FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2011, 22:09

adnanhz je napisao/la:JeL se mogu prijaviti do tekme sa spartom Maksumic i Skoro (ako stignu ti papiri vise :roll: )
Mislim da se jucer trebao predati spisak za Spartu,s tim sto imas pravo jos jednog da dodas naknadno(kolko ja znam)

Citam danas ovo sto je Maksumic rekao za SS,izgleda da su dosli ti neki papiri,sad jel to to sto se cekalo :?:

"Vidjet ćemo da li ću igrati. Danas idem u klub sa papirima da vidimo da li ću imati pravo nastupa. Plišek je tu da odluči da li ću igrati. Nisam dugo igrao i istina je da nisam najspremniji, ali sigurno mogu dati svoj doprinos. Najvažnije je da u Češkoj izborimo dobar rezultat, nešto kao u utakmici protiv Orebra", dodao je Maksumić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 jul 2011, 22:17

Nek' se zna gdje je Haskić naučio igrati fudbala.Na šljaci u Banovićima,da,da dobro ste čuli.Tu su mnogi banovićki fudbaleri napravili svoje prve fudbalske korake,a jedan od njih je Haskić.
Ovo je bila svakodnevnica:
slika
Trnovit i težak je bio njegov put do prvog tima.Ali na kraju je uspio,zaigrao je u prvom timu Budućnosti.
slika
Na kraju ispunjenje sna,igranje za jedan od najboljih timova u državi.
slika

Jedan po jedan korak je išao i uspio je.
Pitam se šta je slijedeće odnosno koji je njegov slijedeći klub ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 jul 2011, 22:18

miky_hz je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:JeL se mogu prijaviti do tekme sa spartom Maksumic i Skoro (ako stignu ti papiri vise :roll: )
Mislim da se jucer trebao predati spisak za Spartu,s tim sto imas pravo jos jednog da dodas naknadno(kolko ja znam)

Citam danas ovo sto je Maksumic rekao za SS,izgleda da su dosli ti neki papiri,sad jel to to sto se cekalo :?:

"Vidjet ćemo da li ću igrati. Danas idem u klub sa papirima da vidimo da li ću imati pravo nastupa. Plišek je tu da odluči da li ću igrati. Nisam dugo igrao i istina je da nisam najspremniji, ali sigurno mogu dati svoj doprinos. Najvažnije je da u Češkoj izborimo dobar rezultat, nešto kao u utakmici protiv Orebra", dodao je Maksumić.
Onda bi Maxa mogo pokrit poziciju Dupovca al sto raje kaze Skoro bi nam strasno dosao protiv Sparte,on i Haskic bi mogli bit dobar tandem
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jul 2011, 22:21

Virtu4l je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Sparta
Nista posebno,bolji smo u ovom trenutku,jos jedna prepreka ka ???
Već ste u grupnoj fazi.
A sto si ti postao dosadan u zadnje vrijeme, niko nista ne smije napisati da ti ne prosipas ironiji. Pa koliko sam upratio da si ti napisao da Zeljo ima istu ekipu kao Partizan prosle sezone, sto je mnogo gore od ovoga da Sparta nije nista posebno.

Sta tebe zanima tema FKS,kad mi pisemo tamo (ja gotovo nikako) onda kazes da smo kompleksasi :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 22:25

neutralan__ je napisao/la:Nek' se zna gdje je Haskić naučio igrati fudbala.Na šljaci u Banovićima,da,da dobro ste čuli.Tu su mnogi banovićki fudbaleri napravili svoje prve fudbalske korake,a jedan od njih je Haskić.
Ovo je bila svakodnevnica:
slika
Trnovit i težak je bio njegov put do prvog tima.Ali na kraju je uspio,zaigrao je u prvom timu Budućnosti.
slika
Na kraju ispunjenje sna,igranje za jedan od najboljih timova u državi.
slika

Jedan po jedan korak je išao i uspio je.
Pitam se šta je slijedeće odnosno koji je njegov slijedeći klub ?
Ko rahmetli Alija Sirotanovic,nije djabe iz rudarskog mjesta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 22 jul 2011, 22:37

Zasto sjever nije bio pun?
Moglo je jos 700-800 ljudi stati?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 22:43

ScooTeR je napisao/la:Zasto sjever nije bio pun?
Moglo je,moglo je :lol:
Jest se nasao ko ce pitati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jul 2011, 22:43

Zato sto isti ima otprilike toliko vise stolica od juga :D

Bilo nas je sasvim dovoljno da se nekim gace napune, a tebi je ovo ko zna koji put da danas pitas valjda je vrijeme da ti ne brisu postove vec da te opomenu pa i banuju 8-)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 22 jul 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 22 jul 2011, 22:44

Eto onako :P
Zadnja izmjena: rase.king, dana/u 22 jul 2011, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 22 jul 2011, 22:45

Dirk je napisao/la:
Zato sto isti ima otprilike toliko vise stolica od juga :D

Bilo nas je sasvim dovoljno da se nekim gace napune, a tebi je ovo ko zna koji put da danas pitas valjda je vrijeme da ti ne brisu postove vec da te opomenu pa i banuju 8-)
kakve to veze ima sa jugom,jug je bio krcat.
Nego je moralo da bude sibica na sjeveru.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jul 2011, 23:26

