali mozda bi bolje bilo uzeti nekog odbrambenog igraca dovesti to bi se vise isplatilo nego Modrica.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Modrić ima strašnu statistiku, 35 mil je za njega prava sitnica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto vam ga onda.Saurman je napisao/la:Modrić ima strašnu statistiku, 35 mil je za njega prava sitnica.
Otkad su to 4 gola i 4 asistencije u 36 tekmi strašna statistika

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Doktore Arsla mislim da se nismo najbolje razumjeli.LBJ MVP je napisao/la:Eto vam ga onda.Saurman je napisao/la:Modrić ima strašnu statistiku, 35 mil je za njega prava sitnica.

Onda je do meneSaurman je napisao/la:Doktore Arsla mislim da se nismo najbolje razumjeli.LBJ MVP je napisao/la:Eto vam ga onda.Saurman je napisao/la:Modrić ima strašnu statistiku, 35 mil je za njega prava sitnica.

Pa dobro, onda da zakljucimo da ni Xabi nema strasnu statistiku jer ima jedan gol i sedam asistencija?! Covjek je mislio na druge segmente u kojima se ogleda statistika igraca. Ne moraju to nuzno biti golovi i asistencije.LBJ MVP je napisao/la: Otkad su to 4 gola i 4 asistencice u 36 tekmi strašna statistika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Raul_64 je napisao/la:Ima onaj kapiten Španije..M4kaveli je napisao/la:Naravno da bi Modric bio pojacanje za Real.
A da li je ijedan od tih Realovaca iz njihove nogometne skole ili je kupljen ?
dakako,Alvaro Arbeloa.
Zar to nije smjesno ?
Al dobro, to je njihova politika vec odavno ..
Kupit sto vise zvijezda od kojih ce 90% propast.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Može li neko pojasniti na kojoj poziciji bi igrao Modrić ukoliko bi došao.?
I osvojiti titulu s nešto puno bodova ispred samoprozvane najbolje ekipe svih vremena.Sa najboljim veznjakom i najboljim fudbalerom svih vremena,jest i trenerom.Pritom oboriti sve rekorde u ligi koja je dala najviše osvajača LP.Kupit sto vise zvijezda od kojih ce 90% propast.
Ma neće doćiSaurman je napisao/la:Može li neko pojasniti na kojoj poziciji bi igrao Modrić ukoliko bi došao.?

Hahahahaha
Ja nisam cuo da je neko iz Barse izjavio da su najbolji svih vremena.
Znam da nisi ni ti.
Valjda stari majstori, poznavaoci fudbala i jedni od najvecih svih vremena znaju bolje od tebe ( znas i ti ).
Ili mozda ne znaju ?
.. pa daj nam onda primjer kluba ili repke koja je bolje igrala od Pepove Barse ?
Znam da nisi ni ti.
Valjda stari majstori, poznavaoci fudbala i jedni od najvecih svih vremena znaju bolje od tebe ( znas i ti ).
Ili mozda ne znaju ?
.. pa daj nam onda primjer kluba ili repke koja je bolje igrala od Pepove Barse ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa na temi tog kluba provodiš najviše vremena.5 LP zaredom nije mala stvar.M4kaveli je napisao/la:Hahahahaha
Znam da nisi ni ti.
Ili mozda ne znaju ?
Tu je negdje i Brazil koji je s Peleom bio nezaustavljiv.
U skorije vrijeme je bio i Milan,pa Real s početka milenija,Ajax nekada,Bayern...
Previše je barcatardova na ovom svijetu,fakat previše.Ne znam šta je gore kad kažu da su izmislili tiki-taku ili da su najbolji svih vremena.A da nemaju Messija ostali bi na dvije LP koje im su im donijeli "stranci" pa se ne bi mogli fali La Masijom

- nemampojma
- Kontakt:
Problem je što ti nisi NEKAD pratio utakmice kao SAD.M4kaveli je napisao/la:Hahahahaha
Znam da nisi ni ti.
Ili mozda ne znaju ?
U tome je razlika,.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Luka je odličan futbaler ako je istina da rade na njegovom dovodjenju,nekako sam se nadao da bi mogli vratit Silvu iz Citya nazad kući
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
i ja bih volio da vrate Silvu, al veoma male, ili nikakve šanse su u ovom trenutku da ga Man. City proda, kada im je postao jedan od glavnih igrača, a njima novac i nije toliko vrijedan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma ako on bude zainteresovan da obuče bijeli dres,dogovor izmedju klubova neće bit problem.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Volio bih da budeš upravu možda čak više nego ti, vidjeti ćemo,
Zaista kako se na prvenstvu pokazao, kakvu čovjek tehniku ima, radi s loptom šta poželi, svaka mu čast
Zaista kako se na prvenstvu pokazao, kakvu čovjek tehniku ima, radi s loptom šta poželi, svaka mu čast
Prošla sezona u kojoj je Madrid srušio nekoliko rekorda i suvereno zavladao primerom se može okarakterisati uspješnom i neke promjene većeg obima u ekipi po meni i ne trebaju al eto ako već nešto treba ojačat onda Maicon za desnog beka i neki amc kao Silva i puna šaka brade 
by the way :
[youtube][/youtube]

by the way :
[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da, da može mijenjati Ozila, jer nema kvalitetne zamjene Mou za njega trenutno, Kaka po navodima medija dogovara s Milanom, pregovori u toku, a njegova forma je od davne ozlijede u Milanu, i dolaska u Real u konstantnom padu
Vidim da je Schuster ipak više po ovom videu za dovođenje Silve, shvatam šta hoće reći
Vidim da je Schuster ipak više po ovom videu za dovođenje Silve, shvatam šta hoće reći
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 25 jun 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde nemoj vise dolazit na ovu temu, olaksavas i sebi i nama, moze? Ovo je moj posljednji odgovor na bilo koji tvoj post, od sada, nadalje, pa ubuduce ides na ignore.M4kaveli je napisao/la: 5 titula LP-a za vrijeme Franka ?
Kad je ono Real zadnju osvojio ?![]()
A ti se nisi rodio kad su ti gore nabrojani igrali tako da ne znas..
Prvo. U prve dvadesetdvije godine vladavine Franca Spanjolskom, Real je uspio osvojiti samo jednu titulu! Do 1952-1953 Real je vazio za prosjecan klub, a onda je Santiago Bernabeu u klub doveo Di Stefana, Genta, Puskasa, Riala, Santamariju, Kopu i ostale. Je li Franco potpomogao Real kada je Di Stefano u 27 utakmica u Madridu zabio 27 golova? Ili je pak pomogao kada je Puskas u cetiri sezone za redom bio Pichichi sa prosjekom od 24 gola? Jos jedna cinjenica koja vam ne ide u prilog je i ta da je Real za vrijeme Franca osvojio 6 liga prvaka, 1 interkontinentalni kup i 5 kosarkaskih Euroliga. Dakle, ja ne mogu vjerovati zasto si se i pokusao obrukati rijecima da je Franco mogao utjecati na Realove uspijehe van Spanije? Reci da je Franco pomagao Realu je apsolutno pisanje po liku i djelu jednog od najvecih igraca svih vremena - Alfreda Di Stefana prema kojemu ti nemas ni zere postovanja, ne samo Di Stefanu, ali on je glavni pa sam samo njega istakao, balavce jedan mali. Vise nikada nemoj reci ovo sto si sada rekao jer te niko sa takvim misljenjem djecace balavi nece ozbiljno shvatiti. I naravno, statistika potvrdjuje da je Di Stefanov Real najbolji tim u povijesit nogometa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.