Za koga igramo zadnjih 5 kola ? Je l' to potreban motiv igračima da ginu kada igraju za ovaj klub ?
Hajd prošetajte.

..., pjesma o Veležu nikad prestat neće, jer mi ga volimo srcem svimzizu1991 je napisao/la:Sinovima svojim crvenim*p!p!t@* je napisao/la:Ustajte rođeni pjevajte s nama!nek' Mostar grmi, neka svako zna, da dolazi Crvena armija
mujoisuljo je napisao/la:..., pjesma o Veležu nikad prestat neće, jer mi ga volimo srcem svimzizu1991 je napisao/la:Sinovima svojim crvenim*p!p!t@* je napisao/la:Ustajte rođeni pjevajte s nama!nek' Mostar grmi, neka svako zna, da dolazi Crvena armija
![]()
..., podigni šaku, zapjevaj glasno naaaprijed naaaaprijed Rođeni![]()
...,oooooooooooo samo tebe volimoooo, samo tebi pjevamoooo ale aooooo![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Velez igrati sljedecu utakmicu za evropu, a ne za to da Zrinjski ne bude prvak.
Bekiću smorio sizivinaajkula je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Velez igrati sljedecu utakmicu za evropu, a ne za to da Zrinjski ne bude prvak.
Mogli bi ovi iz RA skociti i proslaviti golove kad ih Zeljo zabije koliko mrze komsije!
Zipa ovo...RA,kao i svi simpatizeri Veleža su uvijek bili lagano ljevičarski nastrojeni,to je činjenica.Ne mora to biti nužno štovanje komunističkog sistema,ali mi imamo partizanstvo u sebi.To partizanstvo opet ne mora imati poveznicu sa komunizmnom,partizanstvo je nešto kao konstantna borba protiv fašizma.A fašisti i jesu ustaše,jesu i četnici,a jesu i oni koji nose turske zastave,koji tekbiraju na utakmici...sve je to isto.Hvala bogu riješili smo se 'turaka'.Ostaje ljubav prema Veležu i neminovno antipatija prema tzv. zrinskom koji veliča to ustaštvo,veliča tzv. Zapadni Mostar,koji veliča mržnju prema BiH.Titova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
tepsija je napisao/la:Zipa ovo...RA,kao i svi simpatizeri Veleža su uvijek bili lagano ljevičarski nastrojeni,to je činjenica.Ne mora to biti nužno štovanje komunističkog sistema,ali mi imamo partizanstvo u sebi.To partizanstvo opet ne mora imati poveznicu sa komunizmnom,partizanstvo je nešto kao konstantna borba protiv fašizma.A fašisti i jesu ustaše,jesu i četnici,a jesu i oni koji nose turske zastave,koji tekbiraju na utakmici...sve je to isto.Hvala bogu riješili smo se 'turaka'.Ostaje ljubav prema Veležu i neminovno antipatija prema tzv. zrinskom koji veliča to ustaštvo,veliča tzv. Zapadni Mostar,koji veliča mržnju prema BiH.Titova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
Nama je uvijek Velež bio na prvom mjestu...nismo mi nastali iz nekog inata i želje za dominacijom,niti smo,niti ćemo ikada imati nacionalni prefiks.I logično je da ne volimo one koji su se trudili i trude da unište Velež,koji se trude da ga stave u neki nacionalni korpus,nazivajući ga Vehležom,bošnjačkim...ovakvim onakvim.To nam ne mogu biti prijatelji,niti će ikada biti.Nama Široki nije mrzak,nije ni Vitez,nije bio ni Gošk,mada je iskreno bilo retarda koji su utakmice protiv istih koristili kao svoj ispušni ventil,koji su tu bili samo radi toga.
Mi smo Velež,i borba nikad stati neće.
odgovori ti meni samo na ovo,jeli logicno da golman zadrzava loptu 10 min prije kraja utakmice pri rezultatu 5:1 u njegovu korist,kad das odgovor na ovo pitanje dobit ces i nas odgovorhabib je napisao/la:brate opet pitari sa teorijama zavjere, stvarno je smijesno vise postalo koliko su jadni i napaceni
a pitanje za rodjene, jel vi stvarno vjerujete u ovu situaciju sa golmanom i zutim kartonom?
samo mi to odgovorite
Prijatno subotnje poslijepodne,broju.1452 je napisao/la:
e sad bi ti mogao napisat većinu stvari da nisi u pravu ali će nastat qurac od priče i bit ce dolaziš pisat na ovu temu i bla bla bla ako ti stvarno misliš da je to tako što si reko i za jedne i druge onda ti svaka čast. onda ne vidis dalje od svoga nosa...pozdrav
Ajde dečkić što ne zna ni za kog je ni ko je ni šta je zaobiđi ovaj pdf u širokom luku.zivinaajkula je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Velez igrati sljedecu utakmicu za evropu, a ne za to da Zrinjski ne bude prvak.
