RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 19 apr 2014, 14:56

Je l' dosta bilo s tom pričom ? :kafa:
Za koga igramo zadnjih 5 kola ? Je l' to potreban motiv igračima da ginu kada igraju za ovaj klub ?
Hajd prošetajte. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 14:59

zizu1991 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ustajte rođeni pjevajte s nama! :clap:
Sinovima svojim crvenim :clap: nek' Mostar grmi, neka svako zna, da dolazi Crvena armija :clap:
..., pjesma o Veležu nikad prestat neće, jer mi ga volimo srcem svim :clap:
..., podigni šaku, zapjevaj glasno naaaprijed naaaaprijed Rođeni :clap:
...,oooooooooooo samo tebe volimoooo, samo tebi pjevamoooo ale aooooo :clap: :clap: :clap:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2014, 15:02

mujoisuljo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ustajte rođeni pjevajte s nama! :clap:
Sinovima svojim crvenim :clap: nek' Mostar grmi, neka svako zna, da dolazi Crvena armija :clap:
..., pjesma o Veležu nikad prestat neće, jer mi ga volimo srcem svim :clap:
..., podigni šaku, zapjevaj glasno naaaprijed naaaaprijed Rođeni :clap:
...,oooooooooooo samo tebe volimoooo, samo tebi pjevamoooo ale aooooo :clap: :clap: :clap:

:clap: :clap: :clap: :clap:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 19 apr 2014, 15:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Velez igrati sljedecu utakmicu za evropu, a ne za to da Zrinjski ne bude prvak.

Mogli bi ovi iz RA skociti i proslaviti golove kad ih Zeljo zabije koliko mrze komsije! :rol:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 apr 2014, 15:49

zivinaajkula je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Velez igrati sljedecu utakmicu za evropu, a ne za to da Zrinjski ne bude prvak.

Mogli bi ovi iz RA skociti i proslaviti golove kad ih Zeljo zabije koliko mrze komsije! :rol:
Bekiću smorio si :arrow:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 15:50

Titova-Juga je napisao/la:
ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
Zipa ovo...RA,kao i svi simpatizeri Veleža su uvijek bili lagano ljevičarski nastrojeni,to je činjenica.Ne mora to biti nužno štovanje komunističkog sistema,ali mi imamo partizanstvo u sebi.To partizanstvo opet ne mora imati poveznicu sa komunizmnom,partizanstvo je nešto kao konstantna borba protiv fašizma.A fašisti i jesu ustaše,jesu i četnici,a jesu i oni koji nose turske zastave,koji tekbiraju na utakmici...sve je to isto.Hvala bogu riješili smo se 'turaka'.Ostaje ljubav prema Veležu i neminovno antipatija prema tzv. zrinskom koji veliča to ustaštvo,veliča tzv. Zapadni Mostar,koji veliča mržnju prema BiH.
Nama je uvijek Velež bio na prvom mjestu...nismo mi nastali iz nekog inata i želje za dominacijom,niti smo,niti ćemo ikada imati nacionalni prefiks.I logično je da ne volimo one koji su se trudili i trude da unište Velež,koji se trude da ga stave u neki nacionalni korpus,nazivajući ga Vehležom,bošnjačkim...ovakvim onakvim.To nam ne mogu biti prijatelji,niti će ikada biti.Nama Široki nije mrzak,nije ni Vitez,nije bio ni Gošk,mada je iskreno bilo retarda koji su utakmice protiv istih koristili kao svoj ispušni ventil,koji su tu bili samo radi toga.
Mi smo Velež,i borba nikad stati neće.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 19 apr 2014, 15:52

brate opet pitari sa teorijama zavjere, stvarno je smijesno vise postalo koliko su jadni i napaceni

a pitanje za rodjene, jel vi stvarno vjerujete u ovu situaciju sa golmanom i zutim kartonom?

