Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 jul 2016, 19:04

Bolji je u svakom slucaju od onog invalida Matea Susica, i defitivno ima mjesto na spisku reprezentacije s obzirom da nam tu poziciju krpi po lokaciji stoper Vranjes tako da ne vidim neku alternativu osim Dilavera iz Ferencvarosa kojeg niko ne dovodi u vezu s repkom niti ga se spominje tako da ....
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 jul 2016, 19:39

DevilsAdvocate je napisao/la:Bolji je u svakom slucaju od onog invalida Matea Susica, i defitivno ima mjesto na spisku reprezentacije s obzirom da nam tu poziciju krpi po lokaciji stoper Vranjes tako da ne vidim neku alternativu osim Dilavera iz Ferencvarosa kojeg niko ne dovodi u vezu s repkom niti ga se spominje tako da ....
Cudno mi je sto ga nema na spisku. Mateo Susic je okej, na njegovom nivou igra. Mujdza je davno otpao, a Vranjes je okej na toj poziciji, naprijed i nije nesto koristan mada zna biti, ali nazad je po meni odlican, brz je, jak, zna uzeti loptu, uklizati i sve, nije nam to najbolja pozicija u timu, ali mislim da solidno i zadovoljavajuce izvrsava zadatke
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2016, 19:40

Jos kad bi skontali da je on krilo, a ne bek, sve bi bilo dobro.. Ne poziva se zato sto ne moze igrati na beku na nivou kakvog se od njega zahtjeva, defanzivno je prelos.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 jul 2016, 19:47

Goalgetter je napisao/la:Jos kad bi skontali da je on krilo, a ne bek, sve bi bilo dobro.. Ne poziva se zato sto ne moze igrati na beku na nivou kakvog se od njega zahtjeva, defanzivno je prelos.
Ne znam gdje igra u turskoj na kojoj poziciji, ali koliko sam upoznat vise igra beka nego krilo

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jul 2016, 19:58

Avdija zaslužuje poziv u reprezentaciju :bih:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 jul 2016, 20:25

Bosanksi mentalitet 101. Kad ga selektor zove onda se tjera i pljuje, cim ga nema zovi ga. :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 jul 2016, 21:32

Avdija je totalni promasaj na beku i samo ga ljudi loseg pamcenja mogu zeljeti nazad u reprezentaciji. Ako Susic ne bude u stanju biti solidna zamjena treba traziti novog igraca a ne ciniti ponovo greske iz povijesti. Nismo se ni Hadzica rijesili a neki prizivaju ponovo i Avdiju . Kad ga pozelite ponovo u ekipi pogledajte gol Cipra i Avdijino statiranje na beku prilikom centarsuta protivnickog bocnog igraca. Ako ga iza toga opet budete zeljeli ili niste navijaci BiH ili stvarno malo znate o nogometu.
Ovaj igrac otvara auto put na desnoj strani nase obrane.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jul 2016, 00:28

Vrati se :bih:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 19 jul 2016, 02:27

Samo hardcore debili mogu željeti povratak ovog invalida...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 19 jul 2016, 02:28

Ako sam debil sto volim avdiju nek sam debil

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jul 2016, 10:23

dubrovnik je napisao/la:Avdija je totalni promasaj na beku i samo ga ljudi loseg pamcenja mogu zeljeti nazad u reprezentaciji. Ako Susic ne bude u stanju biti solidna zamjena treba traziti novog igraca a ne ciniti ponovo greske iz povijesti. Nismo se ni Hadzica rijesili a neki prizivaju ponovo i Avdiju . Kad ga pozelite ponovo u ekipi pogledajte gol Cipra i Avdijino statiranje na beku prilikom centarsuta protivnickog bocnog igraca. Ako ga iza toga opet budete zeljeli ili niste navijaci BiH ili stvarno malo znate o nogometu.
BIo sam na utakmici protiv Kipra, onom liku je pobjegla lopta zamalo nije izasla, avdija ga je pratio i zauzeo je stav ne da se zaleti ko bik u njega, nego je stao metar ispred da ga ne bi prosao jer je imao otvoren put do gola. Kad je krenuo da ubaci, ovaj se namjestio da blokira i onda pored 3 nasa igraca (sunjica, begovica i bicakcica) skace ovaj i zabija gol. Najmanja krivica je Avdijina

