U teoriji da, u praksi od toga nema nista.Mozambik je napisao/la:Dilema je Medunjanin - Salihovic
Salihovic se nikako nije snasao na toj poziciji protiv Egipta. Sad bi bio uparen sa Besicem, oni skupa nikad nisu igrali i rizicno je stavljati Seju na tu poziciju. S druge strane Medo to igra odavno i u paru sa pravim DM to moze izgledati odlicno, mnogo bolje nego sa Sejom.
Pjanic ce igrati to lazno krilo koj ce se ponekad uvlaciti u sredinu ali ce najvise djelovati po desnoj strani. U Romi je ove godine imao bruku odlicnih poteza po strani, kad zareda 3,4 igraca. To moze uraditi i Argentinskoj odbrani koja nije bog zna sta.
Argentinci ce vrsiti ogroman presing na nase igrace, dakle moraces trcati i oslobadjati se protivnika, a to je rak rana i Pjanica i Misimovica i Medunjanina. Medunjanin zna strasno grijesiti pod pritiskom, a gaucosi ce vrsiti na njega budi siguran, ogroman presing.
Ja mislim da ce cemo sami sebe ubiti ako krenemo sa Misimovicem, Pjanicem i Medunjaninom, sva trojica spori, ne znaju oduzeti loptu i stoje previse blizu jedan drugog. Gledam sada reprizu protiv U21 tima, i do 20te minute sam stigao upravo da odgledam, ljepo se da vidjeti da je Pjanic nevidljiv, a i da stoji uvijek blizu uz Misimovica. Ne izgledamo dobro nikako, a nemamo ni krila, sva snaga se koncentrise na sredinu terena, a to nece proci protiv brzih i okretnih gaucosa. Drugim rijecima, krenemo li sa sve trojicom, slijedice debakl.