samo mi to odgovorite
habib

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 15:53

Habibe,nisi vrijedan nikakve komunikacije,ni odovora.
Smaraš brate.
Vječno u našim srcima.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 19 apr 2014, 15:56

tepsija je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
Zipa ovo...RA,kao i svi simpatizeri Veleža su uvijek bili lagano ljevičarski nastrojeni,to je činjenica.Ne mora to biti nužno štovanje komunističkog sistema,ali mi imamo partizanstvo u sebi.To partizanstvo opet ne mora imati poveznicu sa komunizmnom,partizanstvo je nešto kao konstantna borba protiv fašizma.A fašisti i jesu ustaše,jesu i četnici,a jesu i oni koji nose turske zastave,koji tekbiraju na utakmici...sve je to isto.Hvala bogu riješili smo se 'turaka'.Ostaje ljubav prema Veležu i neminovno antipatija prema tzv. zrinskom koji veliča to ustaštvo,veliča tzv. Zapadni Mostar,koji veliča mržnju prema BiH.
Nama je uvijek Velež bio na prvom mjestu...nismo mi nastali iz nekog inata i želje za dominacijom,niti smo,niti ćemo ikada imati nacionalni prefiks.I logično je da ne volimo one koji su se trudili i trude da unište Velež,koji se trude da ga stave u neki nacionalni korpus,nazivajući ga Vehležom,bošnjačkim...ovakvim onakvim.To nam ne mogu biti prijatelji,niti će ikada biti.Nama Široki nije mrzak,nije ni Vitez,nije bio ni Gošk,mada je iskreno bilo retarda koji su utakmice protiv istih koristili kao svoj ispušni ventil,koji su tu bili samo radi toga.
Mi smo Velež,i borba nikad stati neće.

e sad bi ti mogao napisat većinu stvari da nisi u pravu ali će nastat qurac od priče i bit ce dolaziš pisat na ovu temu i bla bla bla ako ti stvarno misliš da je to tako što si reko i za jedne i druge onda ti svaka čast. onda ne vidis dalje od svoga nosa...pozdrav

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 19 apr 2014, 15:59

habib je napisao/la:brate opet pitari sa teorijama zavjere, stvarno je smijesno vise postalo koliko su jadni i napaceni

a pitanje za rodjene, jel vi stvarno vjerujete u ovu situaciju sa golmanom i zutim kartonom?

samo mi to odgovorite
odgovori ti meni samo na ovo,jeli logicno da golman zadrzava loptu 10 min prije kraja utakmice pri rezultatu 5:1 u njegovu korist,kad das odgovor na ovo pitanje dobit ces i nas odgovor
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 apr 2014, 16:00

@1452

Bitno je da si quote - ao, i da si pokazao da redovno pratiš ovu temu. Hajd sad :kafa:

Imate utakmicu danas, sjećaš se ? :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 16:00

1452 je napisao/la:
e sad bi ti mogao napisat većinu stvari da nisi u pravu ali će nastat qurac od priče i bit ce dolaziš pisat na ovu temu i bla bla bla ako ti stvarno misliš da je to tako što si reko i za jedne i druge onda ti svaka čast. onda ne vidis dalje od svoga nosa...pozdrav
Prijatno subotnje poslijepodne,broju.
Vječno u našim srcima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2014, 16:19

Ajde dečkić što ne zna ni za kog je ni ko je ni šta je zaobiđi ovaj pdf u širokom luku.
Izgubljeni slučaj na kvadrat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 19 apr 2014, 16:20

