NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Danas su na razgovoru bili Dario I Brzi o nastavku saradnje. Nacelno je dogovoreno sa par firmi, ovih dana ce biti slikano I predstavljeno, o trenerskim imenima se polemise vidjet cemo na sto ce ispasti.
-
- Kontakt:
I jesul se zdogovorilispiska je napisao/la:Danas su na razgovoru bili Dario I Brzi o nastavku saradnje. Nacelno je dogovoreno sa par firmi, ovih dana ce biti slikano I predstavljeno, o trenerskim imenima se polemise vidjet cemo na sto ce ispasti.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jel ima top pojačanja šuškal se šta
Ima kako nema. Evo cim nas Combe svojih komentara malo popustio odma smo jaci Bgmi...fender13 je napisao/la:Jel ima top pojačanja šuškal se šta

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Tišina pred buru 

Daj boze da grijesim ali ne mirise mi na dobro ovo... Ne znam samo kako planiramo dovesti nekoga??, navodno ni ovim sadasnjim igracima jos nismo isplatili platu koja kasni vec mjesec....
veliki naklon ovom stabu i vjerovatno buducem upravnom odboru
mene samo zanima gdje ce ove prcije forumske bit za par dana i nista vise
kako vam se ljudi seru usta niste svjesni 

Daj piska informacija
-
- Kontakt:
Haha ajd vidjet cemo i to...ludiloo je napisao/la:veliki naklon ovom stabu i vjerovatno buducem upravnom odborumene samo zanima gdje ce ove prcije forumske bit za par dana i nista vise
kako vam se ljudi seru usta niste svjesni
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ljudi istina plata kasni 12-15 dana al ne samo u Zvijezdi radna grupa se obvezala plate isplatit. Ugovori se produzavaju sa nekim igracima je vec pao dogovor uskoro potpis. Pustite supljih danas smo dogovorili jos jednu firmu, stranci se cekaju 95% ce se s njima zavrsit.
Hajdi da i mi kad ubodemo sa tim strancima samo da nebude ko unazad par sezona, te svabo, te azerbejdzan a na kraju piska nadje 10 000spiska je napisao/la:Ljudi istina plata kasni 12-15 dana al ne samo u Zvijezdi radna grupa se obvezala plate isplatit. Ugovori se produzavaju sa nekim igracima je vec pao dogovor uskoro potpis. Pustite supljih danas smo dogovorili jos jednu firmu, stranci se cekaju 95% ce se s njima zavrsit.
Piska naso a ti, combe i ostali podvite rep ustanite na poso prije toga kupte vanzelin pa onda pod stol sefu a nakon toga se naguzite. Pa poslje dodjite lijecit svoje frustracije ovdje na forumu i laprdajte i budte zavidnim uspjesnim od sebe. Od toga da neko nije il sta vec cete napisat okacite macku o rep, jer da ste koji k iznad prosjecnog penzionera i nekog neporazavajuceg IQ ne bi visili po forumu i samo cekali los neci potez da kazete eto mi smo rekli isto sto je combe tulan doceko svojih 5 min bioTkanton je napisao/la:Hajdi da i mi kad ubodemo sa tim strancima samo da nebude ko unazad par sezona, te svabo, te azerbejdzan a na kraju piska nadje 10 000spiska je napisao/la:Ljudi istina plata kasni 12-15 dana al ne samo u Zvijezdi radna grupa se obvezala plate isplatit. Ugovori se produzavaju sa nekim igracima je vec pao dogovor uskoro potpis. Pustite supljih danas smo dogovorili jos jednu firmu, stranci se cekaju 95% ce se s njima zavrsit.
Prenosim informacije samo koje su za javnost trenutno I sto mi kaze neko iz radne grupe. Ljudi klub treba staviti na dobre temelje na putu su ljudi tome, ja sam I ovu godinu u pregovorima sa nekim firmama da za vid nase saradnje pomognu klubu kojeg volimo to ce tako vjecno biti al nije lagano ni malo naci 1000 a kamoli 10000 na danasnjem vaktu.
Nije bolest sve sto boli, ja nevidim da sam ikog uvrijedio nit sam nesto slago, sta vise dodje ko pohvala piski. A ti balonja jedan idi baci jednu drkicu da ti se ti hormoni malo obuzdaju...ludiloo je napisao/la:Piska naso a ti, combe i ostali podvite rep ustanite na poso prije toga kupte vanzelin pa onda pod stol sefu a nakon toga se naguzite. Pa poslje dodjite lijecit svoje frustracije ovdje na forumu i laprdajte i budte zavidnim uspjesnim od sebe. Od toga da neko nije il sta vec cete napisat okacite macku o rep, jer da ste koji k iznad prosjecnog penzionera i nekog neporazavajuceg IQ ne bi visili po forumu i samo cekali los neci potez da kazete eto mi smo rekli isto sto je combe tulan doceko svojih 5 min bioTkanton je napisao/la:Hajdi da i mi kad ubodemo sa tim strancima samo da nebude ko unazad par sezona, te svabo, te azerbejdzan a na kraju piska nadje 10 000spiska je napisao/la:Ljudi istina plata kasni 12-15 dana al ne samo u Zvijezdi radna grupa se obvezala plate isplatit. Ugovori se produzavaju sa nekim igracima je vec pao dogovor uskoro potpis. Pustite supljih danas smo dogovorili jos jednu firmu, stranci se cekaju 95% ce se s njima zavrsit.
