AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Esii TM87
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Esii TM87 » 09 dec 2010, 18:22

A_d_0 je napisao/la:Odlicno. Silve nema do kraja sezone, flamini do januara, Pato ispunio tek 3 provrede znamo da je njegova norma 7 po sezoni. Znaci izgubit cemo Scudetto a od LP nisam nista ni ocekivao.
Pa yebote cemu toliki pesimizam :roll:
Silve nema i to je veliki hendikep,ali za Flaminija nije toliko strasno,naci ce se neka zamjena u sredini.Pirlo,Ambrosini,Sedorf,Boateng mogu iznijeti teret Serie A,a Ligu prvaka treba odma zaboraviti.
Bitno je dam navala bude raspolozena i bez povreda.Scudetto ce doci u Milano ja sam siguran.K'o ce nas ugroziti?Mrtvi printer ili smijesni Juve :roll:
Ne vjerujem.
1921-2011

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 dec 2010, 18:33

Esii TM87 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Odlicno. Silve nema do kraja sezone, flamini do januara, Pato ispunio tek 3 provrede znamo da je njegova norma 7 po sezoni. Znaci izgubit cemo Scudetto a od LP nisam nista ni ocekivao.
Pa yebote cemu toliki pesimizam :roll:
Silve nema i to je veliki hendikep,ali za Flaminija nije toliko strasno,naci ce se neka zamjena u sredini.Pirlo,Ambrosini,Sedorf,Boateng mogu iznijeti teret Serie A,a Ligu prvaka treba odma zaboraviti.
Bitno je dam navala bude raspolozena i bez povreda.Scudetto ce doci u Milano ja sam siguran.K'o ce nas ugroziti?Mrtvi printer ili smijesni Juve :roll:
Ne vjerujem.
Mi cemo sami sebi uzeti titulu gubeci u malim utakmicama. Daj Boze da grijesim ali tesko. Pirlo nemoze moju nanu vise iznijeti a ne teret Serije A. Otkako je on izasao iz prve postave nama procvjetalo zato jer 3 vezna koja igraju trci dovoljno da sve zatvore a sa njim je odmah igrac manje u sredini i + sve uspori tako da ima razloga za pesimizam. Doduse ja nikada nisam neki veliki optimista al eto.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2010, 18:40

ma silvina ozljeda je veliki minus, al i dalje je milan favorit broj 1 za scudeto, mora se i nama neko ozljediti, pato još ima 1 ili 2 povrede samo ove sezone da ispuni normu :D , pipo nije neki bitan svakako igrač, e sad s yepesom i nestom se do mercata nekako možemo šlepati, a onda iskeširati davida luiza i beka, eventualno nekog neafirmisanog napadača da se nađe za nedaj bože i to je sve ok.
povrijeđivaće se još igrača u toku sezone i milanovih i ostalih klubova, al da se silva ozljedio protiv rome pa nema se tu šta reći al u skoro pa prijateljskoj je nešto neoprostivo za alegrija.
ja sam tačno imao predosjećaj neki ružan kad sam sinoć pred utakmicu vidio sastav reko ovdje se neko bitan povrijeđuje samo zbog kretenskog izbora igrača.
zašto sam morao biti u pravu :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 09 dec 2010, 19:02

Ljudi Silva se ozlijedio to jest veliki hendikep al Scudetto ne bi trebao da dodje u pitanje jer tamo redom sve deremo....tu je Ibra on ce da nosi te tekme....nema brige za scudetto konkurencija nam nije ni do koljena ove godine....al Ligu Prvaka mozemo da zaboravimo......vjerojatno cemo da ispadnemo odmah u osmini finala ak nam ne zapadne Šalke!!!!!al Scudetto mora da bude primarni cilj i to bi trebali da uzmemo

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 dec 2010, 19:04

Ev pade mi napamet onaj divljak Onyewu. Pa nije ni on los. Mozda udje u zapisnik u narednim utakmicama nikad se nezna.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 dec 2010, 19:08

Jbg, moramo se opredijeliti na jedan front, ovako ne može.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 dec 2010, 19:11

Moje misljenje je da i Milan nece bas moci nastaviti u ovome ritmu....to sam i prije pocetka sezone govorio al Bgm se dobro drze...Druga bitna stvar je koliko ce konkurenti koristiti eventualne kikseve...