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jul 2016, 12:48

HankMoody je napisao/la:Samo hardcore debili mogu željeti povratak ovog invalida...
:wave:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 19 jul 2016, 13:26

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
JavierBosnia je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Avdija je totalni promasaj na beku i samo ga ljudi loseg pamcenja mogu zeljeti nazad u reprezentaciji. Ako Susic ne bude u stanju biti solidna zamjena treba traziti novog igraca a ne ciniti ponovo greske iz povijesti. Nismo se ni Hadzica rijesili a neki prizivaju ponovo i Avdiju . Kad ga pozelite ponovo u ekipi pogledajte gol Cipra i Avdijino statiranje na beku prilikom centarsuta protivnickog bocnog igraca. Ako ga iza toga opet budete zeljeli ili niste navijaci BiH ili stvarno malo znate o nogometu.
BIo sam na utakmici protiv Kipra, onom liku je pobjegla lopta zamalo nije izasla, avdija ga je pratio i zauzeo je stav ne da se zaleti ko bik u njega, nego je stao metar ispred da ga ne bi prosao jer je imao otvoren put do gola. Kad je krenuo da ubaci, ovaj se namjestio da blokira i onda pored 3 nasa igraca (sunjica, begovica i bicakcica) skace ovaj i zabija gol. Najmanja krivica je Avdijina
Opstanak moramo izboriti

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 jul 2016, 15:46

HankMoody je napisao/la:Samo hardcore debili mogu željeti povratak ovog invalida...
Niko ovdje ne ''zeli '' povratak nikog, nego samo govorimo da sa trenutnim stanjem u reprezentaciji Avdija treba da bude u uzoj konkurenciji za poziv, jer na desnom beku nazalost ne raspolazemo nikakvim a jos manje kvalitetnim igracima, tako da biramo '' manje govno'' xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jul 2016, 16:22

JavierBosnia je napisao/la:
Bolje da se zaletio ko sivonja mozda bi bili na EP. Igrao je Vrsajevic u Hajduku I pocesto bi njegov napadacki ucinak kamuflirao nevolju koju je radio na desnom boku u obrambenom segmentu. U losoj ligi kakav je HNL rijetko je prosla utakmica u kojoj on nije ispadao kao amater. Mislim da je ovo prozvakana prica, usput nema se on sta namjestat(okrecanje g.zice vjerovatno zoves blokiranje) vec sprijecit centarsut pred gol pa I ko sivonja ako je potrebno. Ako to ne moze napravit Cipranima kome ce moci. Slazem se da je u nastavku te akcije bilo jos gresaka ali da je centarsut bio sprijecen mi ne bi primili gol. Razumio bi da ga je igrac prosao ili predriblao ali da se namjesta kod njega I cenrira pred nas gol to mi je bas onako nadrealno. Sto se mene tice ne bih ga volio vidjeti ni u jednoj ekipi za koju navijam. Bilo na reprezentativnom ili klupskom nivou. Po meni totalno los bek, losiji od Matea Susica.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 jul 2016, 17:33

@Dubrovnik, nisi u pravu. Nije los, neg je uzasan bek.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 19 jul 2016, 22:12

Ne bi sjala ovako jako
ova naša lijepa reprezentacija
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Avdija
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 19 jul 2016, 22:32

Avdija nije promasaj na beku, Avdija je promasaj na fudbalskom terenu.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2016, 00:32

:rol:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 20 jul 2016, 10:50

Avdiaj je standardan u klubu koji je izborio ucesce u Evropi, pa ga vi mozete lgano... U Hajduku je bio jedan od najboljih, pa nece Turci uzet nekog na slijepo i dati mu ugovor na 3 godine
Opstanak moramo izboriti

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.