Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sutra u 15:30 Eurosport 2 Hoffenheim - Borussia Dortmundtwisttm87 je napisao/la: zna li neko da li ce se dortmund prenosit sutra na eurosportu?
Ne treba sad o tome razmišljati - ko će, kada i gdje otići, već jednostavno uživajmo u ovom što imamo. Nepotrebno se zamaramo. Ako on ovako nastavi, naravno da će doći ponude Reala, Barce i Engleza i velika je vjerovatnoća da će on otići, ali to treba masno naplatiti. Međutim ko zna, možda i ostane u Drtmundu do daljneg.Damir_BvB je napisao/la:Bit ce gadno protiv hoppenheima stvarno gadno ali tu je Gotze, Moj Hare mi jos nismo svjesni kakvog igraca imamo kakav rosicky, kakav sahin, kakav amoroso, ricken, ewerthon, ne smijem ga sa zorcom poredit iako je i od njeg mnogo bolji igrac ali zorc je ostavio predubok trag u crno zutim srcima. Samo mi je zao sto nam valja isti onaj scenario dozivit kao i sa Sahinom jer Gotze nece vjecno htijet nosit crno zuti dres
...
Izgleda da nema mjesta ni na klupi.Semir bvb je napisao/la:Kringe nije igrao ni za drugi tim, ne znam sta je s njim
De boli me **** za ovaj video skloni ga ili ga postavi na temu hoffeinheima....Mentalist je napisao/la:[youtube][/youtube]
bosanski roberto carlos
Ne budi bolan ljut.HzBvB je napisao/la: De boli me **** za ovaj video skloni ga ili ga postavi na temu hoffeinheima....
A nije sta mi ga kaca tu ....ha yaOmerbavarac je napisao/la:Ne budi bolan ljut.HzBvB je napisao/la: De boli me **** za ovaj video skloni ga ili ga postavi na temu hoffeinheima....![]()
Sta mislis da li se neke stvari mogu kupiti novcem?
zna se ko u BL moze da bude u visinama , nekima malo treba da se vinu,a salihaga sve to vrati na mjesto,,,mala salaSaurman je napisao/la:Ovaj poraz je i možda dobra stvar za Koppa trebalo je malo da vas neko spusti na zemlju , haubica Salihovića sa 35m čula se do samog Dortmunda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.