Juventus jos nije na tom nivou da moze konstantno pobjedjivati i oscilacije su razumljive...dok inter nikako da nadje pravu formu....i ako je uskoro ne nadju bojim se da ce bit kasno poslije.Jbeno ce bit ako se inter vrati u formu...vjerujte vi meni....kvalitet je na njihovoj strani

Mislim da ce nardenih 4-5 kola biti izuzetno bitno...tj. do januara..tu se moze veliki posao odradit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 dec 2010, 20:37

Ove sezone nema dominantnih timova u Serie A i sve je moguce da se desi. Najrealnije je da ce za titulu biti potrebno uzeti 80 bodova.
Nakon 15 odigranih kola, Milan ima 33 boda - dakle fali mu 47 bodova iz 23 utakmice ili 2 boda po utakmici. To je moguce, ali samo ako se uzima maksimalni broj bodova u susretima sa losijim ekipama. A znamo ko je doktor za takve ekipe - zato Ibrahimovic mora da ostane zdrav. Milan, takodje, mora da pazari na zimu - levi bek i playmaker su pod muss jer ni Antonini, ni Zambrotta, ni Ronaldinho, ni Seedorf ne vrede pishljiva boba. A sa izostankom TSilve i Nestinim ledjima, mora jos neka zver da dodje jer su Yepes, Bonera, Sokratis, Onyewu substandard igraci.
Inter ce, ukoliko Milan dobije Bolognu i Romu, na pauzu otici sa -16 i dve utakmice manje, sto znaci da bi im za titulu bilo potrebno da uzmu 57 bodova iz 23 utakmice (a sada imaju 23 iz 15) - sto je nemoguce (to je 2,47 bodova po utakmici sto je jednako Trapattonijevom Interu u sezoni 88-89 i malo slabije od Mancinijevog Intera iz 2006-07) .
Lazio nema ekipu za titulu, kao ni Roma, a ni Napoli.
Juve ostaje kao glavni konkurent, ali ovakav kakav je nema prevelike sanse. Bekovi su im losi, ispod standarda tako velikog kluba. Krasic i Aquilani su jedina prava ofanzivna pretnja. Svaku utakmicu oni ili daju gol ili imaju asistenciju ili iznude penal ili iznude crveni za protivnika - kad se njih zaustavi, Juve pada kao kula od karata. Krasic ce ispasti iz forme, ako vec nije, a Aquaman ce sigurno pauzirati neki mec usled staklenih nogu. Dakle, Juve bez 2-3 pojacanja i sa ovoliko povreda - nema sta da trazi u trci za scudettom.
Dakle, ako se Milan pojaca kvalitetno i Ibrahimovic ostane zdrav - il Milan e campione d`Italia.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 dec 2010, 22:11

internet mi bio u kvaru, stigoh nista reci ni za ajax kad ono procitah za Silvu..Pa on je jedini koji je konstantno igrao dobro, ono nesta nekad odigra slabo, a ovaj stalno vrhunski..Ne mogu da vjerujem, stvarno, kad vec ibru nije stavio od pocetka da ga odmori, kao jednog od najvaznijih igraca, sigurno je trebao i Silvu! treba tog luiza dovest, neznam sto hoce da daju 12 miliona za napadaca kad se pippo povrjedio, jer je pipo stalno bio na klupi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 dec 2010, 22:16

Silva odsutan do januara kao i Flamini ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 dec 2010, 23:31

Silva je otisao u Brazil da ga pregledaju, pa ce se tek onda znati stanje......Silva-Ibra su glavni igraci Milana tesko ce biti bez jednog , mislim da Ibra ne moze dati golova koliko puta moze Yepes ispasti, bice tesko bice 2-0 :) salim se nista Pato se treba vratiti tako da nista od napadaca, bolje dovesti beka i kasicnu 10 ( mada ovo drugo tesko) jer Seedorf Zub, Pirlo ne mogu meda vise, a Antonini je najlosjii igrac koji je igrao za Milano a pratim Milano sigurno 15 godina....

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 dec 2010, 21:16

Ibrahimović: "Zlatna lopta je politička, ne fudbalska nagrada"
Šveđanin kaže da ga to ne zanima jer sama eliminacija Snajdera pokazuje da je u pitanju politika. Podsmehnuo se Moratiju i Materaciju.
Zlatan Ibrahimović je svojevremeno izjavljivao da mu je san da bude najbolji igrač sveta, odnosno da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je revidirao stav.
"Pravo da vam kažem, mene to ne zanima više. To se pretvorilo u politiku, nema nikakve veze sa fudbalom. Dovoljno je videti šta su napravili ove godine Vesliju Snajderu", rekao je Ibrahimović.

Danas ga je prozvao Marko Materaci.
"Materaci, Morati, ljudi u Interu stalno pričaju o meni. Očigledno im mnogo značim. Da budem iskren, oni meni nisu baš značajni", dodao je Ibra.