Molio bih bez više tih prepucavanja za broj gledalaca.. !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

High

Post Postao/la High » 22 jul 2011, 23:28

Utakmica na Koševu protiv Sparte - 21:00 h !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 22 jul 2011, 23:41

Ponavljam pitanje: da li iko zna koliko je tacno bilo gledalaca na stadionu Asim Ferhatovic Hase na utakmici Sarajevo - Orebro, jer je bilo receno da ce se na toj utakmici znati tacan broj gledalaca po uzoru recimo na utakmice u Engleskoj gdje se pred kraj saopsti koliko je bilo gledalaca

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 22 jul 2011, 23:52

High je napisao/la:Utakmica na Koševu protiv Sparte - 21:00 h !
Iftar pa na tekmu :D
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 jul 2011, 01:14

Šofa je napisao/la:Ponavljam pitanje: da li iko zna koliko je tacno bilo gledalaca na stadionu Asim Ferhatovic Hase na utakmici Sarajevo - Orebro, jer je bilo receno da ce se na toj utakmici znati tacan broj gledalaca po uzoru recimo na utakmice u Engleskoj gdje se pred kraj saopsti koliko je bilo gledalaca
Gruba procjena je 15.000 a vjerovatno je bilo i vise. Recimo za sjever su otisle sve karte (stampano 5.000) i sigurno bi sva sjedista bila popunjena (ili barem 98%) da se raja nije nabijala oko ulaza, po stepenicama, na zadnjem redu.... slicno je i za istok. Ja sam bio na vrhu istoka i trebalo mi je haman 10 minuta da se probijem do samog dna jer je raja okupirala cijelo stepeniste, sve ulaze. jednostavno niko nece iz prvih redova da gleda utakmicu, svi hoce odozgo. A i to ce se raditi sve dok UEFA jednom ne sibne kaznu jer je po njenom pravilniku ZABRANJENO stajati po stepenicama! Pa ce onda zastitari morati tjerati ljude sa stepenica

Ali, bez obzira na to - Zna se tacno koliko je bilo gledalaca, ne sekiraj ti ;) ima ko o tome vodi brigu. sve se zna i koliko je karata otislo, koliko je besplatno podjeljeno, koliko je bilo djece, djevojaka.... naravno, da se ti podaci nece iznositi iz milion razloga ;) Mi kao klub smo platili sluzbu koja ce to brojati i nema potrebe da tu info bilo kome dajemo besplatno!

Kad drugi urade priblizno onome sto smo mi uradili u organizaciji jedne utakmice neka se jave slobodno... pa da malo popricamo....

BordoUnited
Kontakt:

Post Postao/la BordoUnited » 23 jul 2011, 03:44

5000 ulzanica prodato za sjever a ljudi se guraju po ulazima i stepenicama i to sve ovi europa navijaci.Nema nista ljepse nego 2000 pravih hordasa na sjeveru golih do pasa ko protiv zrinjskog kad svi pjevamo pa necujes jarana do sebe sta prica,ovo jucer je odlicno kako sam vidio na snimku ali ipak ima par zamjerki ali nije za ovog foruma.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 23 jul 2011, 03:51

BordoUnited je napisao/la:5000 ulzanica prodato za sjever a ljudi se guraju po ulazima i stepenicama i to sve ovi europa navijaci.Nema nista ljepse nego 2000 pravih hordasa na sjeveru golih do pasa ko protiv zrinjskog kad svi pjevamo pa necujes jarana do sebe sta prica,ovo jucer je odlicno kako sam vidio na snimku ali ipak ima par zamjerki ali nije za ovog foruma.
hajde mi to pojasni boga ti :lol: :lol:

navijanje je za pohvalu, pravi evropski standard, cak ni igra na terenu nije bilo toliko ispod euro prosjeka. Pod hitno Kojasevica na klupu.

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 23 jul 2011, 04:16

neutralan-,

haskic , sta reci o tom mladicu, posteno doso u sarajvo, impresioniran sredinom, a vec se isplatio, igra sa dvije noge, pokretan, ima nos za igru i gol, definitvno igrac i pol za nas, personalno, sudeci po klipu nakon tekme, iskren i fino odgojen mladic, neka mu majka zivi sto godina u koju se kune.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jul 2011, 10:06

Sve karte su prodane ....osim juga. Ionako se niko u klubu nije ni nadao da će se jug prodati. Ko ne vjeruje nek provjerava !!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jul 2011, 10:55

Dirk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Sparta
Nista posebno,bolji smo u ovom trenutku,jos jedna prepreka ka ???
Već ste u grupnoj fazi.
A sto si ti postao dosadan u zadnje vrijeme, niko nista ne smije napisati da ti ne prosipas ironiji. Pa koliko sam upratio da si ti napisao da Zeljo ima istu ekipu kao Partizan prosle sezone, sto je mnogo gore od ovoga da Sparta nije nista posebno.

Sta tebe zanima tema FKS,kad mi pisemo tamo (ja gotovo nikako) onda kazes da smo kompleksasi :roll:
cuj zeljo ima istu ekipu ko partizan prosle godine...ODRON.... :lol: :lol: ..DNO.... :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, napoleon72 i 32 gosta.