Mogli bi ovi iz RA skociti i proslaviti golove kad ih Zeljo zabije koliko mrze komsije!
Hvala što se slažeš sa mnom.Odavno nisam više uživao na jednoj utakmici,bio je to prelijep dar za sve navijače Rođenih.Što se tiče Oštrog slažem se da je bespotrebno pokazan žuti karton ali ima jedna stvar koja je vrlo čudna.Jesenas u Mostaru Velež-Sarajevo glavni sudija iz Istočnog Sarajeva???Nevjerovatno ali za one koji ne znaju to nije ni blizu onoga što imamo nažalost u Mostaru istočni i zapadni.To je sasvim neki drugi odnos,puno blaži puno nevidljiviji,a taj gospodin koji je sudio živio je prije rata u Sarajevu i uredno navijao za FKS.Samo je sada ko linafo prijavljen u Ist. Sarajevu jer lakše se dolazi od tamo na listu.Stan mu je još u Sarajevu na tuđe ime.Juče nam sudi sudija iz Sarajeva za kojeg sluičajno znam da navija za Želju.Zamislite molim vas te slučajnosti???E moj Šeha znamo i ja i ti dobro za kog navijaš pa kako te nije bilo stid onako ofirno u onako "napetom" trenutku kod rezultata 1-5 koji minut do kraja iz čista mira pokušat da utičeš na meč za 7 dana.Ali nema veze tvoja svijest,tvoj obraz, i na tvoju čast.Ako će ti biti lakše za tebe i sve druge mi ćemo tu utakmicu odigrat bez golmana.RedOne je napisao/la:
Žuti karton Oštrakoviću je možda bio ishitrena odluka glavnog sudije jer je došao u totalno nebitnoj situaciji i bez prethodnog upozorenja. Njegovo neigranje protiv Željezničara će biti priličan hendikep za ekipu, ali ako u sljedeću utakmicu uđemo kao u ovu jučerašnju, "plavi" neće imati prilike da se "razmašu", a osim toga odbrana nam je solidniji dio ekipe tako da će i Bobiću biti lakše. Stoga, očekujem odličnu utakmicu, sjajnu atmosferu na tribinama i pravi BH derbi- fudbalski praznik u Mostaru...
A što se prosipaš momak.Ne znaš da na forumu postoji ova opcija pregledavanja postova korisnika,ili šta li?zivinaajkula je napisao/la:
Ovi sa po 9000 ili 10000 hiljada postova(ljudi bez zivota) su mi najzesci,osjecaju se kao vlasnici foruma pa vrse naredbe kada im ne odgovara pojedin post,samo sam ti druze iz zezancije napisao da bi vasi navijacki kojih ima 50ak iza gola mogli proslavljati nase golove jer je ocigledno da oni vise mrze nego sto vole!
Shvatio bi onakav docek da ste igrali derbi gradski ipak je to vama utakmica godine i nesto za sto ova omladina sto je docekala igrace zivi,samo se nadam da ce moj Zeljo to iskoristiti i pobjediti vas jer cete vi biti u derbiju,tj vec jeste!
Pozdrav Mostarcima,blizu ste najveceg uspjeha u premijer ligi 4. mjesta,tj da ga izjednacite!Sretno vam!
Sljedeći account Zaglebie Lubin, pa onda Panduriitepsija je napisao/la:A što se prosipaš momak.Ne znaš da na forumu postoji ova opcija pregledavanja postova korisnika,ili šta li?zivinaajkula je napisao/la:
Ovi sa po 9000 ili 10000 hiljada postova(ljudi bez zivota) su mi najzesci,osjecaju se kao vlasnici foruma pa vrse naredbe kada im ne odgovara pojedin post,samo sam ti druze iz zezancije napisao da bi vasi navijacki kojih ima 50ak iza gola mogli proslavljati nase golove jer je ocigledno da oni vise mrze nego sto vole!
Shvatio bi onakav docek da ste igrali derbi gradski ipak je to vama utakmica godine i nesto za sto ova omladina sto je docekala igrace zivi,samo se nadam da ce moj Zeljo to iskoristiti i pobjediti vas jer cete vi biti u derbiju,tj vec jeste!
Pozdrav Mostarcima,blizu ste najveceg uspjeha u premijer ligi 4. mjesta,tj da ga izjednacite!Sretno vam!
Ne bi me čudilo da se sutra predstaviš kao navijač St. Gallena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.