U Milanu će završiti karijeru.

"Od prvog dana sam znao da je u pitanju pravi klub. Ovde je sjajno i Milan je moj poslednji klub. I nije istina da zavise od mene, mi smo tim, zavisimo jedni od drugih", zaključio je Šveđanin. 8-) 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 11 dec 2010, 14:48

Luis Suarez: 'Ukoliko me Milan želi, ja sam spreman'
Luis Suarez je priznao da ukoliko ga Milan, Inter ili Juve budu poželeli, on je spreman da dođe u Italiju.

Napadač i kapiten Ajaxa Luis Suarez je izjavio za Il Corriere dello Sport da je spreman da pređe u jedan od velikih italijanskih klubova - AC Milan, Juventus ili Inter - ukoliko oni žele da ga dovedu u svoje redove.

Urugvajac je u subotu izjavio za jedan rimski magazin: "Ukoliko me AC Milan, Inter ili Juventus žele, ja sam spreman."

Malo je verovatno da bi Rossoneri doveli Suareza već u januaru, jer je njegova cena previsoka za Milan - oko €30 miliona. Juventus ili Inter su možda u mogućnosti da dovedu ovog 23-godišnjaka.

Suarez je dobio 7 mečeva suspenzije zbog ugriza protivničkog igrača u jednoj od ligaških utakmica, i zbog toga on se već neko vreme nije upisao u listu strelaca.

Isto tako Allegri razmislja koga u prvu Yepesa ili Boneru
takodje postoji mogucnost da Paloschi se vrati u JANUARU ...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 dec 2010, 09:30

robovi88 je napisao/la:Ibrahimović: "Zlatna lopta je politička, ne fudbalska nagrada"
Šveđanin kaže da ga to ne zanima jer sama eliminacija Snajdera pokazuje da je u pitanju politika. Podsmehnuo se Moratiju i Materaciju.
Zlatan Ibrahimović je svojevremeno izjavljivao da mu je san da bude najbolji igrač sveta, odnosno da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je revidirao stav.
"Pravo da vam kažem, mene to ne zanima više. To se pretvorilo u politiku, nema nikakve veze sa fudbalom. Dovoljno je videti šta su napravili ove godine Vesliju Snajderu", rekao je Ibrahimović.

Danas ga je prozvao Marko Materaci.
"Materaci, Morati, ljudi u Interu stalno pričaju o meni. Očigledno im mnogo značim. Da budem iskren, oni meni nisu baš značajni", dodao je Ibra.

U Milanu će završiti karijeru.

"Od prvog dana sam znao da je u pitanju pravi klub. Ovde je sjajno i Milan je moj poslednji klub. I nije istina da zavise od mene, mi smo tim, zavisimo jedni od drugih", zaključio je Šveđanin. 8-) 8-)
...odlican je igrac,ali ponasanje mu je ravno nuli...u koji god klub ode kaze da ce tu zavrsiti karijeru...ne zna ni on sam sta prica...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 09:55

Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Robinho, Ibrahimović.
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 dec 2010, 10:21

senad_flamin je napisao/la:Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera :roll: , Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Robinho, Ibrahimović.
od ovih boldanih momaka bi za koju godinu moglo nešto biti, čuće se tek za njih :lol:
doduše sad stvarno nema koga drugog ni staviti, sedorf je isti kao i oni a flamini ozljeđen, al već sedam godina isti ljudi igraju u veznom redu, pa kad će već nekog novog dovesti, nadam se sad za mjesec dana.
inače bolonja ušla u finu formu i danas neće biti laka utakmica, vrlo je moguće da bude neki x, mada se ja nadam i vjerujem u pobjedu.
a ovaj termin je najgluplji mogući, trebaju razmisliti da uvedu nešto što su slovaci imali jednu jutarnju utakmicu u 10
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 12:10

Zasto ne proba sa Ronaldinhom u poluspicu a vrati Boatenga umjesto krepalog Pirla? U kakvoj god da je formi Ronaldinho nemoze biti gori od ovog fosila. Ako bas ovaj vezni red bude igrao bojim se porazu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 dec 2010, 12:12

Ma kakav poraz? :?
Pa sve dok Ibrakadabra igra vi ne možete izgubiti. :D

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 dec 2010, 12:41

Boateng 0-1,idemo treba mi dvica na tiketu;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 13:04

Ibra pokazuje zasto je najkompletniji igrac na svijetu. Kakav pas iz koljena a Boateng majstorski zavrsio. Igra kriticna.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.