Po meni i ne treba potencirati tu cifru od 10000 km,lakse je naci 100 investitora po 1000 km nego njih 10 po 10000...Da budem iskren tesko cemo mi i sledecu godinu napasti Pl-u ali i nemoramo,bitno je vratiti taj dug da se vise stane na zdrave noge..Dok se ne stane na noge obavezno treba poraditi na omladinskom pogonu i pokusati dovesti djecu iz okolnih gradova koji bi za male novce mogli biti za dvije-tri godine okosnica kluba..Koliko se ne vodi racuna i o nasoj djeci iz grada (iz drugih skola fudbala) za nas nisu talenti ali zato su dobri Sarajevskom Zeljeznicaru npr...Pokusati zadrzati ovu okosnicu sto valja iz ove sezone,dodati dva-tri dobra pojacanja i ne bi trebalo da bude problema i obavezno poceti ulagati u omladinski pogon...Neko gore je napisao za Doru kroz sarkazam,ali ako se ja pitam od domacih trenera on je 100% najjaci domaci trener ali njega hebu neke druge stvari u zivotu (mane)zbog cega ne smije postat trener Zvijezde...spiska je napisao/la:Prenosim informacije samo koje su za javnost trenutno I sto mi kaze neko iz radne grupe. Ljudi klub treba staviti na dobre temelje na putu su ljudi tome, ja sam I ovu godinu u pregovorima sa nekim firmama da za vid nase saradnje pomognu klubu kojeg volimo to ce tako vjecno biti al nije lagano ni malo naci 1000 a kamoli 10000 na danasnjem vaktu.
Uuu jesi ojaco oce to kad nemas sta laprdat dibro ti znas sta si piso sad ko biva neke pohvale...
Dobri temelji ovog kluba su porušeni davno, ljudi koji su bili sposobni da naprave nešto u ovom gradu i koji su počeli graditi klub ste otjerali i popljuvali. Nećeš više zadugo vidit 5000 hiljada duša na našem stadionu, upamti to.spiska je napisao/la:Prenosim informacije samo koje su za javnost trenutno I sto mi kaze neko iz radne grupe. Ljudi klub treba staviti na dobre temelje na putu su ljudi tome, ja sam I ovu godinu u pregovorima sa nekim firmama da za vid nase saradnje pomognu klubu kojeg volimo to ce tako vjecno biti al nije lagano ni malo naci 1000 a kamoli 10000 na danasnjem vaktu.
Ranieri vam je tata..
Niko ne potencira druze cirfu od 10 000km, nego vece firme izraze zelju da toliko doniraju. U narednim danima ce se sklopiti ugovor sa firmama koje ce na mjesecnom nivou davati 100 km na duzi vremenski period sto dodje itetkako na dobra cifra za klub kada se uzme u obzir koliko firmi imamo.
Slazem se sto se tice domacih trenera samo Doro ima mud a da igra fudbal na strani i da uzme vruc krompir u ruke ostali slabo. Ljudi moji ne trebate voliti Zvijezdu radi interesa ili radi dobrih igara za Zvijezdu se zivi, ja se budim misleci o sljedecoj sezoni tako i lijezem ne sto ja to nesto hocu zelim, nego to je jednostavno tako, to il volis ili ne volis ako te moze neko otjerati iz kluba al ne moze klub iz tebe. Sta su Husicu uradili u Tuzli pa covjek opet kaze Sloboda je porodica a de nadje od nasih glavasa kad je ko sta izjavio pozivino o klub otkako su otisli.
Slazem se sto se tice domacih trenera samo Doro ima mud a da igra fudbal na strani i da uzme vruc krompir u ruke ostali slabo. Ljudi moji ne trebate voliti Zvijezdu radi interesa ili radi dobrih igara za Zvijezdu se zivi, ja se budim misleci o sljedecoj sezoni tako i lijezem ne sto ja to nesto hocu zelim, nego to je jednostavno tako, to il volis ili ne volis ako te moze neko otjerati iz kluba al ne moze klub iz tebe. Sta su Husicu uradili u Tuzli pa covjek opet kaze Sloboda je porodica a de nadje od nasih glavasa kad je ko sta izjavio pozivino o klub otkako su otisli.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Koliko ima istine o gazdama Čukaričkogspiska je napisao/la:Niko ne potencira druze cirfu od 10 000km, nego vece firme izraze zelju da toliko doniraju. U narednim danima ce se sklopiti ugovor sa firmama koje ce na mjesecnom nivou davati 100 km na duzi vremenski period sto dodje itetkako na dobra cifra za klub kada se uzme u obzir koliko firmi imamo.
- gradacac10
- Kontakt:
Djurbuzovic ili Musemic hahah i na kraju pomocnik Musemica trener... Valjda mu bude dobro islo, ipak se uci na nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.