RedOne je napisao/la:
Žuti karton Oštrakoviću je možda bio ishitrena odluka glavnog sudije jer je došao u totalno nebitnoj situaciji i bez prethodnog upozorenja. Njegovo neigranje protiv Željezničara će biti priličan hendikep za ekipu, ali ako u sljedeću utakmicu uđemo kao u ovu jučerašnju, "plavi" neće imati prilike da se "razmašu", a osim toga odbrana nam je solidniji dio ekipe tako da će i Bobiću biti lakše. Stoga, očekujem odličnu utakmicu, sjajnu atmosferu na tribinama i pravi BH derbi- fudbalski praznik u Mostaru...
Hvala što se slažeš sa mnom.Odavno nisam više uživao na jednoj utakmici,bio je to prelijep dar za sve navijače Rođenih.Što se tiče Oštrog slažem se da je bespotrebno pokazan žuti karton ali ima jedna stvar koja je vrlo čudna.Jesenas u Mostaru Velež-Sarajevo glavni sudija iz Istočnog Sarajeva???Nevjerovatno ali za one koji ne znaju to nije ni blizu onoga što imamo nažalost u Mostaru istočni i zapadni.To je sasvim neki drugi odnos,puno blaži puno nevidljiviji,a taj gospodin koji je sudio živio je prije rata u Sarajevu i uredno navijao za FKS.Samo je sada ko linafo prijavljen u Ist. Sarajevu jer lakše se dolazi od tamo na listu.Stan mu je još u Sarajevu na tuđe ime.Juče nam sudi sudija iz Sarajeva za kojeg sluičajno znam da navija za Želju.Zamislite molim vas te slučajnosti???E moj Šeha znamo i ja i ti dobro za kog navijaš pa kako te nije bilo stid onako ofirno u onako "napetom" trenutku kod rezultata 1-5 koji minut do kraja iz čista mira pokušat da utičeš na meč za 7 dana.Ali nema veze tvoja svijest,tvoj obraz, i na tvoju čast.Ako će ti biti lakše za tebe i sve druge mi ćemo tu utakmicu odigrat bez golmana.
Što se tiče Red Army još jednom samo da im pripomenem ako to ikako mogu shvatiti.Ne ugledajte se na nacionaliste i fašiste sa druge bande pjevajte naše pjesme pune ljubavi prema našem timu jer mi nismo kao drugi.Mi smo prvi imali svoju himnu,mi smo prvi po mnogo čemu bili ispred drugih u BiH,mnogi od nas su sinovi,unuci,praunuci najboljih sinova ovog grada.Mi smo nastali na ljubavi,opstali zbog ljubavi i uvijek će nas biti samo zbog ljubavi prema našem klubu.Ne dozvolite da vas ponese najniže i najogavnije ljudsko ponašanje a to je mržnja prema drugom i drugačijem.U nas nije ugrađen taj gen zaostalosti.Naši vidici su uvijek bili puno širi puno iskreniji puni duha,humora i ljubavi prema gradu i klubu.Ostavimo se i odmaknimo se svih bijednika,jadnika praznih duša praznih glava koji žive na našem prostoru.Ne znam kada,ali znam da će svi ti nacionalšovinisti i mrzitelji svega drugog pa čak i svog ako ne misle nakaradno i nazadno kao oni kad-tad završiti na historijskom smetljištu kao što su jednom već i završili.Budimo iznad,budimo drugačiji,budimo glasniji i budimo ispunjeni ljubavlju prema našem jedinom i zauvijek jedinom crvenom klubu.
P.S.Mnogo ljudi a ja ih znam dolazi na naše utakmice iz zapadnog dijela grada,mnogi od njih žao mi je što to moram reći druge su nacije,naši igrači nisu svi iste nacije pa molim vas ako neko hoće da pjeva te stjupidne pjesme bilo bi dobro da se sjeti da samim tim vrijeđaju i naše igrače i naše navijače.To nam ne treba,to nije naše niti će ikad biti naše,ostavimo tu zaostalost drugima.Jeedino što će opstat i imat podršku je LJUBAV PREMA NAŠEM JEDINOM VOLJENOM KLUBU.
Pozdrav svima onima koji će ovo shvatiti dobronamjerno,i zaboravih samo još nešto,oni koji su palili 92god. naše dresove,pehare,slike,istoriju 24god. poslije pale naš transparent koji je ukraden pod prijetnjom noževima znači ti imbicili od ljudi nisu se milimetar pomakli u svojoj zaostalosti i u svojim fašističkim razmišljanjima.Pokušali ste uspjeli niste VELEŽ lagano kroči naprijed zaustavit nas više ne može ništa a vama nakaradnim ljudima informacija da je novi transparent odavno gotov još ljepši,još veći,još grandiozniji i još crveniji pa se budale spalite.Pozdravite mame i tate koji su svih ovih mjeseci od kad ste ukrali transparent prodisali i bili sretni da nešto što je nekad bilo njohovo najdraže drže ponovo u rukama a u sebi razmišljajući NEPROCJENJIV UŽITAK PONOVO LJUBITI I DRŽAT ONO ŠTO SU VOLILI I ŠTO U DUBINI DUŠE UVIJEK VOLE,zaista PRAVI UŽITAK.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2014, 16:23

Tepsija druže, neću dužiti ali ako smo već protiv svakog vida fašizma, onda se umjesto "ustaše" može dodati fašisti, neće izgubiti na RIMI a Boga mi ni na PORUCI koji ti momci "žele" poslati.
Naravno, ovdje nije riječ o tome, nego o kućnom neodgoju, mladim-nezrelim mozgovima od kojih pojedinci više mrze druge nego što vole svoje, e to me najviše sekira. Velež nema veze sa komunizmom, ali je radnički klub, klub naroda svih nacija i kao takvog me boli u duši kad mi ga isprdak ovakvim skandiranjem BRUKA!

