Valencia je napisao/la:Pa tesko je reci ko ima bolji sastav. Bajern ima dobro izbalansiran tim. Imaju pet igraca ekstra klase, a Siti nijednog. Nojer, Lam, Svajnstajger, Roben i Riberi. Dakle, svaki od nabrojanih ima mjesto u dvi top postave svijeta. To je moj kriterij ekstra kvaliteta. Onda imas Gustava koji se odlicno nadopunjuje sa Svajnom i uzima ucesca u igri taman onoliko koliko treba. Dakle, timski igrac koji stvara dobru ravnotezu u ekipi. Onda imas Milera koji je fantastican timski igrac. Njegova uloga je od iznimne vaznosti. On je veza izmedju veznjaka, krila i napadaca. I na kraju imas Gomeza koji je tu da uvalja sta mu ovi serviraju.Jimmy from the hood je napisao/la:Dobiće ovo Bayern, na iskustvo. Nemaju bolji sastav, ali imaju druge prednosti.
Jedina i velika slabost Bajerna (uz povrede dva najbolja igraca) je njihova grozna odbrana (najgora od kada pratim klub),.. Tu Siti ima veliku sansu. Ako budu zestoko napadali mogu probiti Bajernovu odbranu. Mislim da je napad najbolja strategija za Bajern. Ako budu napadali imaju vecu sansu za pozitivan rezultat nego ako se budu branili.
Al' nazalost, imam neki osjecaj da ce u Manciniju opet proraditi zabar. Ne mogu oni bez defanzive. Draza im je supacka nego junacka pobjeda. Imam neki osjecaj da ce poceti sa jednim napadacem, da ce Dzeko na klupu, a Milner u prvu postavu
. Nadam se da me osjecaj vara.
Do kad vise @Valencia...? Nemaju ni jednog