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 16:30

Kako nam je bilo kao klubu,kao navijačima...šta smo sve doživjeli mi smo super.
Jedna od najregularnijih navijačkih skupina.
Ali kompleksnost situacije je takva kakva jeste i uvijek će biti kukolja.
Naši grafiti odlično govore o nama.Nema tu fašizma,nema tu ksenofobije,samo ljubav prema Veležu.
To je više nego dovoljno.
Vječno u našim srcima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 apr 2014, 16:42

Ti ćeš nekome reći da je bez života, a ovo ti je 7. ili 8. account :facepalm: , na svim prošlim si bio navijač Zrinjskog, sad si se transformiso odjednom u navijača Želje. :think: I onda ti nekom da kažeš da je bez života, kako te nije sramota ? :shh:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 16:44

Ovi sa po 9000 ili 10000 hiljada postova(ljudi bez zivota) su mi najzesci,osjecaju se kao vlasnici foruma pa vrse naredbe kada im ne odgovara pojedin post,samo sam ti druze iz zezancije napisao da bi vasi navijacki kojih ima 50ak iza gola mogli proslavljati nase golove jer je ocigledno da oni vise mrze nego sto vole!
Shvatio bi onakav docek da ste igrali derbi gradski ipak je to vama utakmica godine i nesto za sto ova omladina sto je docekala igrace zivi,samo se nadam da ce moj Zeljo to iskoristiti i pobjediti vas jer cete vi biti u derbiju,tj vec jeste!
Pozdrav Mostarcima,blizu ste najveceg uspjeha u premijer ligi 4. mjesta,tj da ga izjednacite!Sretno vam! :tokralju:
A što se prosipaš momak.Ne znaš da na forumu postoji ova opcija pregledavanja postova korisnika,ili šta li?
Ne bi me čudilo da se sutra predstaviš kao navijač St. Gallena.
Vječno u našim srcima.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 19 apr 2014, 16:46

strumfic u pravu si....aj sad pepaj s teme....

kao prvo, s mog gledista- napokon sazrijevamo kao ekipa mada ova utakmica gledana po snimku i sansama na obe strane mogla je i drugaciji smjer i skor na kraju imati....sreca mi pametniji, zreliji, kvalitetniji...vitez fina ekipica za respekt!!!

kao drugo, docek?wtf
oke malo smo se izdigli iz blata ali ipak omladino nasa draga pobjede mnogo vece i kvalitetnije se slave na ovakav nacin....RA sam do groba i necu ih kritikovati ali se nadam da ce vrlo brzo i oni uigrati svoje redove, iscistit ove anti komsijske(ko ih ****) furke.... bola mi smo ikona grada, oni su medjugorsko izdanje, ukazanje....ne stavljajte nas na istu vagu s njima sa ovakvim potezima....voli vas vas crveni brat vjecno!

kao trece, FORZA VELEZ!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 apr 2014, 16:47

tepsija je napisao/la:

Ovi sa po 9000 ili 10000 hiljada postova(ljudi bez zivota) su mi najzesci,osjecaju se kao vlasnici foruma pa vrse naredbe kada im ne odgovara pojedin post,samo sam ti druze iz zezancije napisao da bi vasi navijacki kojih ima 50ak iza gola mogli proslavljati nase golove jer je ocigledno da oni vise mrze nego sto vole!
Shvatio bi onakav docek da ste igrali derbi gradski ipak je to vama utakmica godine i nesto za sto ova omladina sto je docekala igrace zivi,samo se nadam da ce moj Zeljo to iskoristiti i pobjediti vas jer cete vi biti u derbiju,tj vec jeste!
Pozdrav Mostarcima,blizu ste najveceg uspjeha u premijer ligi 4. mjesta,tj da ga izjednacite!Sretno vam! :tokralju:
A što se prosipaš momak.Ne znaš da na forumu postoji ova opcija pregledavanja postova korisnika,ili šta li?
Ne bi me čudilo da se sutra predstaviš kao navijač St. Gallena.
Sljedeći account Zaglebie Lubin, pa onda Pandurii :lolno:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.